ben naçizane fikrimi söylemek isterim, benim için islam kurandır. kuranda donasyondan mı bahsediyor ki yasak olsun. din adamlarının yorumları bunlar, kimse kesin birşey söyleyemez, Allah ahirette sana neden başkasının evladına sahip oldun diye hesap mı soracak, bu dünyaya gelmeyi biz seçmedik, eğer bize uygun görülen kusurlarımızın çözümleri varsa bunları kullanmak en doğal hakkımız. Allah kullarının acı çekmesini istemez unutma arkadaşım. Ya 10 yıl sonra din adamları çıkıp donasyon günah değil derse! pişman olmayacak mısın? lütfen mantığınn sesini dinle, Allah'ına sığın ve böyle yüce bir karar verebilen eşini kaybetme, hem ona, hem kendine eziyet etme arkadaşım. ben sandım ki eşin istemiyor, senin istememeni anlayamıyorum. bir kararla hem eşini geri kazanacak, hem de senin kanından, canından olan evlada sahip olacaksın. bir de din adamları donasyonun zinaya gireceğini o yüzden günah olduğunu savunuyor, bir eğitimci olarak senin aklın alıyor mu bunu Allah aşkına...
canım meslektaşım istersen senin için bir mahzuru yoksa elifin başlığını daha fazla işgal etmeyelim özel mesajdan görüşelim dedimya mantığımla söylediklerine sonuna kdar katılıyorum duygusal olrak hazır değilim insan hadi diyemiyor yani ...hemen aç istersen