Bhcg Nerede ölçtürüyorsunuz?

Isabel6111

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2016
25
10
3
41
Kızlar acil olmasa başlık açmazdim iki günde bir bhcg degeri ölçtürmemiz lazım özel hastanenin acilinde olcmediler kadın doğuma git dediler ne yapmalıyız

Kızlar acil olmasa başlık açmazdim iki günde bir bhcg degeri ölçtürmemiz lazım özel hastanenin acilinde olcmediler kadın doğuma git dediler ne yapmalıyız
8. Haftan olmuş neden ölçüm yaptırıyorsun ki kese ve kalp atışını görmedin mi canım?

Peki bu sağlık merkezi gibi yerlerde veya sağlık ocağında yapiliyormu bilgin varmi

Peki bu sağlık merkezi gibi yerlerde veya sağlık ocağında yapiliyormu bilgin varmi
Yapılıyor ama hafta sonu girdi araya pazartesiye kalır hangi il de arkadaş öyle saçma şey mi olur özel hastaneye durumunun aciliyetini bildirsin kadın doğumun muayne etmesi gerekirse ettirsin hem muayne olunca kan tahlili daha uygun oluyor neden muayne olmak istemiyor?

Yok muayene oldu zaten ama hcg degeri takip edilmesi gerekiyormus hem ucuz hem geri cevirmeyecek bi yer ariyoruz

Yok muayene oldu zaten ama hcg degeri takip edilmesi gerekiyormus hem ucuz hem geri cevirmeyecek bi yer ariyoruz
Özel hastanelerin bu konuda hiç geri çevirdiğine şahit olmadım çok şaşırdım ne diyim hangi ildeyse arkadaş bi kaç özel hastaneyi arayıp bilgi alsın eğer düşük tehlikesi yoksa da pazartesi yi beklesin ne diyim Allah gönlünü ferahlatsin

Amin beni çevirdiler canım ne gerek var dediler hatta. O yüzden sordum bende adam gibi kolay olcturebilecegi yer varmi diye.

Bende ozel hastanenin geri cevirdigini hic duymadim. Hatta para almak icin binbirsy soruyolar. Bende direk devlete gitsin kasiklarimda agri var desin ya da midem bulaniyoru kan testi yaparlar

Nasıl yani bunu yaşayan tek benmiyım acaba şimdi şaşırdım. Acile gidip hcg olcturcem deyince direkt olcuyorlarmi. Ben medikalparka gittim ne yapcan kadın doğuma git dendi.

Nasıl yani bunu yaşayan tek benmiyım acaba şimdi şaşırdım. Acile gidip hcg olcturcem deyince direkt olcuyorlarmi. Ben medikalparka gittim ne yapcan kadın doğuma git dendi.
Medicalpark izmirdemi

Back
X