BHCG sonucum yardim lutfen

zulalcat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2010
131
0
96
Belçika
8. gun degerim 26 10 .gun degerim 64 cok heyecanliyim biraz endiseliyim tecrubelerinizi paylasirsaniz lutfen iki emriyo 3.gun transferi 13.gun birdaha tahlilim var druma bu gun ulasamadim

8. gun degerim 26 10 .gun degerim 64 cok heyecanliyim biraz endiseliyim tecrubelerinizi paylasirsaniz lutfen iki emriyo 3.gun transferi 13.gun birdaha tahlilim var druma bu gun ulasamadim

güzel katlanmmış canım. iki kattan fazla. tek embriyo tutmuş gibi görünüyor. rabbim hakkında hayırlısını dilesin kaçıncı gün embriyosuydu?

canim onuncu gune gore Masallah degerin iyi, 12 gunde 100 ustu betahcglere genelde doktorlar cok iyi diyorlar benim bildigim. seninde 100 ustu olucak Insallah. hatta daha fazlada artabilir. hic endiselenme aklina kotu bir sey getirecek bir deger kesinlikle degil. ay doktor gb konustum ama iki hamilelik ustune aksama kadar kk okumak derken doktor kesildik walla:)))))))))))

canim 3.gun empriyosuydu burda hep ucuncu gunde yapiyolar bende tek olmasini cok istiyorum riskleri dusuk ihtimalini dusununce tek olur insallah sonra allah omur verirse birdaha yaptiririm

ozlem 80 senin son denemen kimyasaldi canim oyle hatirliyorum birdaha ne zaman basliycaksin dondurulmusun varmi herkese moral bilgi veriyosun Allah razi olsun

canim sagol aslinda bilmis bilmis cok konusmam iyi degil ama ne yapayim cok ogrenmisim biraz merakliyimdir tibbi konulara:))
3 donmusum var birinde ufak fragmantasyon vardi umarim Insallah diger ikisi saglikla cozulur. doktor ne zaman istersen baslayalim dedi kontrolde.agustosta labratuvar kapali ne komik degil mi:)) ya temmuz ya eylul hayirlisi olsun,cok umutlu degilim ama hastanede embroyolarimin oldugunu bilmek beni geriyor sirf o yuzden hemen yaptirayim dioyorum.
diger test tekrarin yarina mi? hic merak etme bence cok iyi gelicek sonucun. :nazar:

bu arada evet canim besinci haftanin sonunda regle oldum degerim cok dusuk baslamisti sinyalini vermisti sonra cok iyi artmisti surekli bir heveslendik ama nasip degilmis:((

yok estagfirullah ben gercekten taktir ederek soyledim herkese moral veriyorsun kendin yeni kimyasal gecirmene ragmen gercekten insan birseyler duyunca cok rahatliyo kimseyle paylasamiyo bizm tup yaptidigimizi esim ve benden baska bilen yok 8 aydir evliyim ailelerimiz hepsi turkiyede koyde yazik cok uzuluyorlardi simdi cok seviniyorlar normal saniyorlar insallah mevlamin izniyle dondurulmuslarinla olur bircok insan okudum burda kac tazeden sonra dondurulmuslarla gebe ben bir taze bir dondurulmus negatif hic olmiycak saniyoduk cok sukur ben belcikadayim canim burdada labratuar kapali artik turkiyede tam tersi en yogun oldugu donem iste buralar boyle tek avantaji cok sukur simdi burda bedava tup 400 ero falan oduyoruz ozel dr turk dr muayahane parasi kucuk hastane masraflari falan turkiyede devlet memuruydum bir senede ancak birtane yaptirirdik herhal dr ikinci sonuctan sonra tamam artik gerek yok E2 progesteronunda cok iyi kesin hamilesin diye kabul ediyoruz dedi ptesi yani 17. gun yaptir dedi bu arada esimde sperm azligi bendede hipotreoidi ve prolaktin yuksekligi var ikiside gebelige engel ilac kullaniyodum cok sukur ALLAH bunu verirse yasim 29 hemen ikinciye basliycam uc cocuk istiyodum hep RABBIM verirse ay cok uzun anlativermisim kusura bakma canim ya

yok estagfirullah ben gercekten taktir ederek soyledim herkese moral veriyorsun kendin yeni kimyasal gecirmene ragmen gercekten insan birseyler duyunca cok rahatliyo kimseyle paylasamiyo bizm tup yaptidigimizi esim ve benden baska bilen yok 8 aydir evliyim ailelerimiz hepsi turkiyede koyde yazik cok uzuluyorlardi simdi cok seviniyorlar normal saniyorlar insallah mevlamin izniyle dondurulmuslarinla olur bircok insan okudum burda kac tazeden sonra dondurulmuslarla gebe ben bir taze bir dondurulmus negatif hic olmiycak saniyoduk cok sukur ben belcikadayim canim burdada labratuar kapali artik turkiyede tam tersi en yogun oldugu donem iste buralar boyle tek avantaji cok sukur simdi burda bedava tup 400 ero falan oduyoruz ozel dr turk dr muayahane parasi kucuk hastane masraflari falan turkiyede devlet memuruydum bir senede ancak birtane yaptirirdik herhal dr ikinci sonuctan sonra tamam artik gerek yok E2 progesteronunda cok iyi kesin hamilesin diye kabul ediyoruz dedi ptesi yani 17. gun yaptir dedi bu arada esimde sperm azligi bendede hipotreoidi ve prolaktin yuksekligi var ikiside gebelige engel ilac kullaniyodum cok sukur ALLAH bunu verirse yasim 29 hemen ikinciye basliycam uc cocuk istiyodum hep RABBIM verirse ay cok uzun anlativermisim kusura bakma canim ya
canım sen dondurulmuş tedavisinde mi hamile kaldın tam anlayamadım
bende negatif sonucu dün aldım zamanı değilmiş dedik dondurulmuş tedavisine başlıyacaz heralde eylül ekim gibi olur daha histeroskopi yapılacak bakalım hayırlısı

hayir canim ben dondurulmusla degil taze empriyo ile kaldim bir taze bir dondurulmus yaptirdik ikiside negatifti canim bu ucuncu denemem yani 6 empriyo toplandi ucu dollendi bir tanesi cok cok kaliteli dedi doktor kaliteli ebpriyoyla ikinci kalite olan transfer edildi iki tane yani oburu dondurulcak kalitede degil dedi dr benim birincidede az toplandi canim sanirim bizim dr cok yumurtlatma taraftari degil cunku diger hastlalarida az empriyoluydu hep hani oyle bir yontem vaz daha az yumurta daha kaliteli yumurta diye benim birincide prolaktin hormonum yuksekti yeterince sanirim ondan ikincide iyice dusmustu dr dedi hatta keske daha once baslasaydikta dusseydi diye ilac basladik yani ve cok ilginc bana her turlu hareketi yap dedi agir spor haric iliski serbest dedi ben transferden on dakika sonra yarim saat yurudum iki saat yolculuk yaptim esimle beraberde oldum evdede her isimi yaptim ama oyle cok yormadim kendimi haa birde iki negatiften sonra laparoskobi oldum icimi kamerayla incelediler yani tani amacli dr cok temiz dedi cok sukur simdilik hersey cok iyi oldu butun bunlara subatta basladim bes ayda yani ben druma cok guveniyom cunku cok cocuk sahibi olan hastasi var ve bu civarda tek turk dr bence dra cok guvenmeli negatif olunca sik sik degistirilmemeli ve bizim dr okadar rahat soylediki negati diye hic uzulmeden ve cok unutkan cok dalgin herseyi biz hatilatiyoruz ona ragmen biz cok guvendik ben kendim hemsireydim ozeldede devlettede calistim ameliyathane hemsiresiydim ordan biliyorum drun surekli kendini yenilemesi ve el becerisi cok onemli cok ilgili guleryuzlu olmasi degil oylede olsa tabi daha iyi ama ne drlar taniyorum kendini cok iyi pazarliyo yuzunde sahte bi gulumseme bi sey yok yazik insanciklarin iliklerini soruyolar bi tane arkadas negatif almis hemen degistirecem diyoda ondan boyle uzun uzun anlattim

zulalcat canım değerini şimdi düşük gibi görüyorsun ama katlanması iyi 12. gün 130 u geçmiş olacak ki gayet iyi tek tutunmuş gibi gözüküyor inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder hamileliğinde bebeğine kavuşursun

zülalcat......değerin çok iyi......şu anda ne güzel hamilesin....ALLAH sağlıkla,sıhhatle kucağınada almayı nasip etsin..

Back
X