Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8. gun degerim 26 10 .gun degerim 64 cok heyecanliyim biraz endiseliyim tecrubelerinizi paylasirsaniz lutfen iki emriyo 3.gun transferi 13.gun birdaha tahlilim var druma bu gun ulasamadim
canım sen dondurulmuş tedavisinde mi hamile kaldın tam anlayamadımyok estagfirullah ben gercekten taktir ederek soyledim herkese moral veriyorsun kendin yeni kimyasal gecirmene ragmen gercekten insan birseyler duyunca cok rahatliyo kimseyle paylasamiyo bizm tup yaptidigimizi esim ve benden baska bilen yok 8 aydir evliyim ailelerimiz hepsi turkiyede koyde yazik cok uzuluyorlardi simdi cok seviniyorlar normal saniyorlar insallah mevlamin izniyle dondurulmuslarinla olur bircok insan okudum burda kac tazeden sonra dondurulmuslarla gebe ben bir taze bir dondurulmus negatif hic olmiycak saniyoduk cok sukur ben belcikadayim canim burdada labratuar kapali artik turkiyede tam tersi en yogun oldugu donem iste buralar boyle tek avantaji cok sukur simdi burda bedava tup 400 ero falan oduyoruz ozel dr turk dr muayahane parasi kucuk hastane masraflari falan turkiyede devlet memuruydum bir senede ancak birtane yaptirirdik herhal dr ikinci sonuctan sonra tamam artik gerek yok E2 progesteronunda cok iyi kesin hamilesin diye kabul ediyoruz dedi ptesi yani 17. gun yaptir dedi bu arada esimde sperm azligi bendede hipotreoidi ve prolaktin yuksekligi var ikiside gebelige engel ilac kullaniyodum cok sukur ALLAH bunu verirse yasim 29 hemen ikinciye basliycam uc cocuk istiyodum hep RABBIM verirse ay cok uzun anlativermisim kusura bakma canim ya