Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki gün sonra tekrar baktır canım. Önemli olan iki kat artması değerin.ama bildiğim kadarıyla kimyasal gebelikte 50 den yukarı olmaz.senin ki 58 bence değilArkadaslar bat 2mart biraz once kan verdim bhcg 53.8 cikti daha once kimyasal gecirdigim icin cok korkuyorm ama oncekilerde hic bu kadar yukselmemisti en fazla 29 olmustu .kimyasalda bu kadar yukselirmi yoksa normal bi gebelikmi yardimci olun nolur![]()
507 ile kimyasal gebelik gecrdm canim allah kimseye yasatmasn onemli olan keseİki gün sonra tekrar baktır canım. Önemli olan iki kat artması değerin.ama bildiğim kadarıyla kimyasal gebelikte 50 den yukarı olmaz.senin ki 58 bence değilallah gönlüne göre versin.
Hmmm o zaman yanlış biliyormuşum canım.gecmis olsun...507 ile kimyasal gebelik gecrdm canim allah kimseye yasatmasn onemli olan kese
Benimde az cikmisti boyle suan hatrlamiyorum kac oldugunu ama 3000 e gelene kadar 2 gune bir kan testi yapildiArkadaslar bat 2mart biraz once kan verdim bhcg 53.8 cikti daha once kimyasal gecirdigim icin cok korkuyorm ama oncekilerde hic bu kadar yukselmemisti en fazla 29 olmustu .kimyasalda bu kadar yukselirmi yoksa normal bi gebelikmi yardimci olun nolur![]()
Artıs var bu güzel bisey bence ama dayanıp salı öğlene doğru tekrar yaptır bence rabbim gönlüne göre versin insallah sağlıklıdırArkadaslar bn dayanamadim tekrar kan verdim bu sabah .yani 12 saat sonra 75 olmus degerim sizce nasil
Lutfen kendi dusunceniz olsada yanlis bilgi vermeyn heveslendirmis olursunuz benim bir bucuk yil once ilk degerim 90 di hastanede aile hekimi vardi ilcede kadin dogumcu yoktu bana degerin dusuk dedi uzulme daha yenisin tekrar hamile kalirsin dedi yikildm neyse devlete gittik merkezde doktor bakti iy iy dedi bi sknti yok 90 dan 130 olmustu azda olsa artio dedi 8 haftada kurtaj oldum demek ki aile hekimlerine de güvenmek lazim bhcg herkesin bunyesiyle alakali bhcg 30 olup katlananda var 90 olup ilerletemeynde var burdan doktorculuk oynamaya gerek yok destek olsak yeterli saniom stres yapma bence olacagi varsa nasipse 10 da olsa yukselir nasipte yoksa 200 olsa duser degerİki gün sonra tekrar baktır canım. Önemli olan iki kat artması değerin.ama bildiğim kadarıyla kimyasal gebelikte 50 den yukarı olmaz.senin ki 58 bence değilallah gönlüne göre versin.
Çok ayıp ediyorsunuz ben burda yardımcı olmaya çalıştım.arkadas bana söyledi bende yanlış biliyormuşum o zaman dedim bakabilirsiniz yazılara.ben bunu bir yazıda okumuştum değerim benim de düşüktü.ve her gebelik kendine özeldir biri öyle oldu diye digeride öyle olacak diye birşey yok.benim burda amacım size yardımcı olmak oraya farkındaysanız bildiğim kadarıyla diyerek yazdım kesin böyle demedim.aile hekimi bile yanlışlık yapmış sonuçta.ayrica burdaki herkesin her dediği bilimsel doğrudur diye de birşey yok.iyi günler.Lutfen kendi dusunceniz olsada yanlis bilgi vermeyn heveslendirmis olursunuz benim bir bucuk yil once ilk degerim 90 di hastanede aile hekimi vardi ilcede kadin dogumcu yoktu bana degerin dusuk dedi uzulme daha yenisin tekrar hamile kalirsin dedi yikildm neyse devlete gittik merkezde doktor bakti iy iy dedi bi sknti yok 90 dan 130 olmustu azda olsa artio dedi 8 haftada kurtaj oldum demek ki aile hekimlerine de güvenmek lazim bhcg herkesin bunyesiyle alakali bhcg 30 olup katlananda var 90 olup ilerletemeynde var burdan doktorculuk oynamaya gerek yok destek olsak yeterli saniom stres yapma bence olacagi varsa nasipse 10 da olsa yukselir nasipte yoksa 200 olsa duser deger
Haklisiniz bende bazen kendimce biseyler söylüyorum bende kotu bise demedim ama yanlis anlasildiysam ozur dilerm sadece bazi insanlae daha hassas bende oyleydm umutlandim mesela ama sonra daha fazla uzuldum ondn soylemek istedm birden tkrr kusura bakmaÇok ayıp ediyorsunuz ben burda yardımcı olmaya çalıştım.arkadas bana söyledi bende yanlış biliyormuşum o zaman dedim bakabilirsiniz yazılara.ben bunu bir yazıda okumuştum değerim benim de düşüktü.ve her gebelik kendine özeldir biri öyle oldu diye digeride öyle olacak diye birşey yok.benim burda amacım size yardımcı olmak oraya farkındaysanız bildiğim kadarıyla diyerek yazdım kesin böyle demedim.aile hekimi bile yanlışlık yapmış sonuçta.ayrica burdaki herkesin her dediği bilimsel doğrudur diye de birşey yok.iyi günler.