Baktılar canım keseyi gördü doktorHcg takibine neden devam ettiler ki
Ultrasonla keseye bakmadılar mi
Kana neden devam ettiler, atıyorum bi hafta sonra gel bebeğe bakalım demedi miBaktılar canım keseyi gördü doktor
Bilmiyorum ki kan takibini ben yapıyorum canım. Doktor senin dediğin gibi haftaya gel dedi. Dedim son bi kere daha yaptırayım dedim keşke yaptırmasaydımKana neden devam ettiler, atıyorum bi hafta sonra gel bebeğe bakalım demedi mi
Kese görüldükten sonra genelde devam etmiyorlar,sonrasında hcg nin yine 2 katı mi devam etmesi gerekiyormuş
Hiç canını sıkma ne zaman gideceksin doktora, inşallah bebeği de görürsün için rahatlar, üzülme,İşteyim şimdi canım valla o kadar kötü oldum ki anlatamam neden yaptırdıysam
Salı gününe çağırdı canım. Bana da bhcg bak demedi kendim yaptırdım salak gibi. Şimdi 2 katına çıkması mı gerekio ne olması gerekiyo bilmiyorum salı ya kadar nasıl beklerim bilmiyorumHiç canını sıkma ne zaman gideceksin doktora, inşallah bebeği de görürsün için rahatlar, üzülme,
Benim de kese göründü, henüz bebek görünmedi ama daha hcg bakmadılar
Hayırlısı olsun inşallah hic düşünme sorun olduğunu sanmiyorumSalı gününe çağırdı canım. Bana da bhcg bak demedi kendim yaptırdım salak gibi. Şimdi 2 katına çıkması mı gerekio ne olması gerekiyo bilmiyorum salı ya kadar nasıl beklerim bilmiyorum
Doktorum bana belli bi seviyeden sonra sürekli iki katlayıp artmaz demişti zaten yeterince yükselmiş için rahat olsunKızlar bugüne kadar bhcg güzel artıyodu. Ayın 22 sinde en son 7006 çıktı bugün yani ayın 25 inde 10000 çıktı niye böyle oldu ki anlamadım. Canım çok sıkıldıne olur tecrübeli annelerden cevap bekliyorum
Yaaa gerçekten öyle mi canımkese goruldukten sonra kan testine gerek yoktur bi de belli bi duzeye ulastiktan sonra 2 kat artmiyor diye biliyorum. Sizin icin bundan sonra onemli olan kesenin icinde bebek olmasi onu da gorursunuz umarim.
Akıl işte canım valla boşuna strese sokuyorum kendimiBelli bi süre sonra hcg 2 katı şeklinde artmaz diye biliyorum ben. Canınızı sıkmayın kese gözüktü ise tekrar tekrar kan vermeyin ☺
Bence siz doktorun dedikleri dışında tahlil falan yapmayınAkıl işte canım valla boşuna strese sokuyorum kendimiama tmm bebeği gördüm desin doktor sonrası Allahtan deyip daha stres yapmayacam. Ama şu süreç çok stresli
Yok canım tövbe bi dahaBence siz doktorun dedikleri dışında tahlil falan yapmayın
İnşallahhh canımmm çookk SağolllHayırlısı olsun inşallah hic düşünme sorun olduğunu sanmiyorum
Çoook sağol Canım nasıl korktum anlatamamDoktorum bana belli bi seviyeden sonra sürekli iki katlayıp artmaz demişti zaten yeterince yükselmiş için rahat olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?