Aşılama Bhcg

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Ness6161

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2020
231
106
103
30
Kızlar herkese selam Ben aşılama ile gebeyim şu anda çok şükür. Ben geçtiğimiz cuma test yaptırdım 742 çıktı değerim. Bugün yani pazartesi yaptırdım 1814 çıktı. Bu değerler normal mi sizce. Daha önce kimyasal gebelik ve boş gebelik yaşadığım için korkuyorum da biraz

merhaba gebeliğiniz hayırlı olsun inşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. bende size sormak istedim ilk aşılama ile mi gebe kaldınız acaba bende aşılama tedavisine başladım da umudum pek yok gibi.

Amin çok sağol evet ilk aşılamam. Hiç umudum yoktu benimde. Ama eşinin sperm sayısı iyiyse ihtimal yükseliyo. Ben de o yüzden asılama yapıldıktan sonra rahat davrandım biraz. Gönderilen hareketli sperm çok önemli canım. Rabbim inşallah nasip eder. Bana da sana da gönülden isteyen herkese

amin inşallah eşimin sperm sayısı iyi çıktı tedavimiz devam ediyor bakalım umutsuzluğa kapıldığım için olumlu sonuç alanlardan bir şeyler duymak içimi rahatlatıyor. teşekkürler cevabınız için.

Yok canım umutsuz olma. Doktoru harfiyen dinle . Ne zaman ne derse bire bir yap. Gerisi Allah'a kalmış

O zaman saat farkından böyle olmuştur Sorun yok. Güzel.
İnşallahhhhh canım . Doktorun yanında ki hemşireyle irtibat kuruyorum sürekli normal dedi o da . Artık yaptırmana gerek yok kontrole gel dedi inşallahhhhh sağlıkla gelir

Geçen yıl bu zamanlar konuşmuşuz canım. İnşallah herşey yolunda gitmiştir tedavinde.

malesef hala gebe değilim ama umudum var. sen nasılsın doğum olmuştur heralde :)
Evet canım oldu şükür Dün aklıma geldi burası dedim ki bı bakayım öyle. Önceden kürtaj olmuştum boş gebelik dolayısıyla öyle konu açmışım. Öyle gezindim biraz duygulandım. Allah tez zamanda kavuştursun seni de inşallah. Hamilelikte de şimdide hep dua ediyorum isteyen herkese

Allah razı olsun güzel dileklerin için. umarım evladını gönlüne göre yetiştirirsin hayırlı ve sağlıklı bir evlat olsun inşallah. bizde senin gibi olur muyuz acaba istediğimize kavuştuktan sonra geçmişe dönüp duygusallaşır mıyız :) nasip et Allah'ımm

Amiiinnnn canım inşallah Olursun inan ki çok dua ettim edecem de . Çünkü bunun ne demek olduğunu sadece yaşayanlar anlar. Yaşamayanlara bakıyorum o kadar garibime gidiyo ki bende onların garibine gidiyorum tabi mesela polisim ben ucretsiz izin aldım 2 yıl. Ya ne gerek var diyolar. Çünkü anlamiyolar o hasretin o yaşanmışlıklarin bende etkisini. O yüzden Sabah akşam dua ediyorum canım İnşallahhhhh sende şu yazdıklarımızın altına en kısa zamanda güzel haberlerle dönüp yazarsın

ne kadar güzel yüreklisin Rabbim hep güzelliklerle karşılaştırsın seni bu arada gerçekten yaşamayan anlamıyor çok haklısın hele ki istemediği halde korunduğu halde hamile kalanlar var ya bende onları anlamıyorum

Aynen öyle canım. Oylelerine hayret ediyorum zaten. Kazayla hamile kaldım diyor. O kadar garip geliyo ki. Yani affedersin arkadaşıma diyorum ki ben Allah'tan esnekliğimiz var amuda bile kalktık ki aman tutsun olsun Ahh ahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…