bhgc 126 dan 55 düştü

meltem1983

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2009
16
0
86
41
Isparta
arkadaşar aranızda benim gibi olan varsa lütfen cevap versin ilk 52 sonra 126 şimdi ise 55 bu ne demek oluyor biri bana açıklarmı çok üzüntülüyüm düşükmü dış gebelikmi lütfen yardım edin

sanırım kimyasal gebelik olmuş o nedenle düşük. dış gebelikte değerler düzensiz artar gibi oluyor. böyle aniden düşmüyor. inşallah bir sonrakinde olur.

Canım kanaman oldu mu ya da kahverengi akıntın büyük ihtimal düşük 2 ay önce bende geçirdim kimyasal gebelik ama şuanda adetim 4 gün gecikti bakalım üzülme Allah ne zaman hayırlısıysa o zaman versin bebişlerimizi.

selam bayanlar ben aranıza yeni katıldım.benmde transferin 11.günü değer24.6 çıktı dr.gebelik yok dedi.14.günü değer 49 oldu şimdide kimyasal diyo.çarşamba yine kan tahlili için gitcem.bu arada transferin 7.gününden beri önce lekelenme sonrada kanamam var.kan tahlilleri yapılırkende adet görüyodum. dr. kesin değer düştü diyo. lütfen banada yardım kızlar.endişe korku hüzün hepsi bii anda var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…