ne güzel nişanınıza gelmek isteyen arkadaşlarınız var...
ben takılacak bir durum göremedim.
gelip gelmemek sorun değil zaten kesin geliriz de dememişlerdi.Aslında ben sürekli düğün salonlarını sevmiyorum açık yerde güzel şık bir yerde yapıcam dedikçe bi garip konuşuyordu.Şimdide aile arasında olcak diyince param yetmedi de onu çağırmadığımı düşündü.Yani biri bana böyle dese aaa neden noldu ki canım falan derim çat diye ee maddiyat diyip kocaman gülmem :/ bana pek iyi niyetli gelmedi nedense ondan sinir oldum :/
kim ne derse desin boşverin boşuna böyle güzel birgünün anısına huzursuzluk katmayın.. önemli olan her zaman ailedir.. şöyle düşünün başınıza bişey gelse arkadaşın birgünn üzülür ama aileniz her daim yanınızdadır.. arkadaş her zaman her yerde bulunur ama ailenizin fertlerinden bir tane daha bulmasınız.merhaba kızlar az önce bir şeye canım sıkıldı sizinle paylaşmak istedim :/ ben haziran ayında minik bir nişan yemeği yapmayı düşünüyorum 30 kişilik falan.Ama boğazda aşırı şık ve kaliteli bir yerde olucak.Sadece birinci dereceden aile olucaktı ben iki yakın arkadaşıma da söylemiştim.30 kişiyi çok aşmak istemiyorum hatta ilk sayı 20ydi zorla 30 oldu neyse...işte şimdi dayımla amcamı listeye eklemeyi unutmuşum çok komik ama gerçekbende iki arkadaşımı silmeyi düşündüm zaten sadece aile büyükleri olcak.Kızları kırmamak için dedim ki sadece aile olcak kızlar falan hani çağırmadığım için kırılmasınlar diye.kız maddiyat :)))) yazmış.Ne kadar öyle bile olsa bu böyle söylenir mi ki olayın maddiyatla alakası yok sadece çok kişi istemiyorum kuzenlerimi bile çağırmazken iki arkadaşıma kuzenlerim alınabilirler diye düşündüm. ayy insanlardan hemen soğuyorum kendisi sanki kraliyet ailesi nefret ediyorum kendi gibi davranmayıp mütevazi olmayan insanlardan
aşırı şık ve kaliteli bir yerde yapacağınıza göre maddiyat sorun değil anlamıştır :)
ne yalan söyleyeyim hava atıyorsunuz sandım kusura bakmayın...arkadaşınızı en iyi siz tanırsınız.eğer yakınsanız anlayışla karşılaması gerekirdi.ama bence takılmayın cunku o gun en mutlu gununuz olcak kucuk seyler hevesınızı bozmasın :)siz hava attığımı falan düşündünüz herhalde :) olay maddiyatın sorun olmadığı değil ki zaten hepimiz orta halli insanların çocuklarıyız.Sadece sinirimi bozan küçük bir şey yapıcaz dediğimde maddiyat yazıp kocaman gülmesiydi.benim arkadaşım böyle bir şeye heveslense onun hevesini kırmam bilhakis yardım ederim.Neyse yorumlarınız için teşekkürler bu arada
merhaba kızlar az önce bir şeye canım sıkıldı sizinle paylaşmak istedim :/ ben haziran ayında minik bir nişan yemeği yapmayı düşünüyorum 30 kişilik falan.Ama boğazda aşırı şık ve kaliteli bir yerde olucak.Sadece birinci dereceden aile olucaktı ben iki yakın arkadaşıma da söylemiştim.30 kişiyi çok aşmak istemiyorum hatta ilk sayı 20ydi zorla 30 oldu neyse...işte şimdi dayımla amcamı listeye eklemeyi unutmuşum çok komik ama gerçekbende iki arkadaşımı silmeyi düşündüm zaten sadece aile büyükleri olcak.Kızları kırmamak için dedim ki sadece aile olcak kızlar falan hani çağırmadığım için kırılmasınlar diye.kız maddiyat :)))) yazmış.Ne kadar öyle bile olsa bu böyle söylenir mi ki olayın maddiyatla alakası yok sadece çok kişi istemiyorum kuzenlerimi bile çağırmazken iki arkadaşıma kuzenlerim alınabilirler diye düşündüm. ayy insanlardan hemen soğuyorum kendisi sanki kraliyet ailesi nefret ediyorum kendi gibi davranmayıp mütevazi olmayan insanlardan
Samimi olduğunuz için öyle söylemiştir bence
merhaba kızlar az önce bir şeye canım sıkıldı sizinle paylaşmak istedim :/ ben haziran ayında minik bir nişan yemeği yapmayı düşünüyorum 30 kişilik falan.Ama boğazda güzel bir yerde olucak.Sadece birinci dereceden aile olucaktı ben iki yakın arkadaşıma da söylemiştim.30 kişiyi çok aşmak istemiyorum hatta ilk sayı 20ydi zorla 30 oldu neyse...işte şimdi dayımla amcamı listeye eklemeyi unutmuşum çok komik ama gerçekbende iki arkadaşımı silmeyi düşündüm zaten sadece aile büyükleri olcak.Kızları kırmamak için dedim ki sadece aile olcak kızlar falan hani çağırmadığım için kırılmasınlar diye.kız maddiyat :)))) yazmış.Ne kadar öyle bile olsa bu böyle söylenir mi ki olayın maddiyatla alakası yok sadece çok kişi istemiyorum kuzenlerimi bile çağırmazken iki arkadaşıma kuzenlerim alınabilirler diye düşündüm. ayy insanlardan hemen soğuyorum kendisi sanki kraliyet ailesi nefret ediyorum kendi gibi davranmayıp mütevazi olmayan insanlardan
Çok önemli not :) kızlar konuşma şekli gibi yazdığım için o aşırı şık falan yazmışım yoksa öyle abarttığım gibi de değil hahahaa :)
Buna maddiyat diyip dalga geçmek çok enteresan. Herkes ister ki 300 400 kişilik yemekli şıkır şıkır bir nişan dügun yapalım ama zaten belli ki 30 kişi
yapacagınızdan o kadar zengın degılsınız. Zengın olmamanın dalga gecılecek nesi varmış. Yakışmamış arkadaşınızın lafı
Son olarak bu sizin gununuz ve sız mutlu olun dıye olan bı gun sacma sapan trıplerı cekmeyın ve takmayın. Acık acık da soyleyebılırsınız kızlar aılem karsılayamayacak sanırım fazla kısıyı amcamla dayımı unutmusum kusura bakmayın fılan dıye bunda utanılacak bı sey yok.
o 2 arkadaşını önce çağırıp sonra vazgeçtiğini mi söyledin yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?