- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
- 198
Biz 6 yıllık evliyiz ama eşim le bi düğün fotografimiz dışında hic resmimiz yoktu sadece kardeslerinin düğünde ki fotograf cinin cektigi 2 resim var o da 1 ay öncesine kadar yoktu etrafimdaki çiftler sürekli ve her an resim selfie çekiyor ama kocam ben sevmiyorum resim cekinmeyi diyor ama kendi kendine kardesleriyle kuzenleriyle falan resim çekiniyor oglumla da niye onlarla çekiniyor sun hani sevmiyorum demistin diyince iste hayir diyemiyorum vs. Kiviriyor esim beni sevdiğini çok sık söyler sarar sarmalar öper koklar ama dışarda buz gibi dir evimiz de mahremizde yaşayalım herseyi der sonra kac yil oldu bilmem dışarı çıkıp gezmedik teli genelde benim elimde dir 3 ay telefonsuz kaldı ses etmedi nisanlilik doneminden beri faceni ortak kullanıyoruz hicbirsey ini yakalamadim ama son bi kaç yıldır ayri uyuyor genelde benden kaynaklı değilmiş cinsel hayatimiz ilk günkü gibi heyecanlı ve tutkulu ama bi kere seni seviyorum ama evlilikten bıktım dedi yoruldum dedi maddi manevi cok sıkıntı lar cektik cekiyoruz sizce esimin sorunu ne