• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi adım attım ve eşime mesaj yazdım. Fakat pek oluru yok gibi..

Bu sabah içim çıkana kadar ağlaya ağlaya eşime mesaj attım artık.
Babalar gününü bahane ederek.
Zira bugün 13. Günümüz birbirimizden bi haber yaşadığımız.
Kimse bize ön ayak olmuyor.
Bizde yanaşmıyoruz orta noktaya.
Ne durumda olduğunu merak ettim ve
Dedim ki mesajımda

Her ne kadar

Zeynep Sıla için hiçbir heyecanın mutluluğun beklentin isteğin hayalin merakın endişen olmasada

Yinede biz senin babalar gününü kutluyoruz kızımla

Allah'ın izni ve hidayetiyle bu güzel meyvenin tohumu olduğun için ve önce toprağıma sonrada ömrüme ektiğin için minnettarım sana

Babalar günün kutlu olsun

Babasının Kıymetlisi
babasının yokluğuna rağmen elbette çok seviyor babasını
bilmeni istedi

Ve sonuna da ekledim sanki kızımızın dilindeymiş gibi dedim ki

Varsın babadan kalmasın villa olmasın para ya da araba.üzülme baba, sakın takma kafana, Beşiktaşlı yaptın ya o yeter bana. Babalar günün kutlu olsun. Minik kartaliçe'n Zeynep Sıla.

Eşim fanatik Beşiktaşlıdır. Hoşuna gider diye düşündüm.

Cevap olarak şunu yazdı kendisi de

Benim tek heyecanım, tek isteğim, tek sabrım, tek duam, tek sevincim, tek mutluluğum, tek umudum, tek yaşama amacım, tek arzum Zeynep Sıla'm.

Ben bu mesajdan şunu anladım sen dış kapının mandalısın. İnceden bu mesaj yok mu sizce de? Bozuldum haliyle ama hiç uzatmadım. Sadece 'daim olsun öyleyse.. 😇' dedim o kadar ve konuşma burda bitti.

Tamamen bitmiş gibi değil mi sizce de? Artık beklemeyi de bırakmam gerekmez mi?
13 gün cocugunu aramayan babayı beklemek? Bi de babalar gününü kutlamışsınız. Ne babalar günü tırnağımı tırnağını göremez bir daha.

Haklı haksız olayını geçtim ben bu konuda artık, mesajınız da değişik geldi ama bu olayı çözseniz bile başka yerden patlak verir. Olaylara bakış açınız beklentileriniz çok farklı. Dönerseniz de bu benim imtihanım diyip sabrederek geçer ömrünüz

Ya siz evlendiğinden beri kaynıyla aynı evde yaşayan kişi miydiniz ? Karıştırdım mı ?
Konuya gelince babası Zeynep Sıla’yı o kadar özleseydi on üç gün aramamazlık yapmaz her gün arardı bir de tek düşüncem o demiş babalık bu kadar kolay mı ?

Kusura bakmayın ama çok kötü bir mesaj. Hiç mi gururunuz yok, adam 13 gündür aramamış üstüne şu yaZdıklarınıza bakın!

Hayırlısı ya ben kendimi değişken sanırdım iki günde bir insan fikir değiştirir mi kafayı kırcaktım iki kova denedim ikisi de ı ıhhhh :confused:

Bana şöyle güzelinden bi aslan bi koç :halay:

Bıyyy cimri mi cimri takıntılı sayko onu da istemem :KK70:
Aslanla koç şeklinde oldu mu hiç hayatında

Bence daha da beteri. Erkekci olarak niteledirildik biraz önce o ne demekse artık on yıllık evliyim ve eşimin ablasıyla zerre kadar anlaşamıyorum ki bayramdan önce de oğluma yaptıkları yüzünden evden çıkıp gelmiştim ama bayramda eşimin gitmek istememesine rağmen sorun çıkarır ablam diye annenle babana bunu yapamayız bayramlasip cikariz diye zorla götürdüm ve sonuç eve girdigimiz an misafirlerin yanında evi inleterek bağırıp çağırdı çıktı gitti gıkını çıkarmadım onbeş dakika bayramlasip çıktık eşimde bütün ailesi de beni haklı buluyor ne kaybettim sence askimunteha askimunteha
Şuan nasılsınız

Evet ikisinin de tavrını beğendim
Ben yay burcuyum bana gidiyor :halay:
Böyle atak, hadi gidelim, açılalım, şunu yapalım, edelim tarzı tutkulu adamlardı
Bana öylesi lazım :rolleyes:
Ben koçum dedigin gibi aynı gruptalar ya daha iyi anlaşıyorlar keza yay da aynı grupta bu iki burçla

Sen bebeğin ağzından konuştuğun için o da bebeğine seslenmiş. Geri adım atmamış açıkçası, zeytin dalı uzatmamış. Ama bu demek değil ki barışmayacak dava açacak. Ben olsam evime gider otururum kanepeye. Geldiği zaman elbet bir iletişim başlar.

Iyi bir baba olsaydi şayet , karnınız da bile olsa sahip çıkardı evladına.
O sizin üzüntünüzü hissediyor , ağlamaktan içim çıktı diyorsunuz bebek hiç etkilenmiyor mu sanıyorsunuz?
Ben olsam böyle bir adama (çocuğumuzu bekliyoruz ve 13 gündür arayıp sormuyor bile) bırak mesaj atmayı; kapıya gelse kovalarım.
Şimdi kendini hint kumaşı sanır o :işsiz::işsiz:
Evladını seven annesini de sevsin bi zahmet.

Ama yeter ya. Öncelikle diğer konunuzdaki mesajların çoğunu okudum ve insanların bu kadar gelenekçi olmasına anlam veremiyorum. Bi kadın kendi ailesinin ikinci plana atılmasını bu kadar şevkle savunmamalı bence. Bayramın ilk gününü ve ilk kahvaltısını anne babanızla geçirmek istemedinizden daha doğal ne olabilir ya? Nasıl buna laf edebiliyor insanlar anlamıyorum. Erkekleri, erkek tarafını bu kadar pohpohlamayın. Abartmayın. O da insan siz de insansınız. Anlaşmayı bilen insanla bi şekilde orta yol bulunması lazım. Ki söylenmiş yani, bi bayram ona gidiliyorsa diğer bayram da öbürüne gidilir. Ama anladığım kadarıyla sizin eşinizde de biraz bu ataerkil, dediğim dedik kafası var. Nedir bu ya 13 gündür arama sorma, karının babası lutfedip seni arasın, karın yazsın hala daha onu tınlama. Neyin gururu egosu siniri? Tabii ki tek hata kendisinde değil, belki sırf o sizin ailenize geldi ama siz onunkine gitmediniz ve bayramlarını kutlamadınız diye bile bunu yapıyor olabilir. Keşke siz de gitseydiniz de haklılık payı olmasaydı şöyle insanlarda. Ya ben anlamıyorum deliriyorum bunun adı ne biliyor musunuz. “Sessizlikle terbiye” siz de yazmıyordunuz kaç gündür ama sizin tarafınızdan iki kez adım atılmasına rağmen bu tavrı gösterdiği için kızıyorum. Şu dakikadan itibaren bi sorumluluğunuz olduğunu düşünmüyorum. Lütfen dik durun ya. Evliliğiniz yürüyecekse sizin tek başınıza kendinizden ödün vermesiyle değil, karşılıklı gururunuzu kırmanızla yürüsün. Lütfen ezilmeyin, sindirilmeyin, daha fazla üstelemeyin. Napıyorsa yapsın ya ne bu büyüklük ben anlamıyorum ki.

Madem adım atacaksınız eğip bükmeden, kızınızın diliyle değil kendi dilinizle yazsaydınız.

Eşiniz de sizin taktiği uygulamış, ne eksik ne fazla, ha birde sizin sitemvari sözleriniz var en başta.

Sağlıklı iletişim böyle kurulmaz muallime hanım, belki genel olarak tam oturmamış bir ilişkiniz var o yüzden birşeylerin arkasına gizliyorsunuz duygularınızı.

Keşke mesaj attıktan sonra değil atmadan önce konu açsaydınız da belki bir faydası dokunurdu buradaki yorumların, şuan ne desek boş.

Ama yeter ya. Öncelikle diğer konunuzdaki mesajların çoğunu okudum ve insanların bu kadar gelenekçi olmasına anlam veremiyorum. Bi kadın kendi ailesinin ikinci plana atılmasını bu kadar şevkle savunmamalı bence. Bayramın ilk gününü ve ilk kahvaltısını anne babanızla geçirmek istemedinizden daha doğal ne olabilir ya? Nasıl buna laf edebiliyor insanlar anlamıyorum. Erkekleri, erkek tarafını bu kadar pohpohlamayın. Abartmayın. O da insan siz de insansınız. Anlaşmayı bilen insanla bi şekilde orta yol bulunması lazım. Ki söylenmiş yani, bi bayram ona gidiliyorsa diğer bayram da öbürüne gidilir. Ama anladığım kadarıyla sizin eşinizde de biraz bu ataerkil, dediğim dedik kafası var. Nedir bu ya 13 gündür arama sorma, karının babası lutfedip seni arasın, karın yazsın hala daha onu tınlama. Neyin gururu egosu siniri? Tabii ki tek hata kendisinde değil, belki sırf o sizin ailenize geldi ama siz onunkine gitmediniz ve bayramlarını kutlamadınız diye bile bunu yapıyor olabilir. Keşke siz de gitseydiniz de haklılık payı olmasaydı şöyle insanlarda. Ya ben anlamıyorum deliriyorum bunun adı ne biliyor musunuz. “Sessizlikle terbiye” siz de yazmıyordunuz kaç gündür ama sizin tarafınızdan iki kez adım atılmasına rağmen bu tavrı gösterdiği için kızıyorum. Şu dakikadan itibaren bi sorumluluğunuz olduğunu düşünmüyorum. Lütfen dik durun ya. Evliliğiniz yürüyecekse sizin tek başınıza kendinizden ödün vermesiyle değil, karşılıklı gururunuzu kırmanızla yürüsün. Lütfen ezilmeyin, sindirilmeyin, daha fazla üstelemeyin. Napıyorsa yapsın ya ne bu büyüklük ben anlamıyorum ki.

Konu sahibi gecen kurban bayramindada kayin ailesine gitmemis. Ailelerin gitme sirasi önemli ise, bu isin icinden nasil cikilcak? Ilk konu sahibin ailesine gidilse, bu defa esinin ailesi ezilmis olmuyormu? Elbette konu sahibi ailesinin yaninda kahvalti isteyebilir fakat bunu arife gecesi söylemek neyin nesi?

Roller ters olmus olsaydi ve kiz ailesi ile kahvaltiye gidecek olsaydi ve erkek 1 gece öncesi "nayiir önce benim aileemmm" deseydi o erkek burda linc edilirdi. Kaldi ki bu konuda adam yine birsey dememis, konu sahibini ailesine gitmeyi zorlamadi. Üstüne ilk adimi atip, adam kayin ailesinin yanina gidiyor. Ortada aile yok (ki önemli, tüm olay konu sahibin ailesine gitmek istemesi ile patliyor). Adam kayin aileye gidiyor ve kimse tinlamiyor onu. Onca olay bosuna.

Üstüne konu sahibi evine gitmiyor, annesinin yaninda kaliyor. Niye? Bayram kahvaltisi icin. Eh adam daha ne yapsin? Yanina gitti, konu sahibi gelmedi. Eh elbette top konu sahibinde. Asil o 2 haftadir bir hic ugruna kocasini umursamiyor. Üstüne böyle igneleyici mesaj yolluyor.

Gercekten konu tersi olsa ve konu sahibinide yaptigini, kocasi yapsaydi herkes o kocayi burda linc ederdi. Kadin ve hamile olmak daima hakli olmak demek degildir.

Konu sahibi gecen kurban bayramindada kayin ailesine gitmemis. Ailelerin gitme sirasi önemli ise, bu isin icinden nasil cikilcak? Ilk konu sahibin ailesine gidilse, bu defa esinin ailesi ezilmis olmuyormu? Elbette konu sahibi ailesinin yaninda kahvalti isteyebilir fakat bunu arife gecesi söylemek neyin nesi?

Roller ters olmus olsaydi ve kiz ailesi ile kahvaltiye gidecek olsaydi ve erkek 1 gece öncesi "nayiir önce benim aileemmm" deseydi o erkek burda linc edilirdi. Kaldi ki bu konuda adam yine birsey dememis, konu sahibini ailesine gitmeyi zorlamadi. Üstüne ilk adimi atip, adam kayin ailesinin yanina gidiyor. Ortada aile yok (ki önemli, tüm olay konu sahibin ailesine gitmek istemesi ile patliyor). Adam kayin aileye gidiyor ve kimse tinlamiyor onu. Onca olay bosuna.

Üstüne konu sahibi evine gitmiyor, annesinin yaninda kaliyor. Niye? Bayram kahvaltisi icin. Eh adam daha ne yapsin? Yanina gitti, konu sahibi gelmedi. Eh elbette top konu sahibinde. Asil o 2 haftadir bir hic ugruna kocasini umursamiyor. Üstüne böyle igneleyici mesaj yolluyor.

Gercekten konu tersi olsa ve konu sahibinide yaptigini, kocasi yapsaydi herkes o kocayi burda linc ederdi. Kadin ve hamile olmak daima hakli olmak demek degildir.
geçen bayramda gitmediğini nerden çıkardınız kaçtır yazıyorsunuz?
diğer konunun ilk mesajında yazmış, ilk bayramlarıymış zaten ve toplanıp kahvaltıya gitmişler sonra kendi ailesine geçmiş.
bu da ikinci bayrammış

aralarda mi yazıldı?

Ha ha benim erkek kardeşim var 😂
Anneniz balık burcu mu peki 😂
Benim annem balık burcu.
O da pek bi sever laf sokmayı,
imayı,geçmişi hatırlatıp laf dokundurmayı.
Üzerinden 50 sene geçmiş mevzuları bile hatırlar,ağlar,dertlenir,
o zaman da böyle demiştin,der,
şunu yapmıştın der.
Biz iki kardeş evlenip biraz uzaklaştık.
Allah babama sabır versin.

Benim annem balık burcu.
O da pek bi sever laf sokmayı,
imayı,geçmişi hatırlatıp laf dokundurmayı.
Üzerinden 50 sene geçmiş mevzuları bile hatırlar,ağlar,dertlenir,
o zaman da böyle demiştin,der,
şunu yapmıştın der.
Biz iki kardeş evlenip biraz uzaklaştık.
Allah babama sabır versin.
Balıklar hep böyle oluyor ka c kişiden duydum , şikayet etmek hayat stili gibi bir şey .
Özellikle basarisizliklarimi ya da çok zayıf olduğum olayları vurur yüzüme. Her seferinde can acıtıyor hic bağışıklık kazanamıyorum maalesef .
Belki de hala maddi olarak onlara bağlı olmamın etkisi vardır.

Back
X