• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi adım attım ve eşime mesaj yazdım. Fakat pek oluru yok gibi..

Adam villa istedigini dusunecek ayy 😁 cok komik olmus mesajiniz kusura bakmayinda. Goruntulu arayip kizinizla kinustursaydiniz iyiydi

Konu sahibi esinden siddet mi gormustun, oyle okudum?? Eger oyleyse keske msj atmasaydin..

Konu sahibi kendi ailesine bayram kahvaltısında gitti ya tek başına mutlu mesut pur neşe kahvaltı yapabildiler mi peki
Ay konu da bağımlılık yaptı bende 🤦‍♀️ ban almam umarım 😂 yapmış olabilirler çünkü o zaman daha ayrılık belli değildi

Konu sahibinin hataları olmuş ancak cok üstüne gidiyorsunuz sanki su anda üzgün yeterince bence.
Mesaji evet nisbeten duygusal temalı olmuşta hemen öyle insanın eşinden soğuyacağı tarzda da değil.

Konu sahibinin hataları olmuş ancak cok üstüne gidiyorsunuz sanki su anda üzgün yeterince bence.
Mesaji evet nisbeten duygusal temalı olmuşta hemen öyle insanın eşinden soğuyacağı tarzda da değil.
Üstüne niye gidelim ? Önceki konuda yazdıklarını yazıyorum. Açıp okuyabilirsiniz.
Hamile bir kadının üstüne gitmem lakin keşke oda eşi ile empati yapsa biraz.

Sizin konu bayram kahvaltısıydı değil mi kardeşim çok üzüldüm sana bu ahlaksız herifi baba yapmak da senin kaderinmiş. Bu kadar basit bir konu bile bu noktaya geldiyse vay ona vay onun eşliğine vay babalığına.... allah sabır versin
Ahlaksız mı?? Hangi durum size adamın ahlaksız olduğunu söyletecek ve babalığını sorgulayacak duruma getirdi merak ettim doğrusu.

Üstüne niye gidelim ? Önceki konuda yazdıklarını yazıyorum. Açıp okuyabilirsiniz.
Hamile bir kadının üstüne gitmem lakin keşke oda eşi ile empati yapsa biraz.
Genel olarak konudaki mesajlara soyledim attigi mesajtan cok vurulmuş. Tamam uygun değil diyelim de itici, ay eşimden soğurdum tarzi mesajlar yazmaya gerek yoktu. Yeterince üzgündür şu anda daha ılımlı eleştirmemiz gerekiyor amacimiz yardim etmekse

Ahlaksız mı?? Hangi durum size adamın ahlaksız olduğunu söyletecek ve babalığını sorgulayacak duruma getirdi merak ettim doğrusu.

Bayramlarda bizim kahvaltımız vardi adet bu hep gidilir diye diretmesi sinirle evden çıkıp gidip eşini kahvaltı için almaya gelmemesi ki bu kadın 8 aylık hamile, ahlaksızlığın daniskası bence. Sanki kız ağaç kovuğundan çıkmış. 13 gün geçmiş kadını merak etmiyor bari sorsun bebek iyi mi bu da babalığını sorgulatmaya yeter.

Konularda var mı öyle bir detay? Göremedim ben

Böyle üzerine gidilmeye başlanınca ortaya çıkan ayrıntılardan hoşlanmıyorum. Her şeyi önceden yazsa daha iyi olur ama bu olayın şu an şiddetle bir alakası yok. Önceden olduysa ve konu sahibi affettiyse bu konu kapanmış demektir.

Bayramlarda bizim kahvaltımız vardi adet bu hep gidilir diye diretmesi sinirle evden çıkıp gidip eşini kahvaltı için almaya gelmemesi ki bu kadın 8 aylık hamile, ahlaksızlığın daniskası bence. Sanki kız ağaç kovuğundan çıkmış. 13 gün geçmiş kadını merak etmiyor bari sorsun bebek iyi mi bu da babalığını sorgulatmaya yeter.
Tam okumadınız galiba konu sahibi reddetmiş eşi de tamam herkes kendi ailesine gitsin demiş, namazdan gelip bi kere daha ısrar etseymiş gidecekmiş miş. Evden kovmamış konu sahibi niye gitmiş ki sonra da gelsin alsın diye bekliyor?

Yazdığı cevaba yorumum şu:
O mesaja bu cevap yazılır ancak..
Siz çocuk üzerinden yürümüşsünüz o da onun üzerinden devam etmiş.
Çok normal.

Bunca kelime arasında sizin asıl duygularınızı anlatan hiç bir şey yok.
Farkında mısınız?

Liseli ergen değilsiniz.
Nikahlı kocanız var karşınızda.

Sorunlarınız ciddi de olabilir.
Ama ben basit bir bayram kahvaltısı kavgasıydı, gereksiz büyüdü diye hatırlıyorum.
Açık açık pişmanım, özledim diyemeseniz bile arayın, sesini dinleyin, konuşmadan kapatın.
Gerekirse ağlayın ağlayın sadece ve kapatın.
Bu yazdıklarınızdan daha faydalı olurdu karşılıklı olarak duygularınızı anlamanız açısından.

Hangi konuda? Bulunduğumuz konuda mı yoksa seçim mi? :KK70:

Gündemle hiiiç alakam yok şu aralar 24 saati yetistiremiyorum bile gün içinde konu ile alakalı içim geçmiş bu tripler atarlar karşıdakinin kendini anlamasını beklemeler nazlar niyazlar bizden geçmiş azizim :KK51:

Hakkını teslim edelim bence kahvaltı icin gelip almamasi normal çünkü herkes kendi ailesine gitsin diye konuşmuşlar. Konu sahibi de kabul etmiş. Adamın da gururu vardır gelmezdi orda ama akşam gelmesi aslinda bir adım. Konu sahibinin haksız olduğu tek nokta orda eşiyle gitmemesi bence. Ben olsam eşim ailemin bayramını kutlamak icin bir adım atio gelmiş olsa çıkarken, bende hazirlaniyorum bekler misin derdim ve çıktığımızda da kendi ailesine gitmeyi teklif ederdim. Bayramlarını kutlayamadim bende gideyim diyerek

Back
X