Bi akıl verin ablalarım

AdventureTime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2016
932
397
53
Meraba ablalarım iyi geceler.Dert değil biliyorum ama çok kafamı kurcalayan bir konu var.Sizden akıl almak istedim.
Ben lisedeyim ve sınıfta kendini herkesten üstün sanan ve herkesin taptığı bir kız var.Başından beri sevmezdim.Şimdi aramız bozuk.Okul açılınca herkesi toplayıp beni ezicek.Napıyım sizce ben? İğrenç ötesi bir yıl geçirmek istemiyorum.Bana kötü davranırsalar sınıfta dışlanırsam üzülürüm derslere de odaklanamam.Ve herkes de ona resmen tapıyor ne isterse yapmaya hazırlar :( Sadece 1 arkadaşım beni destekliyor.O da başka sınıfta :(
Sizce ne yapmalıyım? Okul değiştirmeli miyim katlanmalı mıyım ne yapmalıyım?
Bu yılı mutsuz geçirmemek derslere odaklanabilmek için ne yapmalıyım?

Insanlara takilma baskalarinin hayatlari uzerine hayatini yasama.
Ne demek okul degistirmek biri yuzunden.
Kendine ve okuluna odaklan
Guzel bi yil gecir

sana direk saldırı yapıldığında sınıf öğretmenine rehberliğe idareye git velini çağır bişeyler yaparsın. o kim sana kötü davranacak. susarsan üzerine gelir.

Herkesin bu kadar sevdigi kızı sen neden sevmiyorsun? Onlarin sevmesinin tek sebebi guzel olmasiymis. Senin sevmeme sebebin nedir? Sana ne yaptı?

Aslında büyük bir mesele değil fakat senin için öyleyse;
Sınıfını değiştirmeyi deneyebilirsin.

Yani şuan bir okulda olsam ve buna maruz kalsam takmazdım.
15 yaşımda olsam benim için sorun olabilirdi.

Genelde lisede aurasi yüksek böyle popüler kızlar olur :) herkeste onların çevresinde toplanır. Ya kızla aranı düzelt. Ya diğerlerini etrafına çek ya da sınıf değiştir.

Ayyy cok gicik olurum öyle tiplerede. Benim bi kuzen oyleydi. Ona karsi kendimi ezdigim icin cok pismanim simdi konusmuyorum ama icmide kaldi ona soyleyemdiklerim. O yuzden benim gibi gec kalma ona bi b...k olmadigini göster

Siz ne kadar dik durursanız sizin üzerinize gelmekten o kadar çekinirler. Bahsettiginiz gibi bir duruma düşseniz dahi etkilenmezsiniz.
Onları yok sayın.
Kendinizi olabildigince geliştirin, derslerinize odaklanın ve bol bol kitap okuyun.
Hayatınızın hicbir aşamasında kimseden korkmayın.

Çünkü güzel.Başka nedeni yok kimse onu iyi biri olduğu için sevmiyor.Şu herkesin pohpohladığı popüler şımarık kız tipi işte.

güzel diye kimse kimseyi sevmez.olsa olsa,hayranlık duyar.bu da sevgiden daha güçsüz bir duygudur.
kendinizi üzmeye değmez.1 arkadaşınız olsun,tam olsun.diğerleriyle de iyi geçinin,zamanla anlarlar sizin iyi niyetinizi.

okul hayatında da başarılar.

Ona cok deger yuklemissin. Inatlasma hir gure girme yokmus onemsiz biriymis gibi dusun. Kibar ol hanimefendi ol iyi niyetli ol. Sana dis bilerse digerlerinin gozunden de duser bunu goze alamaz.

Haklısınız ama daha şimdiden bir kaç kişi üstüme gelmeye başladı bile

Bikac kisi bikac gun ustune gelir sonra unutulur gider, sen de insanlari bu kadar onemsememen gerektigini anlarsin.
Hem biliyor musun, hayatin her yerinde boyle insanlar olacak, universitede gicik hocalarin, ask hayatinda yanlis secimlerin, is hayatinda seni zorlayan is arkadaslarin... hepsinden kacamazsin ki, zorluklarla mucadele etmeyi, dik durmayi, en cok da degmeyecek insanlari onemsememeyi ogrenmen lazim.

Back
X