• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bı akıl verın ben mı kuruntu yapıyorummm

Terbiyesizliğin ''daniskası'' şakası bile hoş değil, her şakanın altında da bir gerçek yatar zaten.Durum apaçk ortada peki siz şimdi ne yapacaksınız? mesafe koymak nedir yahu çıkarın bence hayatınızdan , eşinize de söyleyin ve ailecek görüşmeyi kesin ne eşler görüşsün ne siz.. bu benim düşüncem tabi peki siz ne düşünüyorsunuz? elbet arayıp soracaktır neden görüşmüyoruz diye o zaman yapıştırın cevabı ,böylelerine iyilik ile ima ile dert anlatamazsınız ben olsam yine aradığında ar damarı çatlamışlarla görüşmeme kararı aldık eşimle der kapardım.

kızlar bende farkındayım gorusmucem ama konduramıyorum aılemden başka bı sehre geldım tek arkadaşımda o hanı ne bılım grusmem yaa napıyım

Afedersiniz ama cussssss demek istiyorum. O kadinin evine gider agzina bir tane gecirirdim tovbe tovbeee. Tamamen kesin iliskinizi, sapik midir nedir rahatliga bak.

kızlar bende farkındayım gorusmucem ama konduramıyorum aılemden başka bı sehre geldım tek arkadaşımda o hanı ne bılım grusmem yaa napıyım

kocasına söyleyin siz..arkadaş falan olmaz böylelerinden..resmen kadın asılıyor...siz konduramıyorsunuz ama belli ki o çoktan konmuş..:20:

kızlar eşlı gorustugum bı arkadaşım var bı gun bı muhabbet arasında kız bana dedıkı bekar olsam kocana bakardım neyse dedım espırı yaptı gecıstırdım bugünde ben kozmetık satyorum kızın urunlerını wermem lazımdı aradım bana dıyokı esın getırsın halbukı sen al gel dese bende goturebılırım bunu bılıyo sen gel dedım yok dedı esım esıne bıraksın dedım yok dedı bende esım gelemez belkı esın bı laf der dedım esım duymaz dıyo bu ne yaa saçma degılmı kocası yokken benım esım nıye onlara gıtsın

Espri bile yapmış olsa çok çirkin böyle fırsat verdikçe daha da artırır tavrını koymalısın ben çok sert çıkardım yerinde olsam

afedersiniz ama ohaaaaa diyorum,kız daha ne kadar açık konuşacak sana bir sen evden çıkta ben gelcem kocana halvet için talibim demediği kalmış....aman diyorum güzelim aç ağzını yum gözünü bir daha da konuşma o hatunlaaaa

Ay bu tarz olayları duyunca sınırlerım hopluyor resmen bızım başımızda da var bı arkadaşı sürekli kocama iltifatlar ay Allah ıslah etsın bunları hemden iliskiyi kes arkadasım

Bütün yorumlara katılmakla beraber eklemek istediğim şu : Kadın napsın daha açık açık kocanı bana mı ver diyecekti. :44: Bariz asılıyor eşinize. Yeriniz de olsam şakaysa da hiç hoş değil ki bunun şakası da olmaz senin ağzını yırtarım 1 ay yemek yiyecek halin kalmaz derdim. :47: Asla gelemem böyle şeye. Hadsiz, terbiyesiz. :47:

Mezhebi geniş demekki:52: Avucunu yala deseydin benim biraz komiğime gitti açıkcası belki kötü niyetli değildir sen daha iyi tanırsın arkadaşını ama bu konudan konuşmalardan rahatsız olduğunu kesin bir dille bildir kendisine. Ayrıca eşinlede konuş hiç bir şekilde muhatap olmasın bu hatunla.

kızlar yarın kızı arcam evdemısın esım 5 dkya paketlerı bırakıcak diycem kendım gidicem bakalım nası karsılıycak halıne tavrına bı bakıyım ondan sonrada icabına bakarım:D eşimede hiç bişey anlatmadım anlatmamda aklına bole seyler gtrmek ıstemıyorum

kızlar yarın kızı arcam evdemısın esım 5 dkya paketlerı bırakıcak diycem kendım gidicem bakalım nası karsılıycak halıne tavrına bı bakıyım ondan sonrada icabına bakarım:D eşimede hiç bişey anlatmadım anlatmamda aklına bole seyler gtrmek ıstemıyorum

gecelikle falan açarsa üstüne panter atlayışı yap arkadaşım :47:
ayrıca sizde kendimi gördüm resmen

Pessss artik. Hangi yüzle böyle birsey söyleyebiliyor cok merak ettim?

Harika fikir arkadaşım:13:eğer kapıyı açınca sizi gördüğünde bozulursa tamamdır artık.Zaten bunları yapmasanız bile bence açık ve net eşinizi beğeniyor.Böyle şaka mı olurmuş.yuh artık.Ben evli değilim ama hiçbir kız arkadaşım erkek arkadaşıma böyle absürd yorumlar yapmamıştır.Beğendiklerini dile getirirler ama bana yakıştığını söyleyerek:ssz:

ayıp ya görüşme o kadınla boşver kocanın da aklını çeler Allah korusun

Son düzenleme:
arkadasim bencede esine sakiin sileme akli hanu bi laf vardr sozm meclistn disaru essen aklina karpuz kabugu dusurme ama i arkadasn dedign ..... lede iltibati kes ednle bi araya getirme korkukur iylelernden

resmen kocana asılıyo bence
bu ne böyle ya illa da kocan getirsin ne demek
o arada muhabbet kurmak istiyo heralde

sen direk lafı yapıştır bence niye kocamla bu kadar görüşmek istiyosun de bi daha olursa eşinle konuşucam bu durumu de
bi daha da görüşme o kadınla
terbiyesiz ya çok sinirlendim

evli olmasaydı eşine bakardım diyor.. üstüne eşin getirsin eşim duymaz diyor bu ne yaa böyle terbiyesizlik olurmu.o kişinin arkadaşlığını ne yapacaksınız böyle arkadaşınız olacağına hiç olmasın daha iyi.eşinde gözü varmış apa açık itiraf etmiş siz hala arkadaş kalmaktan bahsediyorsunuz.inşallah eşinizi tanıştırmamışsınızdır yoksa her gördüğü yerde laf atıp samimiyet kurmaya çalışacaktır.

merhaba benim annemin bir arkadasi vardi aynen senin durumunda olan hatta eksigi yok fazlasi var sonuc olarak kocasi esini bosayip o kariyi aldi ama kadin biraz akilsiz davrandi yani durumu gec farketti bide biraz fazla masum dusunenlerdendi kadin sonra bu durumlari kocasina anlatti kocasinia bi gorseniz okadar efendi duruust bir insandiki napti ne etti o kadin o adami kandirdi bosatti en son duydugumda ikinci cocuguna hamileydi diger kadinda ailesinin yanina geri donmustu kocaniz yapar demiyorum ben size yanlis anlamayin ama kesnilikle bu durumuda hafife asla ve asla almayin

Back
X