Bi akıl verin benimki kaçtı:(

Evden niye çıkmak istiyorsun kayınvalideden uzak olmak için mi?

Evden niye çıkmak istiyorsun kayınvalideden uzak olmak için mi?

evet canım eşim akşamları oraya uğruyor. cumartesi günü yarım gün çalışıyorum. cumartesi günleri kahvaltıya gidiyor. eve gelipte benimle anneme surat astın böyle yaptın die tartışıyor.:2:

Eşinin ikinizin ayrı bir aile olduğunu idrak etmesi lazım öncelikle.

evet canım ama anlatamıyorum. söylüyorum. tartışmadan anlattım. dayanamadım. bağırdım çağırdım. o zaman da küstü konuşmadı benimle. empati yap diyorum sen böyle yaşamak istermisin die kaçıo. psikolojik olarak nasıl davranmak gerek böyle erkeğe psikoloji okuyacağım walla.

Peki kayınvalidenlerin sana bir zararı var mı?

Peki kayınvalidenlerin sana bir zararı var mı?

canım annesine gittiğimde benimle konuşmuyor. oğlunu şapur şupur öpüp mis gibi kokuyorsun diyor. komşularımızın çocuklarının doğun gününe gidiyoruz bu ikisini diğer odada oturup konuşurken buluyorum. kayın peredim telefon ediyor şuraya gidelim mi diye. kocam eşime sorayım diyor. o kim oluyormuş die bağırıyor telden ben duyuyorum. bende gitmiyorum artık suratlarını görmek istemiyorum.

Tabi öyleyse uzak olmak istemekte haklısın canım.
Gerçekten de ne kadar uzak olunursa o kadar iyi oluyor.

Sindirmeye çalışıyor aklınca. Yatacak yerleri var mı acaba böyle insanların?

Son düzenleme:
Ancak anası öldüğünde rahata erersin kadın cazgır

Tabi öyleyse uzak olmak istemekte haklısın canım.
Gerçekten de ne kadar uzak olunursa o kadar iyi oluyor.

eşin durumun farkında değil...kavga dan kaçma bence...huzursuz olduğunuzu...ve huzursuzluğunuzun kaynağın onlar olduğunu farkına vardırmaya çalıştır...sen söyleme bunu...kendinin fark etmesi için yardımcı ol...evde huzursuz olmak onu üzmüyor mu ? yoksa umursamaz mı...umursamaz biriyse yandın...!

Sanırım yanlış alıntı yaptınız konu sahibi ben değilim de :)

eşin durumun farkında değil...kavga dan kaçma bence...huzursuz olduğunuzu...ve huzursuzluğunuzun kaynağın onlar olduğunu farkına vardırmaya çalıştır...sen söyleme bunu...kendinin fark etmesi için yardımcı ol...evde huzursuz olmak onu üzmüyor mu ? yoksa umursamaz mı...umursamaz biriyse yandın...!

yaslı kadınlar böyledir işte helede erkek anası ise:) hepsinide genellemeyeyim tabi de.. cok sinir bir durum.. sanırım kadını taksamda onu takmiyormus gibi davranırdım iyice sinir olsun diye ;biraz taktik yapmak sart böylelerine ( eger gercekten umursamamaZlıı yapamıyorsan) esini bir sekilde kendi tarafına cekmelisin ama bunu annesiyle böyle olarak yapamazsın gibi

canım zaten huzurumuz yok. şu son 2-3 aydır iyice koptuk. zor konuşuyoruz yemekte. annenler yüzünden böyle oluyor diyorum. bu evde oturmak istemiyorum zaten ev 50 m2 bişey çok küçük beşik bişey sığmaz diorum. annemlerin sitenin ara sokağında evler var dedi bi kere. bende ağzıma geleni saydım. evde elime geleni kırdım. annesi bişey mi okuttu bu kadar soğudu bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…