Eşimle 3 yıllık evliyim. 7 yılda evlenmeden önce üniden beri tanışıyoruz. evlendiğimizde şehir değiştirdik. eşimin olduğu yere taşındım. o dönem ben çalışmadığım için ailesinin siteisinde kiralar ucuz die. orada oturalım sen işe başlayınca çıkarız dedi. şuanda 3 yıl oldu. çıkmıyor. annemlerden izin almadan çıkamayız dedi bi tartışmammızda. bende ailemi çağırdım annemlerde kayın valide ile kavga ettiler. kadın boşansınlar olmuyosa demiş. eşim ki benim için yatay geçiş yapıp üni değiştirmeyi denedik birlikte o geçti ben kaldım. geri eski ünisine geldi benim için. annesi baskı kuruyor. eşimin hiç bi kötü huyu yok. insan olarak da iyi biri ama annesine anne biz bu kızla kararlaştırdık demiyor. evde bana gelip annemin istediği yerde oturacağız diyebiliyor. ev arıyoruz sözde. ben bakıyorum ona gösteriyorum. beğenmiyor eski evmiş yok giriş katmış istanbulda daha ne bulmayı düşünüyor. ev almak istemiyor. itiraf edersende tartışacağımı bildiği için itirafta etmiyor ne yapacağım şaşırdım: (
Evden niye çıkmak istiyorsun kayınvalideden uzak olmak için mi?
Eşinin ikinizin ayrı bir aile olduğunu idrak etmesi lazım öncelikle.
Eşinin ikinizin ayrı bir aile olduğunu idrak etmesi lazım öncelikle.
evet canım ama anlatamıyorum. söylüyorum. tartışmadan anlattım. dayanamadım. bağırdım çağırdım. o zaman da küstü konuşmadı benimle. empati yap diyorum sen böyle yaşamak istermisin die kaçıo. psikolojik olarak nasıl davranmak gerek böyle erkeğe psikoloji okuyacağım walla.
Peki kayınvalidenlerin sana bir zararı var mı?
canım annesine gittiğimde benimle konuşmuyor. oğlunu şapur şupur öpüp mis gibi kokuyorsun diyor. komşularımızın çocuklarının doğun gününe gidiyoruz bu ikisini diğer odada oturup konuşurken buluyorum. kayın peredim telefon ediyor şuraya gidelim mi diye. kocam eşime sorayım diyor. o kim oluyormuş die bağırıyor telden ben duyuyorum. bende gitmiyorum artık suratlarını görmek istemiyorum.
Eşimle 3 yıllık evliyim. 7 yılda evlenmeden önce üniden beri tanışıyoruz. evlendiğimizde şehir değiştirdik. eşimin olduğu yere taşındım. o dönem ben çalışmadığım için ailesinin siteisinde kiralar ucuz die. orada oturalım sen işe başlayınca çıkarız dedi. şuanda 3 yıl oldu. çıkmıyor. annemlerden izin almadan çıkamayız dedi bi tartışmammızda. bende ailemi çağırdım annemlerde kayın valide ile kavga ettiler. kadın boşansınlar olmuyosa demiş. eşim ki benim için yatay geçiş yapıp üni değiştirmeyi denedik birlikte o geçti ben kaldım. geri eski ünisine geldi benim için. annesi baskı kuruyor. eşimin hiç bi kötü huyu yok. insan olarak da iyi biri ama annesine anne biz bu kızla kararlaştırdık demiyor. evde bana gelip annemin istediği yerde oturacağız diyebiliyor. ev arıyoruz sözde. ben bakıyorum ona gösteriyorum. beğenmiyor eski evmiş yok giriş katmış istanbulda daha ne bulmayı düşünüyor. ev almak istemiyor. itiraf edersende tartışacağımı bildiği için itirafta etmiyor ne yapacağım şaşırdım: (
Tabi öyleyse uzak olmak istemekte haklısın canım.
Gerçekten de ne kadar uzak olunursa o kadar iyi oluyor.
Sindirmeye çalışıyor aklınca, yatacak yerleri var mı acaba böyle insanların?
[/QUOT
ben hakkımı helal etmiyorum. eşimle 3 yıldır beni kavga ettirdi cicim ayı göstermedi. bende mücadele edeceğim. oturmayacağım ona yakın.
eşin durumun farkında değil...kavga dan kaçma bence...huzursuz olduğunuzu...ve huzursuzluğunuzun kaynağın onlar olduğunu farkına vardırmaya çalıştır...sen söyleme bunu...kendinin fark etmesi için yardımcı ol...evde huzursuz olmak onu üzmüyor mu ? yoksa umursamaz mı...umursamaz biriyse yandın...!
:))) sinir oldum ya şaşırdımSanırım yanlış alıntı yaptınız konu sahibi ben değilim de :)
eşin durumun farkında değil...kavga dan kaçma bence...huzursuz olduğunuzu...ve huzursuzluğunuzun kaynağın onlar olduğunu farkına vardırmaya çalıştır...sen söyleme bunu...kendinin fark etmesi için yardımcı ol...evde huzursuz olmak onu üzmüyor mu ? yoksa umursamaz mı...umursamaz biriyse yandın...!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?