bi akıl verin kızlar :(

ipek29

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2013
19
0
6
İstanbul
öncelikle merhaba kızlar hepinize. problemim bir türlü karara bağlanamayan nişan konusunda. 2,5 yıllık bir ilişkim var allaha şükür erkek arkadaşımla iyi giden bir ilişkimiz var. o benden 6,5 yaş büyük. neyse aileler tanıştı geliş gidiş oldu. artık nişanlanmak gerekiyor diye düşünüyoruz. çünkü aileler tanışalı 5 ay falan oldu. babam hariç herkes nişanlanmamız gerektiğini düşünüyor. ama babam.. bana tamam gelsinler yüzük takalım dedi ve ben bunu erkek arkadaşıma söyledim. şuan ise olmaz diyor. bir gün anneme tamam diyor ertesi gün bana olmaz diyor. ve biz erkek arkadaşımla bu yüzden kavga ettik. babam onun ailesini ve erkek arkadaşımı çok seviyor bunu da belirtti ama erken diyor. şöyle bir durum var çünkü : ben ünv.4.sınıftayım bu sene son. okul bitmeden evlilik söz konusu değil ama biz nişanlanıp evimizi düzmek istiyoruz yavaş yavaş. babamı karşıma almak istemiyorum. bi yandan nişan yapmak istiyoruz. napıcağımı şaşırdım. erkek arkadaşımla bu belirsiz durumdan dolayı aramız bozuluyor sürekli. o da haklı okul bittikten sonra ne zaman bunu söylesin baban bari diyor ama babam bunu da söylemiyor. babamı nasıl ikna ederiz nasıl davranmalıyım kızlar nolur bi akıl verin. ailem çok önemli benim için. erkek arkadaşıma dün dedim babama karşı çıkamam o ne zaman derse o zaman olacak. ama içim öyle istemiyor. o şimdilik böyle bilsin ki umut vermek istemiyorum. ilk önce babamı ikna edip sonra ona kesin bir cevap vermek istiyorum. nasıl ikna olur bana bi akıl verirseniz çok sevinirim.

Belki baban nişan için erken olduğunu düşünüyordur.
İki tarafı da memnun etmek için söz yapın o zaman.
Daha sonra da nişan yaparsınız, bence mantıklı :34:

Ay canım kıyamam ya babanız size dayanamıyor anladığım kadarıyla... Benim babamda böyleydi... Bi sen bilirsin kızım derdi ama sabaha kadar uyuyamaz benim içime sinmedi der oflardı :52::52: Babalar kızlarına kıyamıyor.. Gelgitleri ve karar değişikliği hep bundan...:34:

Belki baban nişan için erken olduğunu düşünüyordur.
İki tarafı da memnun etmek için söz yapın o zaman.
Daha sonra da nişan yaparsınız, bence mantıklı :34:

ailelerimiz farklı şehirlerde yaşadığı için ikisini bir arada yapacağız. annem de öyle istiyor. nişan söz aslında farketmiyor bizim için :) bi yüzük takılsın ciddiyetimiz belli olsun amaç :))

Ay canım kıyamam ya babanız size dayanamıyor anladığım kadarıyla... Benim babamda böyleydi... Bi sen bilirsin kızım derdi ama sabaha kadar uyuyamaz benim içime sinmedi der oflardı :52::52: Babalar kızlarına kıyamıyor.. Gelgitleri ve karar değişikliği hep bundan...:34:

evet dediğin gibi galiba. annem olacak gibi konuşuyor babama soruyorum hayır diyor. ama nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum. çekiniyorum da sürekli bu konuyu konuşmak istemiyorum. zamana bırakmak en iyisi sanırım.

Back
X