bi akıl verin kızlar :(

sohrabbb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
1.680
766
133
Eşimin doğum günü ve biz küsüz daha doğrusu ben kırıldım sizce ne yapmalıyım hiç kutlamak içimden gelmiyor...:(

Yine de kutlayın. Eğer çok ağır bir hakaret ya da aldatma vs gibi bir durum yoksa.

İçiniz ısınır belki de eşiniz hatasını anlar özür diler.

çok zor yaa içimden gelmezken yalandan nasıl kutlayacağım :(

öyle büyük bi sorun değil ama içimden çıkmıyor işte :(

Bugün benimde eşimin ve Abi'min doğum günü. Geleneksel doğum günü günüsü heralde 31 Aralık

Bencede kutlayın.

Çokmu kötü tartıştınız. Çokmu ağır konuştunuz birbirinize.. yani derecesi nedir kavganın
Bilmeden bişey diyemem. çünkü bende içimden gelmeyince yapamam yalandan bişey

haklısınız bence de öyle :( burda başka biri yazsa aynı sizin dediklerinizi derdim ama yaşamak daha zormuşş :(

Çokmu kötü tartıştınız. Çokmu ağır konuştunuz birbirinize.. yani derecesi nedir kavganın
Bilmeden bişey diyemem. çünkü bende içimden gelmeyince yapamam yalandan bişey

yok öyle bağırış çağırış olmadı küçük bi atışma oldu ama kadın milleti olarak önceki kavgaları aklıma getirip kendimi çok pis doldurdum :KK45:

Ayrıca kavga sebebiniz ne? Kaç gündür küssünüz? Sık sık küser misiniz?

ev işleriyle alakalı bi durum hem yardım etmiyo hemde dağınıksın diyo bende delirdim en sonunda :( daha yeni kavga ettik :) öyle uzun küslüklerimiz olmaz en fazla bi kaç saat sürer

yok öyle bağırış çağırış olmadı küçük bi atışma oldu ama kadın milleti olarak önceki kavgaları aklıma getirip kendimi çok pis doldurdum :KK45:

Bunu yapma hem seni hem ilişkinizi çok yıpratırsın. Hem senin de hataların yok mu? Temcit pilavı gibi ısıtılıp ısıtılıp önüne gelse ne hissedersin. Ya affedecek ve sözünü etmeyeceksiniz ya da boşanacaksınız kaldıramayacağınız kadar ağırsa.

Bunu yapma hem seni hem ilişkinizi çok yıpratırsın. Hem senin de hataların yok mu? Temcit pilavı gibi ısıtılıp ısıtılıp önüne gelse ne hissedersin. Ya affedecek ve sözünü etmeyeceksiniz ya da boşanacaksınız kaldıramayacağınız kadar ağırsa.

beni sürekli bi kadınla kıyaslıyodu bende hep ona ilgisi olduğunu düşünüyorum asıl sorun bu her kavga da aklıma geliyor :(

Back
X