Bi akıl verin lütfen akilli kk üyeleri ; )

esmerm91

Bal oğlum ♥️
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2013
10.382
13.852
Öncelikle herkese mrb..hemn konuya gireym.
Benim bas belasi bi eltim var.evlenmeden önce aramz gayet iyidi fakat evlendktn snra elti olmanin verdigi bi hırs olustu nedendr bilmem.ben ne alacak olsam ilk o alir ben bisy aldysam muhakkak oda alir ben nereye gtsem ne yapsam oda muhakkak aynisini yapar..yani kendisi benim ikizim gibi oldu :KK11:
her neyse ben bi süredr bi bebegmz olmasi icin zorlu bir tedavi sürecindeym..smdi bunu tabiki eltime söylemedm çünkü söylesem duymayan kalmaz..ha yanimda olur ama sonra onuda basima kalkar..nitekim dün k.validem yanlislkla benim doktor randevum oldugunu agzindan kacirms.dün sordu nie doktora gttn dedi bnde kulagm agriodu dedm aaa bgn c.tesi ama dedi bnde özele gttm dedm ne ilac verdi bilmem ne dedi ama zerre kadar inanmadi biliorm.bgnde sabah whatsapptan msj atms doktora ne kadr para verdn bilmem adi neydi fln yazms.kurcalayacak ya aptal :KK4: bnde acile gttm bn ordaki kulak burun bogazci degildir muhtemeln adinida blmiorm dedm aaa annem randevusu vardi ama fln yazms bnde h.ici icin randevu almstm karstrmstr o dedm oda tabi tabi dogrudur yazms bsy yazmadm artk.lan bn söylemk istemiom iste neyn derdndesin..sonra gtms whatsapp durumuna yalan söylemeyeydin iidi yazms.ben smdi ne diyim bu kadina ya siz olsanz napardnz böyle bi insan karsisinda?tutumunz ne olurdu?
Kesnlkle ona bsyimi anlatmak istemiorm ne anlatsam smdiye kadr zatn ağzımdan burnumdan geldi ne diyim simdi bn bu kadina ya catlcam sinirden :KK34::KK34:

canınızı sıkmak istemem ama eltiniz kayınvalidenizden işin aslını öğrenmiş gibi görünüyor :KK43: size söyletmeye çalışıyor. tabi kayınvalidenizin çocuk meselesini bildiğini varsayarak yorum yapıyorum.

yine canınızı sıkıcam ama bu tür insanlar benim çevremde ailemde de çok, en temel çözüm resmiyet ve hayatınızla ilgili ayrıntılarda ketum olmak... bu insanlar laftan sözden anlamaz sizi kötü niyetle suçlar hatta benim ailemdeki versiyonu kendi yaptığı herşeyi bana isnat ederdi o değil de ben öyle davranıyormuşum gibi bir savunma mekanizması...
dediğim gibi en güzel çözüm resmiyet
ben resmiyetle aştım bunu benden uzak Allah'a yakın, şimdi bir de başka gerekçelerle bir yıldır iletişimi tamamen kestim hiç konuşmuyoruz o kadar huzurluyum ki...

not: asıl mevzuyla ilgili fikir belirtmemişim, hiiiç konuşmayın o sordukça lafı değiştirin hatta nedir bu ya diye tersleyin bir sorar iki sorar susar orda burda konuşsa da takmayın stres yapmayın kendi hayatınıza odaklanın

K.validem tabi biliyor doktora gidip geldigimi ama asla ve asla eltime söylememstr o konuda agzi hem cok sıkıdır hemde benim ondn hc hoslanmadigimi ve bu konuyu kmseye söylememesini daha önce söyledm ona.
ben onunla resmi olsam smdi herkese beni kötüleyecek.beni her ortamdan dislayacak felan kendi capinda.ee ben zat yeni evliyim herksle cok icli disli degilim ki.oda ben bu aileye girdkten snra herksle bi yakinlk kurms görmcemin dedigne göre.ama öyle böyle bi yakinlk degl yani sanki kirk yillik tanisms gibi olms herksle bi anda.o yüzdn onunla resmiyet kurmakta bu defa herkse arkamdan atmasina sebep olacak off Allahm böylesiyle ugrasmasi ne zor ya

Eltiyi sana ne de hasedinden senin de mi kulağın ağrıdı dersin bir de gülersin tamam

Bana kalırsa Kv filan da bilmesin bu süreçleri

Oğlum tüp bebek ailelerden kimse bilmiyor ya da biz öyle sanıyoruz

Görümcem de tüp bebek yaptı bize başta söylemedi ama ben Kv min konuşmalarından anladım

Kesinlikle söylemedi ima dahi etmedi ama konuşmalarından anlaşılıyordu

Mümkünse sizi rahatsız edebilecek böyle konuları büyükler ile paylaşmayın

Benim bas belasi bi eltim var.evlenmeden önce aramz gayet iyidi fakat evlendktn snra elti olmanin verdigi bi hırs olustu nedendr bilmem.ben ne alacak olsam ilk o alir ben bisy aldysam muhakkak oda alir ben nereye gtsem ne yapsam oda muhakkak aynisini yapar..yani kendisi benim ikizim gibi oldu :KK11:
her neyse ben bi süredr bi bebegmz olmasi icin zorlu bir tedavi sürecindeym..smdi bunu tabiki eltime söylemedm çünkü söylesem duymayan kalmaz..ha yanimda olur ama sonra onuda basima kalkar..nitekim dün k.validem yanlislkla benim doktor randevum oldugunu agzindan kacirms.dün sordu nie doktora gttn dedi bnde kulagm agriodu dedm aaa bgn c.tesi ama dedi bnde özele gttm dedm ne ilac verdi bilmem ne dedi ama zerre kadar inanmadi biliorm.bgnde sabah whatsapptan msj atms doktora ne kadr para verdn bilmem adi neydi fln yazms.kurcalayacak ya aptal :KK4: bnde acile gttm bn ordaki kulak burun bogazci degildir muhtemeln adinida blmiorm dedm aaa annem randevusu vardi ama fln yazms bnde h.ici icin randevu almstm karstrmstr o dedm oda tabi tabi dogrudur yazms bsy yazmadm artk.lan bn söylemk istemiom iste neyn derdndesin..sonra gtms whatsapp durumuna yalan söylemeyeydin iidi yazms.ben smdi ne diyim bu kadina ya siz olsanz napardnz böyle bi insan karsisinda?tutumunz ne olurdu?
Kesnlkle ona bsyimi anlatmak istemiorm ne anlatsam smdiye kadr zatn ağzımdan burnumdan geldi ne diyim simdi bn bu kadina ya catlcam sinirden :KK34::KK34:

Ben olsan hiç kaile almazdım ona açıklama mı yapmak zorundasın?

dedektif mi ne:KK11:

sende whatshappına 'kurcalamayaydın iyiydi' yaz:KK53::KK53:

Eltiyi sana ne de hasedinden senin de mi kulağın ağrıdı dersin bir de gülersin tamam

Bana kalırsa Kv filan da bilmesin bu süreçleri

Oğlum tüp bebek ailelerden kimse bilmiyor ya da biz öyle sanıyoruz

Görümcem de tüp bebek yaptı bize başta söylemedi ama ben Kv min konuşmalarından anladım

Kesinlikle söylemedi ima dahi etmedi ama konuşmalarından anlaşılıyordu

Mümkünse sizi rahatsız edebilecek böyle konuları büyükler ile paylaşmayın
yani anneme söyledm diye k.validemede söyledm ne bilim ya hem agzi sıkı diye hemde oda bi anne bilmesi lazm diye..
eltim de bence tahmin edio habire zarf atio artk onu sustrmak istiorm ama nasil onu bulamadm bi :KK34:

yani anneme söyledm diye k.validemede söyledm ne bilim ya hem agzi sıkı diye hemde oda bi anne bilmesi lazm diye..
eltim de bence tahmin edio habire zarf atio artk onu sustrmak istiorm ama nasil onu bulamadm bi :KK34:

Ben anneme de söylemedim

Sadece ofiste birine söyledim izin alabilmek için zira 4 yıl hiç izin almayıp da 2 günde bir izin almak makul olmadı beni şehirdışına gönderme vs demek gerekti yoksa ona da söylemezdim

Eşim kimseye söylemedim biliyor

Aynı dönemde aynı doktora gidenler seninki bir tane mi dediler evet kaç tane olacak ki dedim şaşkın şaşkın baktım

siz yumuşak yüzlüsünüz sanırım sana soru sorduğunda bir güzel terslersin gerekirse sesini yükseltirsin bir daha etrafında dolanmaz.

kayınvalıdende bılmesın bırseyını
bugun senle ıyı olur yarın onla hııcc guvenmem valla
cok sıkıstırırsa eltın herseyımı anlatmak zorundamıyım de
yada sen onu kurcala o sana sarmaya vakıt bulamasın
yınede ınan senınkı zararsızından
benımkı dırek yuva yıklaya yonelık davranıyor
ya ben anlamıyorum acaba bu kadınlar kulubunde boyle cartlak eltıler varmı acaba ?
varsa lutfen bana yazsın bı anlıyım ben ya

benım eltımde tam bı allahın belasıda

ben olsam bende soylerdım valla
cok ozel bı konu kı bence kayınvalıdesıne bıle dogruyu soylememelıydı
Ya k.validemede ne bilim iste bi anne ya sonucta hani bilmesinde ne sorun olacak ki die anlattm..ama gercektn cok özel bi konu zor bi sürecten geciyorm zatn ugrasmk istemiyorm böyleleriyle..kmseye demedm smdiye kadr tedavi göryrm die onada demek istemiyorm hem güvenmiyorm hemde bilsn istemiyorm ya zatn cok zorlaniyrm fln bide kmseye laf anlatmakla ugrasmk istemiorm

TE="nscckts, post: 41296596, member: 585786"]ben olsam bende soylerdım valla
cok ozel bı konu kı bence kayınvalıdesıne bıle dogruyu soylememelıydı[/QUOTE]
Evet ben de söylemezdim de eltinin durumuna yazış şekli komiğime gitti

hiç mesafe koyamamışsınız.bu nedir yaa katil eder bu kadın adamı

kayinvalideye bak masallah, benimki olsa mahsus gidip soylerdi

canim okurken bile katlanamadim ama bu tur insanlar malesef cok var.. uzak olabildigin kadar uzak ol yazsiiin yazsin cevap verme en sonundada gecistir bir sekilde duymamisim isim var simdide sonar konusuruz gibisinden
laf anlatamassin bu tip insanlara

X