bi akıl verin lütfen...=(

En doğru kararı siz vericeksiniz bana çok uyanık geldi erkek arkadaşınız
O aptallıklarını kabul edicek aptal arıyor
Devam etseniz bile çok büyük bir yüzde de hata yapma ihtimali
Kendinizi ailenizi yıpratmayın üzmeyin çok gençsiniz :34:
Şimdi o kızda sizi duyduysa yapışmayacağı varsada yapışır adama
Daha kıymetli olur

evet bende öyle söyledim.3 yaşında çocuk mu var karşında kandırdığını mı düşünüyosun diyorum ben seni hiç kandırmadım ki diyo.bide yaptığını küçük bişeymiş gibi göstermeye çalışıyo yani bu kızlarla konuşma meselesini.nişan meselesiyle ilgili bişey demedi hala ama belli ki hiçbirşey hallemedi.belki halledecek bişey bile yok.bugün mesaj atar yine bu sefer kesin kararımı söyleyecem.ailem üzülmemi istemiyo ki bu durumu öğrendiklerinde bana nasıl söyleyeceklerini bilemediler.yine hayat senin karar senin dediler ama onlara bu haksızlığı yapamam

evet bende öyle söyledim.3 yaşında çocuk mu var karşında kandırdığını mı düşünüyosun diyorum ben seni hiç kandırmadım ki diyo.bide yaptığını küçük bişeymiş gibi göstermeye çalışıyo yani bu kızlarla konuşma meselesini.nişan meselesiyle ilgili bişey demedi hala ama belli ki hiçbirşey hallemedi.belki halledecek bişey bile yok.bugün mesaj atar yine bu sefer kesin kararımı söyleyecem.ailem üzülmemi istemiyo ki bu durumu öğrendiklerinde bana nasıl söyleyeceklerini bilemediler.yine hayat senin karar senin dediler ama onlara bu haksızlığı yapamam

erkek arkadaşın çok uyanıkmış,hala kandırmadım diyo ya
nişanlandığını söylememiş bundan ala kandırmamı olur
nişanlısını bi taraftan sizi bi taraftan idare edecek niyeti bu herhalde
kararınızı vermişsiniz ve bence sakın vazgeçmeyin

mrb kızlar.uzun zamandır burada konularınızı okuyorum verdiğiniz mantıklı,anlayışlı cevaplardan dolayı ben de sorunumu burada sizinle paylaşmak istedim.2 aydır görüştüğüm biri var.seviyorum çok iyi biri ama şöyle bi sorunumuz var.kendisi aşiret çocuğu ve o istanbuldayken biriyle nişanlamışlar.aileler karar vermiş bunların birlikteliğine.o kesinlikle böyle bişey istemiyo baskılardan dolayı ne haliniz varsa görün demiş ailesi de bunu tersinden anlayıp gidip kızı isteyip nişan takmışlar.saçmalığın daniskası evet bende doğuluyum ama annem babam gayet modern görüşlü insanlar.bu birlikteliğimi babama söyledim.babamda araştırmaya başladı haliyle.ve onun bu nişan durumunu öğrenmiş.tabi ben bunu hiçbir şekilde bilmyorum.ailemde bana nasl söyleyeceğini bilemedi.bide baktm ondan msj geldi o anda.böyle böyle bi durum var fln diye.bende sakın beni arama yüzünü bile görmek istemiyorum dedim o sinirle.sonra aradan bikaç gün geçti 15 tatile girecez nedir ne değildir diye yüz yüze konuşmak istedim.konuştuk bana herşeyi anlattı.sonra araya tatil girdi.bana söyleyecekmiş aslında ama 15 tatilde gidip halledip öyle söyleyecekmiş bana öyle dedi.artk ne kadar doğru yanlış bilmiyorm.neyse ben tatilde ailemle tekrar konuştum onlarda kararı bana bıraltılar ama böyle bi aileye gelin olmayı gerçekten istiyo musun kaldırabilecek misin diye sordular.bende bilmiyorum dedim.o da ailesyle konuştu bazı şeyler halletti.kızla da konuşup yüzüğünü almış.kızın ailesinin başında başka bi problem olduğu için ablası haricinde başka birine söyleyememiş.15 tatil bitti döndük görüşmemem kararı almıştm ama dayanamadım.görüştük tabi bu süreçte ben ona daha çok bağlandım.ama babam beni aradı bazı şeyleri kesin olarak halledinceye kadar görüşmeni istemiyorum dedi.haklı çünkü bağlanıp üzülmemi istemiyo.bende tamam babacım dedim onunla da konuştum o da gayet olumlu karşıladı.tamam karşına herşeyi halledip öyle çıkacam dedi.tamam dedim bende ama başka bi aptallık yaptı.bunun faceden başka kızlarla konuşmalarına rastladım.bel altı muhabbet yok ama çok çok kızdım.çünkü ben onunla görüşmeyelim kararını almadan önce konuşmuş bu kızlarla.neyse aradım bayağı bi saydım.kapattım şimdi çok pişman ne yaptığımı bilemedim aptallık yaptım beni affet beni affet diye mesaj atıp duruyo.ama ben affetmeyeceğimi buu kendime yediremeyeceğimi söyledim.sürünsün biraz ama sonunda ne yapacağımı bilmiyorum.bana yardım edin siz olsaydınız ne yapardınız?? cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim..

2 ayda nasıl hemen sevip de güveniyorsunuz birbirinize ya? Sevmek bu kada kolay mı ya da ben mi cok abartıyorum bilmiyorum. Karsındaki güven vermiyorsa kes at hic uzatma. Süpheyle ömür gecmez paranoyak olur cıkarsın.

Hic inandirici deyil arkadasin, simdiden bir sürü olay.
Zorla nisanlanildigida yalan olabilir, güvenme Bence :50:

Benim evleneceğim adam da aşiret oğlu.. Öyle oğuldan habersiz nişanlamalar ancak dizilerde olur.. Veyahut, elli yıl önce..
O kısım, tamamen aşiretiz biz ayağına sallanmış bir yalandır..

Velev ki yalan olmasın.. Ana baba lafıyla istemediği, bilmediği bir hatunla nişan takan adam, ne denli koca olur? Veya sen onu ne denli yanında adam sıfatıyla taşırsın?

Bir kere değil, bin kere düşün..

diyelim ki ailesi yanlıs anladı ve cocuk haklı, nisanlanırken o yuzuk parmagına girerken aklı nerdeymis?
madem ki nisanı atmaya cesareti var ailesine neden hayır diyememis?
hadi diyelim ki bunları aştınız konu kapandı,
bir de baska kızlarla konusması... o da mı ailesinin zoruyla?

nisan atarken nasıl ki o kızın uzulecegini dusunmeden basta kabul ettiyse, yine aynısını yapmıs surekli birilerine maviboncuk dagıtıyor...
bu adamın dusunme yetisi hic mi yok? o yuzdne yerinde olsam baslamazdım...
hele baban cok modern anlayıslı biri belli ki, oyle bir aileden cıkıp bunun gibi kisiliksiz biriyle hayatını birlestirirsen ailene de kendine de yazık edersin.

Bu tarz bir olay yakın erkek arkadaşımın başına geldi.
Çocuğun babası asker arkadaşının kızıyla bunu beşik kertmesi yapmış.
Biz üniversitede okurken arkadaşıma babası konuyu söyledi( bu arada çocuğun sevgilisi var) ,ve evlenmek zorundasınız dedi.
Çocuk kabul etmeyince kendiler gidip kıza yüzük takmışlar.
4 aya yakın kızı hiç görmeden nişanlı kaldı.Sonra kızla görüştü ve kızda istemeyince ailelerde geri adım atmak zorunda kaldılar .
Malesef böyle saçmalıklar hala yaşanıyor bu ülkede.
Babanız haklı, bu ailenin katı kurallarına uymak çok zor olacaktır.

Sadece ailenin istememesi olsaydı belki şans verilecek bir tarafı olabilirdi. Fakat senin en ufak olumsuz cevabında hemen yeni arayışlara yönelmiş. Yarın hasta olsan, hamileliğinde bahanesi hazır olacak aldatmasının. Gerçekten seni isteseydi başta işin nişana kadar gelmesini engellerdi. Kız evlat değil ki zorla evlendirsinler.

Bence hayatını karartma kendine daha uygun, sevebileceğin bir genç bulursun.:16:

mrb kızlar.uzun zamandır burada konularınızı okuyorum verdiğiniz mantıklı,anlayışlı cevaplardan dolayı ben de sorunumu burada sizinle paylaşmak istedim.2 aydır görüştüğüm biri var.seviyorum çok iyi biri ama şöyle bi sorunumuz var.kendisi aşiret çocuğu ve o istanbuldayken biriyle nişanlamışlar.aileler karar vermiş bunların birlikteliğine.o kesinlikle böyle bişey istemiyo baskılardan dolayı ne haliniz varsa görün demiş ailesi de bunu tersinden anlayıp gidip kızı isteyip nişan takmışlar.saçmalığın daniskası evet bende doğuluyum ama annem babam gayet modern görüşlü insanlar.bu birlikteliğimi babama söyledim.babamda araştırmaya başladı haliyle.ve onun bu nişan durumunu öğrenmiş.tabi ben bunu hiçbir şekilde bilmyorum.ailemde bana nasl söyleyeceğini bilemedi.bide baktm ondan msj geldi o anda.böyle böyle bi durum var fln diye.bende sakın beni arama yüzünü bile görmek istemiyorum dedim o sinirle.sonra aradan bikaç gün geçti 15 tatile girecez nedir ne değildir diye yüz yüze konuşmak istedim.konuştuk bana herşeyi anlattı.sonra araya tatil girdi.bana söyleyecekmiş aslında ama 15 tatilde gidip halledip öyle söyleyecekmiş bana öyle dedi.artk ne kadar doğru yanlış bilmiyorm.neyse ben tatilde ailemle tekrar konuştum onlarda kararı bana bıraltılar ama böyle bi aileye gelin olmayı gerçekten istiyo musun kaldırabilecek misin diye sordular.bende bilmiyorum dedim.o da ailesyle konuştu bazı şeyler halletti.kızla da konuşup yüzüğünü almış.kızın ailesinin başında başka bi problem olduğu için ablası haricinde başka birine söyleyememiş.15 tatil bitti döndük görüşmemem kararı almıştm ama dayanamadım.görüştük tabi bu süreçte ben ona daha çok bağlandım.ama babam beni aradı bazı şeyleri kesin olarak halledinceye kadar görüşmeni istemiyorum dedi.haklı çünkü bağlanıp üzülmemi istemiyo.bende tamam babacım dedim onunla da konuştum o da gayet olumlu karşıladı.tamam karşına herşeyi halledip öyle çıkacam dedi.tamam dedim bende ama başka bi aptallık yaptı.bunun faceden başka kızlarla konuşmalarına rastladım.bel altı muhabbet yok ama çok çok kızdım.çünkü ben onunla görüşmeyelim kararını almadan önce konuşmuş bu kızlarla.neyse aradım bayağı bi saydım.kapattım şimdi çok pişman ne yaptığımı bilemedim aptallık yaptım beni affet beni affet diye mesaj atıp duruyo.ama ben affetmeyeceğimi buu kendime yediremeyeceğimi söyledim.sürünsün biraz ama sonunda ne yapacağımı bilmiyorum.bana yardım edin siz olsaydınız ne yapardınız?? cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim..

dolayı ne haliniz varsa görün demiş ailesi de bunu tersinden anlayıp gidip kızı isteyip nişan takmışlar.
buna çok güldüm. siz bunu yedinizmi ya sakın inandım demeyin lütfen:52::52:
nişan takılırken nerdeymiş . uzaydamı:27:

sürünmesin bence. bu yalancı ,kızlarla bel altı konuşan alieni silin gitsin.
ha ayrıca ,o nişanlıdanda ayrılmamıştır. size diyeyim de ben:ssz:
babayı dinleyinde defedin şu alieni siz başınızdan.

Son düzenleme:
biri bana ne halin varsa gor dese bende bildigimi okurum.bunun anlami o zaten.belki ailesinin istegiyle oldu ama istemeyen adam nisanlanmaz hadi nisanlandi bu nisani napar eder atardi.bence nisan olayini ailesi zorlasada cocukta zamanla isinirsam diye istemis.sana asik oluncada ondan ayrilmak istemis.yani ben istemedim seni kandirmadim vs. sozlerini soylemesin hic.

simdi bunlarin hepsine kizlarla muhabbet etmesine tamam ama senin ona guvenin nolucak.olmiycak diye bisey yok yine olabilir.ama senin bi daha guvenmen icin onun saglam adimlar atmasi,senin icin ugrasmasi gerek.biraz beklersen anlasilir zaten kazanabilcek mi kazanamiycak mi guvenini.

Yaşınız kaç bilmiyorum ama azıcık mantıklı düşünün yav gidip böyle sorunluı tiplere yapışmayın hayatınızı yakmayın hiç size sizin ailenize uygun mu azıcık bunu da düşünün . Sonra gelip burada konu açarsınız aşiret geliniyim boşanamıyorum da diye . Her şey aşk değil biraz beyni de devreye sokmak gerekiyor bazen.

Sürünsün mü ? Adam ilk fırsatta gidip başka kızlarla konuşmuş.Sen de hatasını anlamasını bekliyorsun.Aşiret çocuğu diyorsun...Yapabilir misin ? Bi de kesinlikle öyle bir şey istemiyormuş nişan için.Yav he he.:27:

kesinlikle affetme hemde ömür boyu affetme,ben olsaydım git onlar seni mutlu etsin derdim,muhabbeti keserdim,hemen kendime başka uğraşlar bulup onu aklımdan çıkarmaya çalışırdm:34:

Back
X