merhabalar 2,5 yıllık evliyim 11 aylık bir oğlum var. Nerden başlayacağım bilemiyorum istanbulda yaşıyordum bi tanıdık vasıtasıyla görücü usulu evlendim. Daha nişanda belliydi nasıl biri olduğu ne çiçek ne çikolata getirdiler ne hediye getirdiler ailecek görgüsüzlermiş sonradan öğrendim. Neyse evlendim yurtdışına geldim eşim yurtdışında kebabta çalışıyor aileside köyde yaşıyor. Evlendik eve hiç para bırakmazdı bende isteyemezdim neden bilmiyorum artık
beni okula yazdır dil öğreneyim dedim nişanlıyken söylemişti gidince okula yazdıracağım falan diye. Bi kaç okul dolaştık hepside parayla ama çokta pahalı değil beni okula yazdırmadı komşularımız vardı türk onlar çabaladılar okul aradılar benim için buldular ama eşim yazdırmadı koskoca 1 sene evde boş boş oturdum
türkiyeye izne gittim geldim hamile kaldım. Dedimki bari çoçuk doğana kadar okula gidiyim dedim hiç umursamadı doğuma 1 ay kala bi okul bulmuş bedava sadece 7 gün gidiliyor beni ona yazdırdı şaka gibi. Ben hiç bişey öğrenemedim. Doğum yaptım eve geldik beni evde yalnız bırakıp işe gitti sezaryen olmuştum oturup kalkamıyorum. Eve ebe gelir bizim buralarda. Baktıki benim dilim yok anlaşamıyoruz muane etmeden gitti. Neyse öyle böyle çoçuk 11 aylık oldu çok şükür. Eşim benim hiç bi dediğimi yapmak istemiyor ben ingiltereye geleli 2,5 yıl oldu 3 ev değiştirdik hep kendi buldu kendi beğendi benim fikrimi sormadı en kötü evlerde oturduk hamilelik döneminde oturduğumuz evimizin penceresi yoktu havasızlıktan baygınlık geçiriyordum hergün ağlıyordum ev bulalım diye adamın umrunda olmadı doğuma 1 ay kala arkadaşının evini tuttu bu evde çok kötü çoçuk odasından banyoya geçiliyor şöminesinin bacası açık ordan sümüklü böcek giriyor halının üstü hep sümük
bi usta çağırda kapattır şu şömineyi diyorum para gider diye ödü kopuyor tuvaletini yapmak parayla deseler tutar yapmaz çişini eminim. Şömine bacasını çuvallarla kapattı çok kötü görüntü oluştu orda
bulaşık makinesi alalım diyorum her ay erteliyor sürekli beni kandırıyor bi dahaki ay diye. Kocaman bi kutu getirdi ağzını bantladı. Üstündende delik açtı kazandığı parayı ona atıyor. Allahım çıldıracağım kaç defa o kutuyu yerlere fırlattım parayı buna koyacağına bana bi bulaşık makinesi al dedim adam çok piçkin hiç umrunda değil. Yattığımız yatakta kırık yayları belime batıyor bu yatağıda internetten 100 paund a aldı başlığı falan yok yatağın ortası iyice çöktü. Elbise dolabınıda ikeadan aldı 3 kapaklı minicik bi dolap kıyafetleri içine bastırıyor dolabın arka kontaplak ı kırılmış
Ve daha anlatamadığım bir sürü şeyler var burda kesiyorum çok uzun oldu. Lütfen bi akıl verin ayrılmak istiyorum ama çoçuğum var 

Son düzenleme: