bi akıl verin lütfennnn

alevhayat

Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2013
31
0
6
Karabük
arkadaşlar uzun zamandır biri bana bakıyo ilk başlarda bakmıyodum iş çıkışlarımda devamlı yollarıma çıktı.daha sonra bende bakmaya başladım.aslında birbirimizi dolaylı yollardan tanıyoruz ama tanışmadık.faceden ekledim ekler sandım ama eklemedi bu arada beni gördüğünde hala bakıyodu. dayanamadım msj yazdım tanışmak istediğimi bana baktığını bi şelkilde ima ettim benim onu eklediğimi bi arkadaşıan sölemiş başka biri geldi bana söledi bunu duyduğumuda söledim cevap yazmadı ama beni ekledi yazar diye bekledim yazmadı ama gördüğünde hala bakmaya devam etti.gözgöze geliyoduk.sinirlendim artık neden msj yazmadığını sordum kusura bakma ama ne yazcağımı bilmiyorum yazdı.silmeyi düşündüm faceden ama gözgöze geliyoruz o anda vazgeçiyorum ama bi adımda atmıyo.artık yoruldum. konuşmak istediğimi söledim ama cevap yazmadı silmiyoda. neyapcağımı bilmiyorum akıl verin kızlar bu arada ben27 o 29 yaşında ikimizde çalışıyoruz

Oncelikle merhaba
Koskocaman kac yasina gelmis adam bir duygusu varsa size karsi gelip acilsin 16-17 yaslarinda degil ki bakismayla nereye kadar :) bence siz yeterince yakinlasma cabasina girmisiniz artik uzak durun yoksa ters etki yapabilir..

Oncelikle merhaba
Koskocaman kac yasina gelmis adam bir duygusu varsa size karsi gelip acilsin 16-17 yaslarinda degil ki bakismayla nereye kadar :) bence siz yeterince yakinlasma cabasina girmisiniz artik uzak durun yoksa ters etki yapabilir..

haklısınız.. onun bakması kafamı karıştıran. sanırım unutamadığı biri var kafası karışık ya da.haklısınız artık kesinlikle yazmıycam

ben ondan yazmasını bekliyorum günlerdir o facede bunu paylaşmış.... Herkesin bir umudu vardır;Bir savaşı,bir kaybedişi,bir acısı,bir yalnızlığı,bir hüznü,Çünkü herkesin bir gideni vardır, İçinden bir türlü uğurlayamadığı...

sizce neyapmalıyım onun beni merak etmesi için
Biraz acı konuşucam ama bence adam sadece bakıyomuş size yani öylesine bişey dikkatini çekmiş olabilir. Daha sonrada siz ona bakmaya başlayınca niye bakıyosunuz bakıyomusunuz bakmıyomusunuz gibi bi mantıkla o da size bakmış gibi geldi. Olur ya hani aslında umrunda değildir ama dikkat kendi üstünde olduğu için mecbur bakarsın yani bence sadece duruma ayak uydurmuş. Zaten adama gayet açık teklifte bulunmuşsunuz kabul etmemiş faceden silcek veya eklicek kadar da umursamamış. Belli ki aklı da kalbi de dolu. Kendinizi artık geri çekin derim kendiniz için çünkü zaten adamın umru değil. Not olarak Bende öyleyim etrafa boş bakarım hep erkek arkadaşımla tartışırız neden o adama bakıp duruyosun der ama ben resmen öylesine bakıyorumdur.

Bakıyordur ama görmediği için adım atamamıştır. Ne görmek istiyor, olabilir ?? onun ne görmek istediğini anlamaya çalış. anlayamıyorsan hala, boşver gitsin o zaman.

Bakıyordur ama görmediği için adım atamamıştır. Ne görmek istiyor, olabilir ?? onun ne görmek istediğini anlamaya çalış. anlayamıyorsan hala, boşver gitsin o zaman.

teşekkür ederim :) başta o bakıyo ben bakmıyodum devamlı iş çıkışlarımda yolda bekliyodu sonradan bende bakmaya başladım sanırım biraz akışına bırakmam gerek olursa olur olmazsa olmaz hayırlısı artık

kızlar yardım edinnnnn :) pişman olmasını istiyorum bana aylarca bakıp bakıpta cevap vermemesinin acısını yaşamasını istiyorummm

beyhude bir çaba bu.adamın unutamadığı biri var sanırsam .( face de ki paylaşımına istinaden.)

beyhude bir çaba bu.adamın unutamadığı biri var sanırsam .( face de ki paylaşımına istinaden.)

haklısınız evet belli unutamadığı biri var ama aylarca baktı kaç sefer yanıma gelcekti nerdeyse ben bakmıyodum.o beni eklemedi benim onu eklediğimi arkadaşına sölemiş beni göstermiş bunu duyunca msj yazdım beni ekledi hala bakmaya devam etti erkek sonuçta bakar ama bile bile eklemeseymiş evet ekleyebilirde ama aklında yada kalbinde olan kişiden artık umudunu kesmiş sanırım onun bana yalvarmasını görmek istiyorum

kafası karışık sanırım karar veremiyo gibi ya da bi ilişkiye başlamaya hazır değil facede sohbet kısmını bana kapatmıştı bi kaç gün ama tekrar açtı

hayatında biri olmasın??? bakıyor olabilir senden hoşlanmıştır ama görüştüğü biri varsa cesaret edemiyor olabilir aklamı bu geliyor benim

msjımda kusura bakma rahatsız ediyorum ama neden cevap yazmıyosun dedim msj yazmayan insan hemen cevap yazdı asıl sen kusuruma bakma ne yazacağımı bilmiyorum dedi

istiyorum ki o benim peşimde koşsun akıl verinnnnn :)

umursama baksa bile bakma yazarsa yazma sen niyetini belli etmişsin artık gerisi ona kalmış daha fazlası seni küçük düşürür eger ciddiyse o sana kendini belli eder ağırdan al çünkü erkekler kacanı kovalamayı seviyor malesef bu böyle

haklısınız kendime bakıyorum değişik değişik giyiniyorum saçlarıma fön çekiyorum onun dikkatini çekmeye çalışıyorum o baksın ama ben bakmıycam.faceden silip silmemekte kararsız kaldım silersem ona önem vermiş gibi olurmuyum hiçbişey yapmıyıp o yokmuş gibi mi davranmalıyım

bence faceden silme silersen sert tepki olur ama bir şeyde yapma birak o birşeyler yapsın birşeyler yazarsa yazma sonra yazarsın görmemişim falan dersin ağırdan al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…