Yok almadım bugunde koluma vurdu çok kötü sizliyocanım çocuğu elinden alamaz. geçen sefer şiddet olduğunda darp raporu almış mıydın
Ama normal biri değil mahkeme bana da verse çocuğu rezillik çıkarır çok deli biricanım çocuğu elinden alamaz. geçen sefer şiddet olduğunda darp raporu almış mıydın
Aynen psikolojisi bozulur ya ayril gitsin korkma böylelerindenNimesay,
Okumuş kadınsın. Mesleğin var. Hayatını sürdürebilirsin.
Çocuğu da senden alamaz. Kaç yaşında?
Neden katlanıyorsun dayağa?
Çocuğun psikolojisi bozulur böyle, lütfen onu da düşün.
Katlanma bu adama.
Edit: imla
darp raporu al. mahkeme kararıyla uzaklaştırma alırsan sana yaklaşamaz. ayrıca can güvenliğim yok dersen devlet nerde olduğunu saklıyor diye biliyorum. bi avukata git konuş en azından sana somut yol göstersin. deli biri diye çekmek zorunda değilsinAma normal biri değil mahkeme bana da verse çocuğu rezillik çıkarır çok deli biri
Avukata nasıl gidicem tirsiyorum abimle konuşuyorum sabret diyo senin kocan seni rahat birakmaz diyo bırak sa peşimi oğlumu verse bana rahat ederim belki biktim böyle yasamaktandarp raporu al. mahkeme kararıyla uzaklaştırma alırsan sana yaklaşamaz. ayrıca can güvenliğim yok dersen devlet nerde olduğunu saklıyor diye biliyorum. bi avukata git konuş en azından sana somut yol göstersin. deli biri diye çekmek zorunda değilsin
22 aylik oğlum evlerimiz yakın annemin yanına birakmaz mis çocuğu deliymis annem depresyon geçirdi ilaç kullaniyo ama su an iyi durumu hap kullaniyo diye alırım elinden çocuğu diyoCocuk kac yasinda ve ayrilsan ayni sehirdemi yasayacaksin
annene anlatsan birlikte hareket etseniz nasıl olur. ya da yakın bir arkadaşın var mı orda sana destek olacak. sen darp olduğunu ispatladıktan sonra çocuğu alamazAvukata nasıl gidicem tirsiyorum abimle konuşuyorum sabret diyo senin kocan seni rahat birakmaz diyo bırak sa peşimi oğlumu verse bana rahat ederim belki biktim böyle yasamaktan
Calisiraam çocuğuma kim bakar çalışırım her türlü annem bakamaz mevzu çocuğu elimden alabilir bende kalırsa kötü şeyler de olabilir peşimi birakmaz seviyomus beni sevgiye bakAnladım sizin calisacak durumunuz varmi bakin bu tur insanlardan korkmayın ya tabiri caizse havlayan kopek ısırmaz derler ya
Darp raporunu nasıl alcam kolumdA morluk varsa verirler mi inanırlar mi ve nasıl hastaneye gitcem birakmaz aslaannene anlatsan birlikte hareket etseniz nasıl olur. ya da yakın bir arkadaşın var mı orda sana destek olacak. sen darp olduğunu ispatladıktan sonra çocuğu alamaz
morluk varsa verirler diye biliyorum. şimdi anneme gezcem diye çıkıp çocuğu da alsan annenle hastaneye gitseniz nasıl olurDarp raporunu nasıl alcam kolumdA morluk varsa verirler mi inanırlar mi ve nasıl hastaneye gitcem birakmaz asla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?