Bi akıl verin ne olur!

guiding88

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
8.051
24.516
748
Aklımı yitircem artık ayrılmak istiyorum ama kocam normal biri degil korkuyorum oğlumu sana vermem diyo çocuğa bişey olursa seni keserim diyo iftar hazırladım niye çok yemek koymusum diye parladi bende birer tabak koydum aynı tabaktan yeriz diye çok değil dedim oruclu oruclu allah aşkına yeter dedim ters konusuyodu çünkü sonra nasıl sinirleniyo yemek yemedi kalktı ağzına geleni soyluyo git bu evden seni cekemem filan diye o bagiriyor cocuk sofrada kaldı öyle sakin sakin sonra halsizlesti uyudu bi anda ben duramıyorum artık burda ama korkuyorum çocuğumu alırsa elimden ben naparim

bukadar basit bişiden dolayı sizi evden kovan birinin yanında durmayın lütfen.ailenizin yanına dönün.böyle bi imkanınız yoksa en kısa zamanda bi iş bulun ve boşanın.

Nimesay,
Okumuş kadınsın. Mesleğin var. Hayatını sürdürebilirsin.
Çocuğu da senden alamaz. Kaç yaşında?
Neden katlanıyorsun dayağa?
Çocuğun psikolojisi bozulur böyle, lütfen onu da düşün.
Katlanma bu adama.
Edit: imla

Nimesay,
Okumuş kadınsın. Mesleğin var. Hayatını sürdürebilirsin.
Çocuğu da senden alamaz. Kaç yaşında?
Neden katlanıyorsun dayağa?
Çocuğun psikolojisi bozulur böyle, lütfen onu da düşün.
Katlanma bu adama.
Edit: imla
Aynen psikolojisi bozulur ya ayril gitsin korkma böylelerinden

Ama normal biri değil mahkeme bana da verse çocuğu rezillik çıkarır çok deli biri
darp raporu al. mahkeme kararıyla uzaklaştırma alırsan sana yaklaşamaz. ayrıca can güvenliğim yok dersen devlet nerde olduğunu saklıyor diye biliyorum. bi avukata git konuş en azından sana somut yol göstersin. deli biri diye çekmek zorunda değilsin

darp raporu al. mahkeme kararıyla uzaklaştırma alırsan sana yaklaşamaz. ayrıca can güvenliğim yok dersen devlet nerde olduğunu saklıyor diye biliyorum. bi avukata git konuş en azından sana somut yol göstersin. deli biri diye çekmek zorunda değilsin
Avukata nasıl gidicem tirsiyorum abimle konuşuyorum sabret diyo senin kocan seni rahat birakmaz diyo bırak sa peşimi oğlumu verse bana rahat ederim belki biktim böyle yasamaktan

Avukata nasıl gidicem tirsiyorum abimle konuşuyorum sabret diyo senin kocan seni rahat birakmaz diyo bırak sa peşimi oğlumu verse bana rahat ederim belki biktim böyle yasamaktan
annene anlatsan birlikte hareket etseniz nasıl olur. ya da yakın bir arkadaşın var mı orda sana destek olacak. sen darp olduğunu ispatladıktan sonra çocuğu alamaz

Anladım sizin calisacak durumunuz varmi bakin bu tur insanlardan korkmayın ya tabiri caizse havlayan kopek ısırmaz derler ya

Hemen git ince suc duyurusunda bulun tehdidine karsi giderken bu olaya sshit biri varsa yaninda gotur sonra darp raporu al bosanma davani ac bu surecte ve ozelden bi tavsiyem daha var sana onu buraya yazamicam durumumdan dolayı

Anladım sizin calisacak durumunuz varmi bakin bu tur insanlardan korkmayın ya tabiri caizse havlayan kopek ısırmaz derler ya
Calisiraam çocuğuma kim bakar çalışırım her türlü annem bakamaz mevzu çocuğu elimden alabilir bende kalırsa kötü şeyler de olabilir peşimi birakmaz seviyomus beni sevgiye bak

annene anlatsan birlikte hareket etseniz nasıl olur. ya da yakın bir arkadaşın var mı orda sana destek olacak. sen darp olduğunu ispatladıktan sonra çocuğu alamaz
Darp raporunu nasıl alcam kolumdA morluk varsa verirler mi inanırlar mi ve nasıl hastaneye gitcem birakmaz asla

Back
X