Bi akıl verin...

Anlatınca ne olacak.kızının yüzüne bakıp ondan utanmalısın bence,hiç masum gelmedi düşüncen...içten içe istiyorsun ki o da seni unutamamış olsun ve sana cvp versin.böyle bir niyetin varsa önce boşan

Doğruyu anlatıp neyi amaçlıyorsunuz??Yuvalarınızı yıkıp onunla birleşmeyimi?
Biraz düşüncelı olun allah aşkına bu yapmayı düşündüğünüz olayın mantıklı hiçbir yanı yok.Üstünden yıllar geçmiş bir mevzuyu unutun gitsin bence
Doğru
Akıl karışması işte benimki

Ne diye anlatacaksiniz doğruyu. Hem size ne eşi kötü biriyse. Şu konuyu açmanız bile saçmalık. Yazık valla senin esine bide kızın varmış. Ne diyeceksin adama ben sana inat evlendim senin esin kötüymus falan filan mi. Ya varya senin gibi kafada olanlar hiç evlenmesin daha iyi.
Yaw he he

Hissettiğin duyguları anlayabiliyorum canım. Eskiye özlem duydun bi anda, kendini yakın hissettin belki de. Yaşadığın tarif edilemez bi duygu, ama ona mesaj atman hiçbir şeyi değiştirmez adam da evli sonuçta sende evlisin ve bir çocugun var... mesajı atman her şeyi karmaşık bir hale sokabilir. Ama yinede içinden geliyorsa yap gitsin kim ne diyebilir....

Lütfen saçmalamayın
Benim kimsenin yuvasını bozmakla işim Yok kendi kötü düşünceleriniz size kalsın
İstemem
Ön yargısız okuyun istedim
Kimse kimseyi aldattığı Yok
Keşke onu bıraksa benimle mi evlense dedim

Bundan sonra bir şey olacağı yok diyorsunuz ama olacağa benziyor beklentiniz var hepimizin başına gelebilir tabii ki.siz aldatmayı kabul etmiyorsunuz ama bu aldattmaya girer eşinizin arkasından iş çevirmiş olursunuz bence uzak durun ve iletişime geçmeyin ya enişinizin yerinde siz olsaydınız?

Sizin böyle bir mesaj atmanız neye hizmet edecek?

Ön yargısız okudum. Empati kurdum. Eşim beni, çocuğunu düşünmeyip, evlenmiş eski sevgilisine ben aslında severek evlenmedim diye yıllar sonra mesaj atsa bu benim için boşanma sebebi olurdu. Çünkü bu eşimi sevmiyorum seni unutamadım demek. Aldatma ve de.

Anlatınca ne olacak o da hadi ya öyle mi deyip tamam ben boşanıyorum hadi sen de gel boşan tekrar bir araya gelelim mi diyecek. Herşeyi geçtim anlattın ve sana gel dedi aileni, düzenini bozup gidecek misin :KK66:

Hissettiğin duyguları anlayabiliyorum canım. Eskiye özlem duydun bi anda, kendini yakın hissettin belki de. Yaşadığın tarif edilemez bi duygu, ama ona mesaj atman hiçbir şeyi değiştirmez adam da evli sonuçta sende evlisin ve bir çocugun var... mesajı atman her şeyi karmaşık bir hale sokabilir. Ama yinede içinden geliyorsa yap gitsin kim ne diyebilir....
SiZi alkışlıyorum
Bi siz anladınız beni
Teşekkür ederim

Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar. Eşiniz bunu duyarsa köyden değil ama evden kovar kesin. Bazı doğrular size kalsın bırak. Hem eşinin çok kötü olduğunu nerden biliyorsun sen gider adama ben eşimle isteyerek evlenmedim dersen o kadına göre de sen çok kötü birisin unutma

Birşey olacağı yoksa neden söyleyip karşınızdaki insanında kafasini bulandiriyorsunuz.Elinize ne gececek soyleyince.Amaç ne yani onu anlayamadim.ikinizde evlenip çoluk cocuga karismissiniz.Eşiniz adına üzüldüm burda.Sizin gibiler bir inat uğruna evlenip karşısindakinin hayatınıda mahvediyor.Yazık...

Anlatmaktan, gecmisi ozlemekten ve takip etmekten vazgecmelisiniz. Hem gecmiste de oluru yokmus, aileler istememis. Simdi anlatmak sadece huzur kacirmaya sebep olur.

Kaldi ki size "iyi ki seninle evlenmemisim evli halinle evli adama neler soyluyorsun" derse? Kendimi rezil etmezdim ben 10 sene onceki adam icin.

Birşey olacağı yoksa neden söyleyip karşınızdaki insanında kafasini bulandiriyorsunuz.Elinize ne gececek soyleyince.Amaç ne yani onu anlayamadim.ikinizde evlenip çoluk cocuga karismissiniz.Eşiniz adına üzüldüm burda.Sizin gibiler bir inat uğruna evlenip karşısindakinin hayatınıda mahvediyor.Yazık...[/QUOTE
] o benim hayatımı maf etmiş olmasın bilmeden konuşmayın

Back
X