Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neresinde aldatma var lütfen yorum yapmayın sizAldatan aldatana...
Hey gidi yalan dünya hey.
DoğruDoğruyu anlatıp neyi amaçlıyorsunuz??Yuvalarınızı yıkıp onunla birleşmeyimi?
Biraz düşüncelı olun allah aşkına bu yapmayı düşündüğünüz olayın mantıklı hiçbir yanı yok.Üstünden yıllar geçmiş bir mevzuyu unutun gitsin bence
Yaw he heNe diye anlatacaksiniz doğruyu. Hem size ne eşi kötü biriyse. Şu konuyu açmanız bile saçmalık. Yazık valla senin esine bide kızın varmış. Ne diyeceksin adama ben sana inat evlendim senin esin kötüymus falan filan mi. Ya varya senin gibi kafada olanlar hiç evlenmesin daha iyi.
SiZi alkışlıyorumHissettiğin duyguları anlayabiliyorum canım. Eskiye özlem duydun bi anda, kendini yakın hissettin belki de. Yaşadığın tarif edilemez bi duygu, ama ona mesaj atman hiçbir şeyi değiştirmez adam da evli sonuçta sende evlisin ve bir çocugun var... mesajı atman her şeyi karmaşık bir hale sokabilir. Ama yinede içinden geliyorsa yap gitsin kim ne diyebilir....
Birşey olacağı yoksa neden söyleyip karşınızdaki insanında kafasini bulandiriyorsunuz.Elinize ne gececek soyleyince.Amaç ne yani onu anlayamadim.ikinizde evlenip çoluk cocuga karismissiniz.Eşiniz adına üzüldüm burda.Sizin gibiler bir inat uğruna evlenip karşısindakinin hayatınıda mahvediyor.Yazık...[/QUOTE
] o benim hayatımı maf etmiş olmasın bilmeden konuşmayın