Bi akıl verin...

SiZi alkışlıyorum
Bi siz anladınız beni
Teşekkür ederim
Rica ederm hayatm

Bu durumun geçici olduğuna inanıyorum, zamanla unutur gidersin takıntı yapmazsan kendine, günlük hayatının monotonluğunda hissettiklerin farklı geldiği için kafan karışık sadece. Eşinle ve çocuklarınla huzurlu bir hayat diliyorum her şey gönlünüzce olsun ;)

Burada herkes sana evet mesaj atmalisin da dese sen bunun doğru olduğuna inanacak misin? Vicdanın bu kadar susmuş olamaz, nefsin yerine vicdanini dinlemeyi dene bence.

Rica ederm hayatm

Bu durumun geçici olduğuna inanıyorum, zamanla unutur gidersin takıntı yapmazsan kendine, günlük hayatının monotonluğunda hissettiklerin farklı geldiği için kafan karışık sadece. Eşinle ve çocuklarınla huzurlu bir hayat diliyorum her şey gönlünüzce olsun :KK66:
Tekrar teşekkür ederim tabiki sadece kafa karışıklığı benimki farkındayım

niye hala evlisin sen?
bak hemen kafan karışıyor kocana saygın yok hoş saygı duyulacak biri de değil..

amacın ne tutki söyledin eski sevgiline ve konuşmaya başladınız ne yapacaksın boşanırmısın?

kızıyorsun herkese ama içten içe eski sevgilinle iletişim kurmaya çalışıyorsun çünkü mutsuzsun . önce mutsuzluğunun sebebi olan kocanı hayatından çıkar..

Begenmedigin yorumlara da kizma bence. Burada cogu kadin evli ve empati yapiyor. Kim isterki kocasinin 10 sene onceki sevgilisiyle hala gecmisi konusmasini.

Maziye karismis bir konuyu gundeme tasimayin. O evliliginden olmaz belki ama siz olabilirsiniz. Esinizi ne kadar sevmeseniz de siz de istemezsiniz seneler onceki sevgilisiyle boyle bir muhabbet icine girmesini.

Dilerim bu kafa karisikliginda kurtulur, baskalarini huzursuz etmemis olursunuz. Size gore normal bir muhabbet gelebilir ama ortada evlilik varken ekstra huzursuzluk konusu.

Bu arada facebook'unda ekli mi bu adam? Yer bildirimi yaptığım halde demişsin de..

bence çoğu insan böyle bi durumda aynı şeyleri hisseder,evlendiniz diye hafıza reset atmıyor kendine neticede;yaşananlar canlanır gözünde zihninde,ama benim anlamadığım burda o adama neyi anlatacaksınız ki niye hesap vermek zorunda hissediyorsunuz kendinizi,ayrıca annenize geldiği an kalkıp gidebilirdiniz böylece o da anlardı bişey olmıycağını

lütfen yazımı önce önyargınızı bir kenara bırakarak okuyunuz
Arkadaşlar 7 senelik evliyim
Daha öncesinde yıllarca görüştüğüm çok sevdiğim biri vardı
Eşimle 9 ay içerisinde evlenmiştik sırf cahilliğim den oldu diyebilirim
Eski görüştüğüm kişiyi annemler hiç istemedi bizim aile dostumuzdular
Bazı nedenlerden dolayı annemlere bir türlü kabul ettiremedim
O kişi eşimle çok severek isteyerek evlendiğimi biliyor tabiki öyle bişe olmadı
1 ay önce annemgildeyim oda eşi kardeşi ile buraya gezmeye gelmişler ben face de gelmesin diye bilerek yer bildirimi yapmama rağmen yine de eşiyle kardeşiyle annemgile geldi
Aynı ortam da durmama ya çalıştım
Ama gözü benim ve kızımın üstündeydi devamlı
7 yıl sonra ilk defa bu kadar yan yana geldik
Çok farklı bir duygu idi
Benim biraz aklım karıştı
Onu görünce pişmanlık duygusuna kapıldım içimden ona eşimle severek isteyerek evlenmedim demek geldi
Hale'n daha acaba bi mesaj atıp herşeyi anlatsam mı diye düşünüyorum
Eşi çok kötü birisiymiş
Aklı karışsın da istemem ne de olsa bundan sonra bişe olacağı Yok
Size sorum şu ki
Bir mesaj atıp bütün doğruyu anlatsam mı
Kusura bakmayın uzun oldu
bunun için çok geç kalmadınız mı ?

Eşinden boşanmayı ve evliliğini bitirmeyi düşünmüyorsan anlatma tabiki , ne faydası olacakki . Adam eşinden ayrılıyor sende boşanma aşamasında olsan belki söyle derdim ama ikinizde evliliklerinize devam edecekseniz hiç anlatıp da akıllarınızı karıştırmayın

cok tehlıkelı hareketler
Ada'm bı merak ıcerısındeyken Mutlu'mu acaba dıye
durduk yere dört köşe yapacan adamı

Adamın mutsuz olduğunu face hesabını gelip gelmeyeceğini falan dusundugune göre belliki aklın mazide kalmış. Hayatını şuursuzca , gurursuzca ,2.kadın olarak geçirmeyi göze alabiliyorsn at mesaj .

Bence hiç bulandırmayın saf suyu.

Ikinizde tertemiz sayfalar açmışsınız. Üstelik çocuğunuz var. Eşiniz duyarsa çok daha kötu olur.

Eşinizle aranız nasıl?

Back
X