Bi akıl verin

Busra01g

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2016
3
1
1
27
Herkese merhaba. Umarim okursunuz bana bi yol gosterirsiniz .Fazla uzatmadan direk konuya girmek istiyorum. Arkadaslar suan üniversiteye hazırlanıyorum dershaneye gidiyorum ama üzerimde yapamicam korkusu var hep ailemin yuzunu gulduremicegimi dusunuyorum cunku babam emekliye ayrildi ek olarak calisiyo hala ama dururmumuzun cok iyi oldugu soylenemez kendi halindr cekirdek bi aileyiz ve dershaneye 5 bin para saydi yol param harcligim haric tabi ben kendimi yuk altinda hissediyorum babam sağolsun bugüne kadar hiç biseyden mahrum bırakmadı gözüm hic biseyde kalmadi giydirdi enguzelini gezdirdi elinden gelenin fazlasini yapti ben sizin icin varim der hep ve bu sozunununde hakkini verrir her zaman. Fakat ben yanlis secimler yapip onu uzmekten asiri korkuyorum bana bi akil verin ne yapmaliyim bundan sonra nasi hareket etmeliyim ben ? Herkeslere tesekkurler simdiden. Hakkinizi helal edin fazla uzun oldu.

Herkese merhaba. Umarim okursunuz bana bi yol gosterirsiniz .Fazla uzatmadan direk konuya girmek istiyorum. Arkadaslar suan üniversiteye hazırlanıyorum dershaneye gidiyorum ama üzerimde yapamicam korkusu var hep ailemin yuzunu gulduremicegimi dusunuyorum cunku babam emekliye ayrildi ek olarak calisiyo hala ama dururmumuzun cok iyi oldugu soylenemez kendi halindr cekirdek bi aileyiz ve dershaneye 5 bin para saydi yol param harcligim haric tabi ben kendimi yuk altinda hissediyorum babam sağolsun bugüne kadar hiç biseyden mahrum bırakmadı gözüm hic biseyde kalmadi giydirdi enguzelini gezdirdi elinden gelenin fazlasini yapti ben sizin icin varim der hep ve bu sozunununde hakkini verrir her zaman. Fakat ben yanlis secimler yapip onu uzmekten asiri korkuyorum bana bi akil verin ne yapmaliyim bundan sonra nasi hareket etmeliyim ben ? Herkeslere tesekkurler simdiden. Hakkinizi helal edin fazla uzun oldu.
Konu yanlış yerde Mune Mune

Derslerine sıkı çalışabilirsin mesela.

derslerine iyi çalış

hedefin ne

hem bölüm hem üniversite olarka belirle

b planın ne yani atıyorum tıp okuyasmazsam da hemşirelik okurum diye alternatif var mı kafanda

geçen sene girdin mi sınava

nasıl puanın

düşükse neden öyle olduğunu düşündün mü mesela az mı çalıştın yeterince üstüne mi düşmedin yoksa X dersini hiç mi öğrenemedin bu güne kadar

yani sorunları ortaya koy ki çözümleri arayalım

bu arada çalışınca her şey olur

ben 36 yaşındayım ve üniversite okuyorum şu an

Üniversite sınavına hazırlanırken benimde aklıma gelirdi bu. Babamın emeklerini dusunurdum hep onun hayal kırıklıgına ugramasını istemezdim. Gerçi ilginçtir benim kazanmamı da cok beklemiyorlarmış süpriz yaptım :) Sen sadece gayret et olumsuzluklara odaklanma tercihlerin için bilenlere sor kendi yaşıtlatına degil. Netten araştır hangi bölümü bitiren ne iş yapıyor iş olanakları vs araştır. Gençler maalesef cok pozitif ve bilinçli yaklasıyorlar tercih zamanı. Fen edebiyat bölümü mesela iş olanağı az formasyon belası var ama gence sorsan ya dershanede çalışırım özel ders veririm üniversitede kalırım falan filan. Alakası yok. Tanınmamışsan özel ders geliri bi yere kadar karnını doyurmaz dershaneler emek sömürücüsü para olmaz ünide kalma olayı zor bir ihtimal torpil vs işleri öle çalışma her zaman olmuyor.

ya nasip kısmet çok kasma kendini bende geçen sene sen gibiydim hatta ygs sınavında hasta olup erken çıkmıştım stres yüzünden vicdanını rahat ettirdin mi çorap söküğü gibi ben vicdanım rahat değil diye gecenin 3 ünde matematik videosu izleyip uyuduğumu bilirim . Ama bak şuan mezun durumdayım . tek sebebi de stres stresi yen

Back
X