- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.233
- 598
Cevap vermeyince bi süre sonra yılıyor atanlarKonu hakkında bir fikrim yok allah aşkına cuma mesajı atmayın demeye geldim
Oda var işin içinde tabiki yoksa eşimin amcaogluda kayıtlı bende abi kardeş gibiyizAaaa ok ben orayı hiç anlamamışım yaaa sanıyorum üstlerine alınacaklar diye çekiniyoİşte fikir-zikir olayları
Bunlar hep boşluktan işte.. İlk başta sizin dediğiniz şey için konu açtı ama adamın numarasını nasıl kaydettiğini anlatınca ben meselenin nereye bağlanacağını anladım. Konuda din de serpiştirilince ooo fesatlığım hemen ortaya çıktıAaaa ok ben orayı hiç anlamamışım yaaa sanıyorum üstlerine alınacaklar diye çekiniyoİşte fikir-zikir olayları
e n’oluyo atıncaKonu hakkında bir fikrim yok allah aşkına cuma mesajı atmayın demeye geldim
Dengesizmisiniz be siz eşimle telefonları deyiş ettiğimizde onun rehberi bana geçmişti nerden kaydetmek numarayıBunlar hep boşluktan işte.. İlk başta sizin dediğiniz şey için konu açtı ama adamın numarasını nasıl kaydettiğini anlatınca ben meselenin nereye bağlanacağını anladım. Konuda din de serpiştirilince ooo fesatlığım hemen ortaya çıktı
Size sormak lazım listedeki herkese Cuma mesajı atınca ne oluyor? Mesaj atınca Cuma daha mübarek olmuyor, onu biliyorum ben sadece.Niy
e n’oluyo atınca
Fesatlıktan değil BDV kurtluğundandır oBunlar hep boşluktan işte.. İlk başta sizin dediğiniz şey için konu açtı ama adamın numarasını nasıl kaydettiğini anlatınca ben meselenin nereye bağlanacağını anladım. Konuda din de serpiştirilince ooo fesatlığım hemen ortaya çıktı
Benimkiler yılmıyor yaCevap vermeyince bi süre sonra yılıyor atanlar
Ben de onu merak ediyorum atınca ne oluyor?Niy
e n’oluyo atınca
Bi de şey. Tüm Islam aleminin cuması kutlanır. Tüm aleme hitap.Konu hakkında bir fikrim yok allah aşkına cuma mesajı atmayın demeye geldim
Niye bu kadar dert edindinki numaran zaten yok bende He olsa atardımSize sormak lazım listedeki herkese Cuma mesajı atınca ne oluyor? Mesaj atınca Cuma daha mübarek olmuyor, onu biliyorum ben sadece.
Valla ben sizi anlayamadım dostum.. Laflara alınacaklardan çekiniyorsanız laf sokmayın kimseye. Hem direk söylemek daha iyi böyle şeyleri. Çocukça işler bunlar, lisede olmadığımıza göre?Oda var işin içinde tabiki yoksa eşimin amcaogluda kayıtlı bende abi kardeş gibiyiz
Kurban Bayramı'nda Ramazan Bayramı mesajı atanlar da oluyorBi de şey. Tüm Islam aleminin cuması kutlanır. Tüm aleme hitap.
Doğru diyosun çok pişmanımDurumdan laf sokunca amacınıza ulaşmış mı oluyorsunuz ? Bakın böyle böyle sorunlu bir tip olduğunuzu tüm soysop konu komşu arkadaşınıza gösteriyorsunuz.
Yılar yılar pes etmeBenimkiler yılmıyor ya
Ben de onu merak ediyorum atınca ne oluyor?
Hayır değilim. Bakın konu ne biliyor musunuz bir şeylerin dini katılarak anlatılması itici oluyor yapmayın. İnsanları bu kadar takmayın. Sosyalleşecek başka alanlar bulun. Sizin iyiliğiniz için söylüyorum. Yersiz kuruntular peşindesiniz.Dengesizmisiniz be siz eşimle telefonları deyiş ettiğimizde onun rehberi bana geçmişti nerden kaydetmek numarayı
Mesele oda degil şimdi halalrı gizledim oğlu gördüya onlar onu yanlış anlar laf söz çıkar diye korkuyorumValla ben sizi anlayamadım dostum.. Laflara alınacaklardan çekiniyorsanız laf sokmayın kimseye. Hem direk söylemek daha iyi böyle şeyleri. Çocukça işler bunlar, lisede olmadığımıza göre?
Hmmm ok..Mesele oda degil şimdi halalrı gizledim oğlu gördüya onlar onu yanlış anlar laf söz çıkar diye korkuyorum
Toplu mesaj, laf sokmalı durum paylaşımı yüzünden dert sahibi olmuşsun dert senin benim değil zaten.Niye bu kadar dert edindinki numaran zaten yok bende He olsa atardım
İnsanların oğlumda paylaşım var bizde yok diye peşine düşeceklerini sanmıyorum ama herkes bu kadar işsiz, hayatını paylaşımlar üzerinden yaşıyor değildir.Mesele oda degil şimdi halalrı gizledim oğlu gördüya onlar onu yanlış anlar laf söz çıkar diye korkuyorum
Ya gerçekse aslında mesele hala oğluna benim için laf sokuyor bişiler paylaşıyor durumda deyipte halanında biz görmedik bizden gizlemiş demekki sana niye açık diye düşünürse daha fazla yanlış anlaşılma olursaHayır değilim. Bakın konu ne biliyor musunuz bir şeylerin dini katılarak anlatılması itici oluyor yapmayın. İnsanları bu kadar takmayın. Sosyalleşecek başka alanlar bulun. Sizin iyiliğiniz için söylüyorum. Yersiz kuruntular peşindesiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?