Bi akıl verirmisiniz

Aaaa ok ben orayı hiç anlamamışım yaaa sanıyorum üstlerine alınacaklar diye çekiniyo İşte fikir-zikir olayları
Oda var işin içinde tabiki yoksa eşimin amcaogluda kayıtlı bende abi kardeş gibiyiz

Aaaa ok ben orayı hiç anlamamışım yaaa sanıyorum üstlerine alınacaklar diye çekiniyo İşte fikir-zikir olayları
Bunlar hep boşluktan işte.. İlk başta sizin dediğiniz şey için konu açtı ama adamın numarasını nasıl kaydettiğini anlatınca ben meselenin nereye bağlanacağını anladım. Konuda din de serpiştirilince ooo fesatlığım hemen ortaya çıktı

Dengesizmisiniz be siz eşimle telefonları deyiş ettiğimizde onun rehberi bana geçmişti nerden kaydetmek numarayı

Fesatlıktan değil BDV kurtluğundandır o

Oda var işin içinde tabiki yoksa eşimin amcaogluda kayıtlı bende abi kardeş gibiyiz
Valla ben sizi anlayamadım dostum.. Laflara alınacaklardan çekiniyorsanız laf sokmayın kimseye. Hem direk söylemek daha iyi böyle şeyleri. Çocukça işler bunlar, lisede olmadığımıza göre?

Durumdan laf sokunca amacınıza ulaşmış mı oluyorsunuz ? Bakın böyle böyle sorunlu bir tip olduğunuzu tüm soysop konu komşu arkadaşınıza gösteriyorsunuz.

Durumdan laf sokunca amacınıza ulaşmış mı oluyorsunuz ? Bakın böyle böyle sorunlu bir tip olduğunuzu tüm soysop konu komşu arkadaşınıza gösteriyorsunuz.
Doğru diyosun çok pişmanım

Dengesizmisiniz be siz eşimle telefonları deyiş ettiğimizde onun rehberi bana geçmişti nerden kaydetmek numarayı
Hayır değilim. Bakın konu ne biliyor musunuz bir şeylerin dini katılarak anlatılması itici oluyor yapmayın. İnsanları bu kadar takmayın. Sosyalleşecek başka alanlar bulun. Sizin iyiliğiniz için söylüyorum. Yersiz kuruntular peşindesiniz.

Valla ben sizi anlayamadım dostum.. Laflara alınacaklardan çekiniyorsanız laf sokmayın kimseye. Hem direk söylemek daha iyi böyle şeyleri. Çocukça işler bunlar, lisede olmadığımıza göre?
Mesele oda degil şimdi halalrı gizledim oğlu gördüya onlar onu yanlış anlar laf söz çıkar diye korkuyorum

Niye bu kadar dert edindinki numaran zaten yok bende He olsa atardım
Toplu mesaj, laf sokmalı durum paylaşımı yüzünden dert sahibi olmuşsun dert senin benim değil zaten.
Mesele oda degil şimdi halalrı gizledim oğlu gördüya onlar onu yanlış anlar laf söz çıkar diye korkuyorum
İnsanların oğlumda paylaşım var bizde yok diye peşine düşeceklerini sanmıyorum ama herkes bu kadar işsiz, hayatını paylaşımlar üzerinden yaşıyor değildir.

Ya gerçekse aslında mesele hala oğluna benim için laf sokuyor bişiler paylaşıyor durumda deyipte halanında biz görmedik bizden gizlemiş demekki sana niye açık diye düşünürse daha fazla yanlış anlaşılma olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…