canım okadar sıkkın ki anne olmak istiyorum hemde çok ama eşim her nekadar istediğini söylesede sadece dilde bunu gösteriyo.kayınvalidem etrafımdaki herkezin cocuk yokmu demesinden bıktım usandım her adet olduğumda oturup ağlıyorum ağır gelmeye başladı artık tutamıyorum kendimi sürekli eşimle tattışır olduk artık.anlamıyo beni derdimi nekadar çok istediğimi sürekli bi bahanesi var beraber olmak istediğimde uykum var yorgunum falan filan düşünüyorun neden diye bi türlü anlam veremedim biri bi akıl versin ya nolur ne yapmalıyım.acaba aldatıyormu başkasımı var demekten usandım kendi kendime ya bi erkek neden cinsellik istemez acaba kendimde mi bi sorun var diye düşünüyorum ama yolda bi bakan dönüp bi daha bakıyo herşeyimle tam bi kadın olduğuma inanıyorum ama nedense o bunu görmüyo offfffff delircem ya bi tavsiye lütfen
zor bi durum canım ya ama onunla oturup nedenlerini iyice konuşmandan başka çare yok sanırım ama tabi karşındaki konuşabileceğin biriyse çoğu erkek sorun yok kafanda sorun yaratıyorsun der geçer...
severek evlendiyseniz görücü usulü filan değilse , neden böyle olabilir diye şöyleee bi düşünüyorum da, acaba maddi sıkıntınız var mı ? borcunuz filan... yani eşin maddi sıkıntı yaşıyorsa , yada aile sorumlulugunu taşımak ağır geldiyse , işinde mutlu değilse ve kendini kurmuş oldugu ailenin sorumlulugundan dolayı çalışmak mecvuriyetinde hissediyorsa bu durumu sana ve cinselliğinize yansıtabilir, ekstradan bide çocuk sorumlulugu almak istemeyebilir..
sizleri , eşini tanımadıgım için bunlar sadece bi fikir...
amannnn hıc canını sıkma sen erkeklerin rutin korkuları yuzunden girdikleri bunalım sonucu boyle olabiliyor. zamanla geçer .. merak etme sen daha cok evde gül söyle. onu takmıyormuş gibi davran.. mutlu olduğunu belli et.. sende bunalım takılma yani... zamanla duzelir. sorumluluk herzaman erkekleri etkiliyor.
takmamak elde deyil aslında şeytan ister istemez bi hata arattırıyo insana.maddi sıkıntımız yok çok şükür işle ilgili olduna inanmak istiyorum ama bi yandanda sormuyo deyilim kendi kendime ? ya bi erkek 20 gün içinde hiçmi istemez ? s orun orda yani..