Bi al bi ver yılgınlığı bitti artık!

Neshve

İlk hedef 98, giden 9 kilo, gelen güzellik
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2011
2.233
4.729
333
merhaba :)

Ben üzüm :)

Kendi telefonumda günlük tutmayi düşündüm aslında önce
Ama burada sizin desteginizle motivasyonum güçlenir diye düşündüm :29:
Allahin izniyle su an bulunduğum 95 li kilolari 65 lere indirmeyi düşünüyorum.:8:
Su dünyada herhangi bir insanin isteyip de yapamiyacagi hiçbirşey olmadigini düşünüyorum..
Azim bambaska birşey.. Sizden ricam hem kendinize hem bana destek vermeniz..
Bu kilolar bizi bu kadar uzmemeliydi ama madem uzuyor, onlari yok etme zamani gelmis demektir:15::9:

Çocukluğumdan beri kiloluyum. en zayif olduğum kilo 63.. onu da olum orucu gibi bir lahana diyetiyle gözlerim karara karara vermistim:9:
Bi alip bi vermekten yoruldum.. 10 kilo verip geri aliyorum devamli :14: Kilolu olsan da o sekilde sabit kalsan daha iyi yani.. vucut toparlayamiyor kendini

Ama diyet yapmiyorum artik.. Nereye gitsem ne ikram edilse geri cevirmekten yoruldum cunku.. Canimin istediği herşeyden yiyorum. Ama bir dilim pasta degil, bir çatal pasta.. İnanin yemek lazim bizim de camimiz var, çekiyor napalim :9:
hepsini de yesen ayni, tadini ala ala bi lokma da yesen ayni :)

Evettt artik yaptıklarimi paylasiyim sizlerle :) Dun yediklerim ; sabah arkadasta kahvaltidaydik.. Ben erken kalktigim icin cok ac kalmiyim diye 1 portakal yedim gitmeden
Kahvaltidaysa bir dilim kizarmis ekmek, 2 3 kasik kozlenmis patlican salatasi, 3 zeytin, bir dilim peynir,1 klasik biber kavurması,1 dolma, bir tatil kaşigi reçel yedim. reçel için çok israr ettiler ondan yidim :)
Sonra bir fincan az şekerli kahve ictik, hayatimda ictigim en guzel kahveydi..
Türk kahvesini pek sevmiyorum.. Dokunuyor sanki bana, ama bu kahve menengic kahvesi, krema falan karisikmis..
Sonracima başka bi arkadaşa gittik. yarim poğaça, bi çatal pasta, yarim kurabiye yedim. öğlen yemeği yerine bu :17:
Eskiden olsa hepsini yerdim.. Yagli magli ama napayim. Bu oturmalar bitmicek az yiyelim en azindan..
Aksam bi dilim ekmek 3 klasik pilav, 2 klasik fasulye, söğüş domates salatalik yedim..
Sonra başka bi arkadaşa geçtim yeşil cay ve bir elma kadar kurumuş elma yedim.. off ne çok şey yemisim, yaz yaz bitmedi.:9:

Bu sabah itibariyle de yürüyüşe basladim. 6 yi 10 gece cikip 50 gece girdim eve.. 40 dakika ilk gün için gayet iyi bence :) Devami gelir, daim olur insaAllah..
eve gelince siyah uzum yedim bayagi.. 40 gün, ac karnina günde 21 tane kuru uzum yemek, kansizligi gideriyormus :) Halsizlik yapiyor kansizlik olmasi da

Bugün kahvaltıda yediklerim;
1 yumurta (1 kasik yazdan hazirlanmis biber sosuyla pişmiş halde)
1 dilim peynir
1 dilim salam
2 dilim kadar ekmek
2 bardak şekersiz cay.. iyi gibi sanki dimi kahvaltim?
Çok su icmem lazim, ve hic sevmiyorum su icmeyi:18:

Çok su icmem lazim, ve hic sevmiyorum su icmeyi:18:[/QUOTE]

arkadasım ben de pek sevmem su içmeyi.hele kış aylarında.tabii bir de çiş için sürekli tuvalete gitme meselesi var ama ne yaparsın.çekeceğiz.
ben 1.5 ltlik şişeyi yanımda gezdiriyorum.evde ve işte.hiç olmazsa 1.5 ltyi bitiriyorum.kontrolü kolay oluyor.ekstradan mutfakta bardakla da içtiğim oluyor.böylece günlük alınması gereken miktara ulaşıyorum.su olmadan olmuyor.kabızlık,hazımsızlık,yiyeceklere saldırmak v.s. v.s.

Back
X