Bi an bana yapılmış gibi hissettim. .

Bu dusuncelerinizi bilseler size birşey anlatirlar mi acaba? Hiç sanmiyorum. Benim derdimi "ayyy insallah basimiza gelmez" diye diye dinleyecek esiyle bakiscak veya insallah basimiza gelmez diye saga sola anlatacak birine anlatmak istemezdim.

Zaten kimse kimsenin derdine samimi olarak üzülmüyor buna asla inanmam.
Bu yuzden disarda ayagim taşa bile carpsa sesimi cikartmiyorum degil ki dert anlatmak. Bu da ispati.
Derdini dağa taşa anlat ama insana anlatma diye boşuna dememişler. Ben de yakın arkadaşlık kavramına inanmıyorum artık. 7 kat yabancıya anlatsan derdine üzülür çözüm arar ama dost dediğin içten içe sevinir.

Derdini dağa taşa anlat ama insana anlatma diye boşuna dememişler. Ben de yakın arkadaşlık kavramına inanmıyorum artık. 7 kat yabancıya anlatsan derdine üzülür çözüm arar ama dost dediğin içten içe sevinir.

Aynen en fazla buraya yazdim, buradan bazi insalardan fikir aldim hep ama asla disarda beni bilen birine ufacik bir şeyimi bile anlatmam.

Aynen en fazla buraya yazdim hep ama asla disarda beni bilen birine ufacik bir şeyimi bile anlatmam.
Ben de tam bir kapalı kutuyumdur. Kime derdini anlatsan seni ordan vurmaya çalışıyor resmen. Burda en azından birbirimizi tanımıyoruz. Kendimizi daha rahat ifade edebiliyoruz.

Başkasının mutsuzluğuyla mutlu olan giller...
Hemen msj atmışsınız ne kaa güzel. Kahkaha da attınız mı benimki beni seviyor, seninki ayrıldı diye.
Yuva kurup çoluk çocuk sahibi olacaksınız, biraz olgunluk..

Çok gereksiz olmamış mı sence de?
Giriş var gelişme var, gereksiz bir sonuç var.

Ayni dünyalarda degiliz sizinle belli😅

Esra erol veya haberde dayak izleyip devamli eşime "bbaak gör sen yapma" diye anlatmak istesem dinlemek istemez muhtelen elalemin kavgasini.
Adam oyle seyler yapacak biriyse sen "bakk gör" diyip uzgun gözle bakinca tam tersi mi olacak? :KK70:

5 yillik evliyim cevremizdeki insanlar bizim kavga ettigimize şahit olmadilar, ne icin kavga ettigimizi de bilmezler, sorun varsa kendimiz kendi aklimizla cozuyoruz sukur. Dolayisiyla boşananlar vs gelip evlilik nasihatleri çekmedi hiç bize. O yüzden anlayamiyorum sizi.
Anlmaman normaldır bısey dıyemem ama bızımde okadr buyuk kavgamız olmadı elalem gelıp nasıhat cekecek. Bı ortamda oturrsunda sakadan olsa kıskanclık kavgası edersın esınle mesela o durumda kendıısnden ornek veren bırı varsa bu ne derttır ne de yayabılcegm bırsey. O anlık kapanmıstır ama sız esıme ne anlamda nasıl oyle soyledıgımı tam anlatamadogım ıcın ve bızımle yasamadıgınz ıcım boyle kendınızce yorum ypmanız normal. Burd zaten alısılmıs bısey anlamadan kendınce evırıp cevırıp yorum yapmak algı yaratmak🤭🤭🤭

Back
X