Bi anlam veremedim..Amacı ne bunun?

ashley198

artık melek değilim *
Kayıtlı Üye
29 Mart 2008
90
0
86
33
İstanbul
kızlar.. çok karışığım yaşadğım şeyin şaşkınlığını atamadım üstümden.. konuya geçiyim hemen.. kuzenimn orda oturan biri vardı 6 7 senedir tanıdığım biriydi. seneler öncesinden de bişeyler vardı aramzda ama asla kelimelere dökülemedi. neyse bayadır görmüyodum ben bunu geçen ekliyim dedm face.de. ekledm, kabl etti. konuşuoduk işte böyle sürekli iltifat ediyo, gzl şeylr söylüyo falan. zaten asla yenemedğim bi zaafım vardı ona karşı, o böyle davrandıkça daha çok arttı o zaaf. numaramı istedi, hatta aldığı gibi aradı beni. msn istedi, cam bile açıyodu konuştuğumz zmn msn'de. hani gerçekten kime anlattıysam çıkıcaksınız işte olucak bu iş diyolardı. hoşlanıyodu yani kendi de defalarca dile getiriyodu bunu, senin için msn.e giriyorum diyodu falan.. sonra buluşalım görüşelim dedi. nerde falan sordu işte gzl gzl konuşuyoduk hatta güzelim sen fazla güzelsin bak buluştuğumzda beğenmezsen naparız beni falan diyodu espriye vurarak.. sonra birden bana şöyle bişey dedi ve kaldım resmen: bak sen çok ii bi kızsın bn sana çok ısındım eğer bağlanırsam ve sonra koparsa çok canım yanar. nolur bana kendini kötü göster.! ne demek bu ya dedim. ya dedi sen çok ii bi kızsın senden çok etkilendim çok tatlısın hatta aradığım kızsın da ve tanıdığım kadarıyla da sen ciddi bi ilşki istiyosun dedi ama bn böyle bi ilişki yaşamak istemiorm, şuan planlarım arasnda bu yok dedi. seni hakeden biri değilim inan ki. bn bu açıklamayı bu zamana kadar hiçbi kıza yapmadım ama ndnse sana yapma gereği duyuyorum, çünkü farklısın dedi. bn şuan kmseye bağlanmak istemiyorum aşık olmak istemiiyorum dedi. snra hiçbişy diyemedim dün gece yine konştuk. bn kimseye boşa umut vermek istemiyorum, senle buluşup da sonra olmaz diyemem o yüzden bulşmak istemiyorum dedi. bnde tmmda ndn böyle bi açıklama yaptın anlam veremiyorum, ben senden direk sevgili anlamında bşy beklemedim ki dedim. yanlş anladın, kafanı karıştrdım dedi. ve inanır mısınz her cümlenn sonunda bitanem, sahramm diyo. bnmle dalga mı geçiyo napıyo anlam veremedim. bide çıkarken tüm bunları söyledkten sonra bana dediği şey: sennle konuşnca çok mutlu oluyorum, bu mutluluğu bana yaşattığın için teşk.ler sahram.

kızlar ne bu ya? amacı ne bunun?? bnmle bulşmak istiyoken birden ne oldu da bana böyle şeyler söyledi ve olmaz demeye getirdi? lütfen düşüncelerinizi esirgemeyin çok ihtiyacım var çünkü..

Son düzenleme:
Asik olmak istemedigini kendini hazir hissetmedigini söylemis iste. Belki seni bitanem sahram diyerek elinde tutmaya calisiyordur. Hani bir gün belki kendini hazir hisseder de seni kaybetmemek icin. Yada belki ne istedigini bilmedigi icin böyle dengesiz hareket ediyor. Bir diyor ki seni hak etmiyorum bir diyor ki seninle konusunca mutlu oluyorum. Belki bir süre onunla görüsmeyip onun ne gibi bi adim atacagini beklemen gerekir. :44:

Sahsi görüsüm henüz karakteri tam yerine oturmamis kendiside diyor zaten sevmeye ve iliskiye hazir olmadigini.. Ya onun hazir olacagi günü bekleyeceksiniz. Yada yolunuza onsuz devam edeceksiniz.

cnm çocuk açık açık kendini hazır hissetmediğini ve ciddi ilişkii yaşamak istemediğini sölemiş
ama senden hoşlandığı aşikar kii senn ondan uzaklaşmanı ve zarar görmemeni istiyorrr
çocuğun kişiliği de zatennn tam olarak oturmmış açıkcasıııı hem seniiii bi kenarda garantide tutmaya çalışıyorrr belki bir gün kendiniiii ciddi bir ilişkiyeee hazır hisseder diee
şimdi biz sana ne kadar kurtul bu adamdan desek de boş biliorum gönül ferman dinlemio işteee ama olabildiğinceee uzak dur bencee cnm bu çocuk seni üzerrrr maleseffff

kızlar ikinizin de dediği çok doğru.. bana ayrıca şunu da dedi: acaba birgün bu konuda iyi düşündüğümde yani kendimi hazır hissettiğimde yanımda olur musun diye düşündüm bi an için dedi. ben de bilemiyorum artık dedim.. beni çantada keklik görüyo sanırım yada bilmiyorum.. teşekkürler kızlarr..

Yani illede cantada keklik gibi görüyor diyemeyiz. Belki de senin onu beklemeni istiyor bu yüzden samimi bir sekilde hazir olmadigini söylemis olabilir. Sen ne düsünüyorsun peki? Onu beklemeye razimisin? O kadar büyük bir ilgi hissediyormusun ona karsi?

Bende geçmişten iz bırakmıştı o ve adını her duyduğumda gözlerim dolardı. sadece duygusal olarak düşündüğümde onu beklerim, gerçekten yeter ki haketsin. ama bana açıklamalarından zaten haketmiyorum seni çıkıyor. bu da zaten ondan bi beklentim olsa da sanki boşmuş gibi.. yani sonu baştan belli gibi.. ama yinede tek yaşamak istedğim o benim.. sadece onu istedim gönülden. tam olucakken ciddi anlamda, birden pat diye kesti herşeyi..mantığım diyo ki bağlanmak istemeyen aşktan çekinen seninle ciddi bişy yaşamak istemeyen birinden ne bekliyosun daha? hem de kendi ağzıyla bunları sana demişken.. çok karışığım anlayacağınn..

hı oldu şimdi keyfim yerinde deil ama sen yanımda ol beni mutlu et birgun olurda senden iyisini bulamazsam sana sevgilim derim

demek

Zor bi durum gercekten. :44: InsaAllah kendin icin ve gelecegin icin dogru karari verebilirsin.

evlenmeye çok var henüz gönül eğlendiricem, seninle eğlendirebilirim sandım ama yanılmışım sen ciddi dşünüyormuşsun ama beni unutma, unutulmaz erkek olmak istiyorum, diyor. çoooook ilerde de zaten evlenmek istediğinde gelir seni bulur hı hı.

bırak ya ne düşünücen böyle birini dengesizin teki daha ne istediğini bilmiyo baştan niye madem böyle çkonuşup umutlandırmış seni bağlanmaktan kokkuyosa planları arasında en başında böyle bişey yoksa eğer ona göre davrancaktı

İşte canımı yakan da bu, neden bana başta ümit verdin? Sen hep yazdın bana, aradın, konuştun, buluşmak istedin, ısrar ettin? buluşacağımız günü, zamanı kararlaştırmışken neden caydın herşeyden? Niye yani ?

ashley 198 bence mümkün olduğunca uzaklaş daha fazla acı çekme ... aslında her erkek birbirine benziyor. bende bu duruma benzer birşey yaşadım.. şuna inandım biz kızlar laylaylom kız olursak erkek için bulunmaz oluryoruz ama taviz vermezsek işde istediklerini alamayacakları için seninle zaman kaybetmek istemiyorlar. erkek dediğin eğer gerçekten hoşlanıyorsa bu tarz şeyleri düşünmez... aradığı kızsan zaten yuva hayali kurar seninle yoksa sadece vakit geçirmek takılmak için seninle olur.. benim görüşüm böyle...

kişiliği sahte o zaman . sana açıktan gönderme yapmışta olabilir aman aşık olma bana demekte istemiş olabilir .. sonra üzülürsün. ben berbat biriyim :))))) demiş aslında :)))

Son düzenleme:
aynen de öyle berbat bi kişilik. yani halen konuşuyoruzz bu akşam da yazdı bana,ne gzl diyorum, gzl olan sensin sahram diyor. ismimin anlamını soruyo falan.. bi konu açılmıştı, şanssızm ben ya dedim, güzellikle şans aynı anda olmuyor demekki, sen gzl olduğun için şanssızsın bitanem diyor. ve her cümlenin sonunda halen devam ediyo ısrarla sahram demeye, bitanem demeye.. iltifat ediyo nolur kızma içimden geldi kusura bakma diyo falan..

çözemiyorum gerçekten..

herkese öyle diyodur.

Hala varmış demek ben sana layık değilim, sen çok iyisin gibi saçma bahaneler uyduran kişilikler.
Yau bağlanmaktan korkuyorum, kendimi hazır hissetmiyorum falan dedi ve bu adam senden hoşlanıyor mu sence bu dediklerine rağmen? Bence hiçbir şey hissetmiyor. Yani onu heyecanlandırsan, seni çok istese böyle mi olurdu? Olmazdı.
Bunun gibisinden hayır gelmez. Çocuk gibi konuşmuş ve sanırım sen altında hala iyi bir şeyler arıyorsun. Diyecek laf bulamadım. Her şey çok açık. Hiç konuşup kendini üzme daha fazla bence. Ayrıca ne kadar da samimiyetsiz bir davranış, ne kadar laçka bir insan ki her cümle sonuna bitanem, sahram vs yazıyor.

"Ben biraz daha gönlümü eğlendiricem, sen de kenarda bi yerde bekle. Günü geldiğinde gitmiş olma. Döncem bi ara ben sana."

Bunu diyo terbiyesiz.
*Şöyle erkekleri dehleyin gitsin ya.

bence beynini bunu çözmege yorma güzelim.çünkü adam resmen saçmalamış!!!
beni beklermiisn ne demek ya,,oldu kürkçü tilki misali:))adam gtsin eglensin her çicekten bal alsın,sorra durulsun,artık bişeyler dank ettiğinde gelsin sana ohh keyfe bak paşadaki:)) sakın bu tongaya düşme canm.hele beklerim hiç deme bile bence.aranızda sanıırm elle tutulur pek bişeyde olmamış yani çok uuzn zamn bişey paylaşmamışsınız.ozman neden bekliosunki.hıı söle olsaydı mesela adamın hayata dair problemleri olur,sana derki hayatımı düzene koyım,sartlarımı iileştirm,beni beklermisn der,ozman seviosan bekle derdim.ama böle keyfekeder bi duurmda yerinde olsam beklemzdim.yasın kaç bilmiorum ama inan hayatta karsına seni seven seninde sevebilcegn daha düzgün insanlar çıkıcaktır.kimsei saplantı haline getirme bence.prim veripte değerini yükseltme o kişinin bence.erkek milleti anlarlar bişeleri ama hep geç kalırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…