Bi anlam veremedim..Amacı ne bunun?

üniversitede okurken aynı olay benimde başıma gelmişti
senin gibi bende hoşlanıyordum
bir yıl sadece bakmayla geçti ne o açıldı ne ben
sonra ne olduysa işte tanıştık ama senin konuştuğun çocuk gibiydi
fırlamanın tekiydi sürekli geziyordu bir sürü kız arkadaşı vardı
daha başlamadan bizim ilişkimiz bitti
üstelik ben ona seninle yapamıycam dedim bana evet olmuyor dedi ve ayrıldık
sonra bana sen evlenilecek bir kızsın ama ben şuan öyle ciddi bir ilişki düşünmüyorum dedi
onun okulu bitti alanyalıydı memleketine döndü bir yıl sonra aramaya başladı
turizmciydi kendine işyeri falan kurmuş beyefendi artık ciddi düşünüyormuş
evlenmek istiyormuş bana arkadaş kurbanı oldum dedi
ama geçmiş ola her ne kadar zamanında birşeyler hissetsende insan sonradan
gururuna yediremiyor
bence bu çocuktan uzak dur yoksa iyice bağlanırsan çok üzülürsün

Sazancım, Aslında gururdan çok senin içinde birşey kalmamış ona karşı. ama o seni unutmamış demek ki niyeti gerçekten ciddiymiş pişman olmuş. bir erkeğinde bu söylemesi kolay olmaz sanırım :). Yoksa Antalya gibi bir yerde sen aklına bile gelmezdin.

Son düzenleme:
önce başlığa cevap vermek istiyorum

istisnalar dışında kızlar amaçlı erkekler amaçsızdır genelde..amaçları amaçsız olmak saçmalamak yada...

konuya dönersek bi üyeninde dediği gibi seni elinde tutmaya çalışıyo..aklında ne tilkiler varsa artık...yada gerçekten bağlanmak istemiyo ama bağlanmış zaten biraz daha ne bekliyosa... öff bu erkeklerden bıktım be dhaa bu yaşta ilerde feminist mi olcam nolcam

dedikleriniz çok çok doğru..ama işte ben bi aptalım sadece..şu yaşadığım olaydan bunu çıkarıyorum..halen benimle konuşuyo, tavırları halen aynı, sanki olmaz diyen o değilmiş gibi.. ve işte ben o kdr büyük bi aptalım ki halen bi umut diyorum..atamıyorum aklımdan.. aşk gerçekten de aptallık.

Acıkcası bir hevesle baslamıs artık sonra ne olduysa yok hazır degilim, yok sen cok iyisin, ben sana layık degilim.. Bastan düsünecekti dedigin gibi. Ben olsam bu adamla bir daha muhatap olmam birtanemler, canımlar, aramalar is görüsmeye gelince yan cizmek cok anlamsız..

Hepte aynı laflar güvenilecek biri degil bu..

Yoo bence insanın elinde.
Ben bugüne kadar hic bir iliskimde geri adım atmadım ayırılmak isteyene dur demedim.
Gerci kac iliskim olduysa.
Neyse eski erkek arkadasım enistemin yegeni yani teyzemin kocasının.
Onuda gectim benim anaannem ' le teyzemin esinin annesi yanyana oturur.
Cocuklugumdan beri sıkca görürüm kendilerini.
Bes yıl önce bir kere bitti o bitis.
Bir daha o kadar görmeme ragmen, tek kelime etmedim hos oda etmedi.
İyimidir kötümüdür bilmem.
Ama aynı cevreden biriyle flört etmek kötü birseymis onu biliyorum.

İşte artık o an ne oldu, neden caydı, yan çizdi bu kafamı kurcalıyor. Buna akıl erdiremiyorum, düşün düşün cevap yok. Neden herşey çok iyi giderken caydın.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…