3.5 aylık evliyızz. ama 4 senelik beraberliğimz var.kaç yıllık evlısınız yaşlar kaç daha onceden de var mıydı boyle bır sorun, belkı gercekten yorgun oluyordur depresyondadır
mrb arkadaslar. daha önce de bi kac baslık atmıstm attıgınz yorumlar ıcın tesekkür ederm. sorunum gercekten onemlimi yoksa gecici önemsz mi bilmiyorum.. esimle aramızda bi problem var ama cözemiiyorum. İkimizde çalısıyoruz aksamları beraberiz işte. Ben yemek bulaşık derken yoruluyorm tabi ama eşimi de hic ihmal etmıyorm. Yatmadan önce falan cok iyiyz ama ama esim bazı konularda uzak duruyo 15 gündür falan. biraz özel olcak ama ben ıstersem yanasıyo ıstemezsem yanasmıyo ya yorgunm diyor yada anlamamazlıktan gelıyor. Dün gecede oldu aynısı. bende sonra diger odaya gittim agladm cok üzüldm ama benı sevdigniden emınm. baska biri olmadıgınıda biliyorm ama neden uzak duruyo onu anlamıyorum.Bende not bıraktım bugun sabah. Bazı seylerın farkında oldugmu bilsin diye. Sonra aradı işte güzel konustu gönlümü aldı. Ama gercekten yorgun oldugu içinmi? uzak duruyo sizce gecici mi. sizinde basınıza geldımi bu konuda ilgisizlık.
3.5 aylık evliyızz. ama 4 senelik beraberliğimz var.
cinselliğe gereğinden fazla anlam yüklüyor bu forumun bayanları... artık ev hanımı olanlar bunu elde tutma yolu olarak mı değerlendiriyor anlamış değilim. bazen yoğundur cinsellik, bazen seyrektir. bunlar kişiye göre değişir. aranızda sarılma, öpme varsa isteklerinize değer veriliyorsa, güleryüzlü sohbetliyseniz daha ne olsun. hepten cinselliği rafa kaldırmış da değilsiniz. e biraz sabredin. eerkekler her yerde söylendiği gibi şeyleri ellerinde gezen varlıklar değiller.
mrb arkadaslar. daha önce de bi kac baslık atmıstm attıgınz yorumlar ıcın tesekkür ederm. sorunum gercekten onemlimi yoksa gecici önemsz mi bilmiyorum.. esimle aramızda bi problem var ama cözemiiyorum. İkimizde çalısıyoruz aksamları beraberiz işte. Ben yemek bulaşık derken yoruluyorm tabi ama eşimi de hic ihmal etmıyorm. Yatmadan önce falan cok iyiyz ama ama esim bazı konularda uzak duruyo 15 gündür falan. biraz özel olcak ama ben ıstersem yanasıyo ıstemezsem yanasmıyo ya yorgunm diyor yada anlamamazlıktan gelıyor. Dün gecede oldu aynısı. bende sonra diger odaya gittim agladm cok üzüldm ama benı sevdigniden emınm. baska biri olmadıgınıda biliyorm ama neden uzak duruyo onu anlamıyorum.Bende not bıraktım bugun sabah. Bazı seylerın farkında oldugmu bilsin diye. Sonra aradı işte güzel konustu gönlümü aldı. Ama gercekten yorgun oldugu içinmi? uzak duruyo sizce gecici mi. sizinde basınıza geldımi bu konuda ilgisizlık.
Haklısınız size katılıyorum ve sonrasında her sorunun sonu ise eşim öptü sarıldı ama ben yüz vermedimle tatlıya bağlanıyo
cinselliğe gereğinden fazla anlam yüklüyor bu forumun bayanları... artık ev hanımı olanlar bunu elde tutma yolu olarak mı değerlendiriyor anlamış değilim. bazen yoğundur cinsellik, bazen seyrektir. bunlar kişiye göre değişir. aranızda sarılma, öpme varsa isteklerinize değer veriliyorsa, güleryüzlü sohbetliyseniz daha ne olsun. hepten cinselliği rafa kaldırmış da değilsiniz. e biraz sabredin. eerkekler her yerde söylendiği gibi şeyleri ellerinde gezen varlıklar değiller.
Konu sahibi arkadaş burada farklı bir şeyden bahsediyor. Ayrıca ev hanımı değil kendisi de çalışıyor.
Sürekli kadının erkeğe yaklaşması, 15 gündür cinselliğin yaşanmamış olması, erkeğin kendiliğinden hiç gelmesi. Bunlar kesinlikle normal değil.
Konu sahibi arkadaşım, biraz daha gözlemle ve daha öncede söylendiği gibi sende bir süre yaklaşma 2 hafta kadar bekle bakalım ne olacak. Eğer gerçekten yorgun ise zaten kendiliğinden yaklaşır, eğer bu zamanda eşin sana hiç yaklaşmazsa ciddi bir sorun var demektir o zaman eşini karşına alıp konuşmalısın. Feriştah gelse bana bir erkeğin 1 ay cinsellik yaşamak istememesini normal buluyorum diyemez normal değildir çünkü.
Ev hanımlarını nıye boyle degerlendırdınız bu konuda bende bunu anlamadım?
bende ev hanımıyım aman cınsellık konusunda kocamı cok mutlu edeyımde elımde tutayım dusuncesı yokgıdecek adamın onunde dag olsa duramaz!
burda butarz yuzlerce konu acıldı hemen hemen hepsıde calısan bayanlardı genelleme yaparak ınsanları bu sekılde aşşalayıcı degerlendırmezsenız daha iyi olur...
ev hanımlarının hepsini değerlendirmedim elbette. ama burda konu açanlara ''eşin gelmeden önce giyin kuşan, seksi bir parfüm sık, topuklu terliklerini giy, cıbıldak ol, cilve yap'' falan şeklinde fikirler genellikle gününü evde geçiren bayanlardan geliyor. aşağılama değil bu sadece gözlem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?