ben de 1 yıllık evliyim, gün geldi çok istekli olduk, gün geldi o kadar çok gezmeye düğüne vs. ev oturmalarına gittik üst üste bedenimiz yorgun düştü haliyle yorgunluktan kaynaklanan isteksizlik oldu ama sırtımızı dönüp yatmadık. bitanem bugün yorgunum, ya da çok erken kalkıyorum uykum geldi ya da bugün yoruldum dinlenmeye ihtiyacım var gibi şeyler olursa normal karşılanır ama sebep yokken ve belirtmeden mi uzaklaştı eşiniz onu anlayamadım. size sıcaksa, sarılıp öpüyorsa uykunda iken bile seni seviyordur. aklına kötü şeyler getirme lütfen. her kafadan bir ses çıkar her söylenene inanma. sen biliyosun sen tanıyosun eşini, senden iyi de kimse anlayamaz. ben de bilemem başkası da bilemez. benim eşim de her sabah işe giderken muhakkak öper saçlarımı okşar, öyle gider. bazen uyanır uğurlarım bazen uyur kalırım. akşamına güleryüzle eve gelmek önemli ki bütün akşamın güzel geçsin.. bence eşin senden soğumamış. mevsim değişikliğinden dolayı gerçekten vücudumuz fazla soğuyor. ayak, bel ve boğaz çevresinden çok fazla soğuk yiyoruz, bu da vücudun dirençsiz olmasına sebep oluyor. beyninde yapma isteği vardır, ama vücud, beden enerjisi vs.. faktörler engel oluyorsa dili de istemediğini söyler. ee sen bunu soğukluk algılarsan temelini oturtamazsınız. daha yolun çok başındayız güzelim bence herşeye alınganlık yapmamak lazım. onlarında sorumlulukları, milyonlarca düşünceleri var kafasında, omuzlarında yük var... sen kendinden taviz verme. yine sarıl öp omuzalrında uyu ama sakın sorma neden istemiyorsun dieye. onun söylemesini bekle. yorgunsa yorgunum desin anlayış göster. çalışıyor musun bilmiyorum ama çalışan insan eve gelip evle de uğraşınca inan bana çok yorgun oluyor. canını sıkma