• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi aptallık yaptım:(

Cvp yazicam ama olmuyo hanimlar galiba buradan lutfen yanlis anlayanlar olmasin kotu bi niyetle yapmadim olay akti gitti bende kendimi kaptirdim ve suan yeminle cok uzgunum boyle bi hatayida omrumde ilk defa yaptim allah bilirim kul gakki bilirim ama adami.sevdim ben de ogretmenlik bitirdim onun gibi okuduklarimiz dusunduklerimiz hep ayni ama yetmicek biliyorum o o kizi istiyor :((((

Herif hic normal degil bence. 1 kere gormedigi, gozune bakmadigi sadece fotosunu gordugu biriyle evlenmek istiyor?!!! Kaciniz derim.
Herifte normal değil kız da normal değil. Ben zaten anlamıyorum. Dokunmadığın ya da yakından görmediğin paylaştığın tek şey 29 karakterden+10 rakam dan oluştuğu bir insana nasıl aşık olunuyor. Nasıl bir sevgi açlığıdır ki yazılan yazılar insanı aşık edebiliyor.

bi insan gormedigi birine asik olamaz bu bir
tencere dibin kara seninki benden kara, oda gormedigi kiza asik olmasaydi , sende de suç yok aslinda
soyle kurtul .. o adam bu saflikla herseyi kabullenir, bu kadar saf olmsida hiç hayra alamet deil,ya çokk saf yada saf ayagina yatiyor

Başkasının fotoğrafını izinsiz kullanmak bilişim suçudur. Bence adama gerçeği söyleyin özür dileyin ve o hesabı kapatın. 26 yaşındasınız ya yakışmış mı ??

Kizlar canlari ilk defa boyle bi site kullaniyor net uzerinden yorumlarinizi okuyorum olumlu yada olumsuz hepinize tesekkur ediyorum ellerinize saglik yanliz biri bana kuzukulagi suraya yaz desin yada bu simdi yazdigini okuyabiliyoruz desin ilk defa kullandigimdan bilmiyorum ve suan cok mutsuzum zaten mutsuz olmasam neden bu kadar ugrasip internetlerde cozum arayayim :(

Tencere kapak...hic görmediginiz birine nasil asik olunuyor anlamis degilim... 36-37 yasindaki bi adamin böyle davranmasida hic normal degil, siz zaten normal degilsiniz... Ya sanal hayata devam edeceksiniz, yada gercegi söyliyeceksiniz, baska ne bekliyorsunuz ki cevap olarak? Yok yasiniz kücükte degil, hey allahim yaaa...:ssz:

Bana bak bu herifte bi arkadaşının
Fotosunu calip fake hesap acmis olmasın. .
Olur mu olur..
Bi tutarsızlık var bu iste...
:KK6:

adam size şuan doğal halinle foto at demiş ya nasıl kıvırdınız olayı çünkü anlamıştır bence bi şüphe duymuştur o fotograflarıda o kızın face twtterdan falan bulduysanız aratınca o fotonun gerçek hesabıda çıkar ortaya nasıl olduda fake oldugunuzu anlamadı adam hadi ergenler neysede onun anlaması lazımdı.

internetin zararları,o adamın karşısındaki erkekte olabilirdi
tanımadan aşık olmuş hemen ilginç

konuya gelince yerinde olsam doğruları anlatırdım,belki seni böylede sever.

Kimse görmedği berine ask olmazz. Çocukça

Yaşınıza yakışan bir davranış değil.
Ergenlik çağında olsaydınız hadi neyse ama bu yaşta..

adam size şuan doğal halinle foto at demiş ya nasıl kıvırdınız olayı çünkü anlamıştır bence bi şüphe duymuştur o fotograflarıda o kızın face twtterdan falan bulduysanız aratınca o fotonun gerçek hesabıda çıkar ortaya nasıl olduda fake oldugunuzu anlamadı adam hadi ergenler neysede onun anlaması lazımdı.
anlamiyor iste :(

Fotoğrafını koyduğunuz kız tesadüfen sizin açtığınız faceyi görürse sizi şikayet eder fotoğrafını kullandığınız için sanırım bilişim suçlarından haberiniz yok.

Son düzenleme:
Yaptigin hic hoş ve normal bisey değil hem hic tanimadigin bir kizin izinsiz fotograflarini kullaniyosun sonra da birini ekleyip sohpet ediyorsun o adami daha fazla kandirma bence
ya da dogrulari anlat yada kapat face i degistir numarani bitsin sende unutursun zamanla zaten

Yapacak birsey yok ayrica bir baskasinin fotolarini kullanmak buyuk suc netten askada inanmam yani sadece begenme siIn yasadiginiz bana kalirsa. Boyle devam ederseniz kisilik bunalimina gireceksiniz haberiniz olsun

Back
X