• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi aptallık yaptım:(

İyi aksamlar oncelikle bu siteler hakkinda bi bilgim yok 26 yasindayim ve ilk defa boyle bi yardim isteme yolunu sectim cunku tanidigim birilerine anlatamiyorum cunku aptalca bi davranista bulundum ve ne kadar yorum ve fikir alirsam o kadar iyi benim icin ..umarim kotu niyetli ve yanlis anlasilmam suan yeterince uzgun ve caresizim kendimi de son derece aptal ve yanliz hissediyorum 26 yasindayim uniyi bu yil bitirdim bi erkek arkadasim vardi 1 yildir gorustugum ama bu yil kpss cslistigimdan ilgilenemedim kotu bi sekilde ayrildik ve cok kizdim onu kandirma amacli ve takip etmek icin baska bi kizin fotograflarini kullanarak sahte bi face actim kizi guzel sectimki kabul etsin ..neyse tabi inandirici bi face olmasi icin bi suru kisi eklemek bi suru yorum begeni gerek kisa zamanda pek cok kisi ekleyerek faceyi gercek bi face gibi yaptim kimse demezdi yani fake diye...tabi profildeki kiz cok guzel herkes her saniye yiginla mesaj atiyo zaten bosdayimda canimda sıkkin atanamamisim anne babam bosanmak istiyor evlenirim diye umit bagladigim adam beni terketmis bu yanlizlikla ve erkek arkadasima duydugum ofke onume gelene yazdim sanki resimlerdeki kiz benim gibi bi iki konusup salliyodum sonra ama oyle birine denk geldimki yakisikli falan sanmayin boyle deyince yakisikli degil 36-37 yaslarinda bi bi kolej muduru adam bana yani profildeki kiza resmen vuruldu ben basta sohbeti hosuma gittigi icin konysuyordum ama olay gitgide değişti ve bende ondan hoşlanmaya başladım ve bir an içinde olsa aslında o profildeki kız olmadigimi unuttum sanki gerçekten o profildeki kız benmişim gibi davranmaya başladım sohbeti baya ilerlettik ama tahmin edersiniz adam benle bulusmak istemeye basladi watsaptan suan cek dogal halinle foto yolla demeye basladi sirilsiklam asik herif bana face sifresine kadar vermek istiyo evlenicem senle diye evlilik hayalleri kuruyo bi bahane uydurup ayriliyorum ama oyle yalvariyor ki msjlar atiyorki yuregimin sesine dayanamayip konusuyorum cunku adama asik oldum resmen gel diyo gidemiyorum o beni baskasi saniyo beni gorse bu yaptigimi bilse nefret edecek benden ne yapicam gercegi soylemelimiyim yoksa hic seslenmeyip bitireyim mi soylesem polise bile verir belki ve ben adama gercekten asik oldum gormeyede gidicem cafe sahibi ayni zamanda benim oldugumu bilmicek bile biraz izler giderim ama adam suan perisan anlam veremiyor davranislarima bilmiyoki fotograflar sahte ben o kiz degilim soylemesem biliyorum bu adam vazgecmicek kafayi yemis durumda sabah 6 gunaydin mesajiyla basliyo ben uyuyana kadar her kadinin istedigi erkek ama ben sandigi kiz degilim kafayi yicem ahhh bide asik oldum ki uyku uyumuyorum bi haftadir perisan oldum tam anlatabildim mi bilmiyorum ama anlayip yardim edenden allah razi olsun
Adamın size aşık olduğunu hiç sanmıyorum. Güzel bir kız kendisiyle konuşuyor diye gaza gelmiş, bi şekilde ekmek çıkar bana bundan diye bakıyor.
Yok gerçekten aşıksa ben o adamın ruhsal durumundan da zekasından da şüphe ederim. 40'ına yakın bir adamın hiç görmediği, dokunmadığı, tanımadığı birine aşık olması çok normal değil.
O hesabı kapatın, yoksa başkasının fotoğrafını kullandığınız için başınız derde girer.
Adamı telefonunuzdan engelleyin ya da numaranızı değiştirin. Tamamen izinizi kaybettirin.

Ortadan kaybolmak istiyorsanız.Gerçeği açıklayıp.Ortadan kaybolun. Hiç olmazsa takıntı yapmaz. Diğer türlü açıklamadan kaybolursanız takıntı yapar siz sandığı kişiyi. Açıklayın kesinlikle.Onun iyiliğini düşünüyorsanız.

başkalarının resimlerni kullanmak suç bence direk silin resimleri önce ve sonra adama gerçekleri söyleyn

Zor durumdasınız, kpss, anne baba ayrılması, sevgilinizden ayrilmaniz vs. vs. caniniz sıkılmıs. Bir hata ettiniz boyle bir sey yaptiniz olsun, ama daha fazla uzatmayin bence. Yine zarar verdiginiz kisi kendiniz olursunuz.
Ayrica o adam hic saglam pabuc gelmedi bana.

bence de gerçeği açıklayın zaten anladıgım kadarıyla sadece profil fotonuza değilde muhebbetiniz sesiniz de etkilemiş gidip görücem demişsiniz birde sesinizden falan tanır sizi onunla konuşursanız ona göre dikkatli olun .

Kizlar canlari ilk defa boyle bi site kullaniyor net uzerinden yorumlarinizi okuyorum olumlu yada olumsuz hepinize tesekkur ediyorum ellerinize saglik yanliz biri bana kuzukulagi suraya yaz desin yada bu simdi yazdigini okuyabiliyoruz desin ilk defa kullandigimdan bilmiyorum ve suan cok mutsuzum zaten mutsuz olmasam neden bu kadar ugrasip internetlerde cozum arayayim :KK43:

umarım "internetler" yazmanız, boğazlarım ağrıyor demek gibi yanlış bir kullanımdır. Yoksa şu yazdıklarınızın tek kelimesine bile inanmamaya başlayacağım.

Galiba buradan yaziliyo ve verilen cevaplarsan anladigim kadariyla okunabiliyo yazdiklarim adamla aramizda bi ruya olayi oldu ve aslinda ben bu ruyadan cok etkilendim etkisinde kaldim adam ilk hafta bi sabah beni aradi ve ruda seni gordum dedi bende nasil dedim ok korkmustu ve sen benle bulusmaya geldin vucut senindi ama bas baskasinindi dedi bende guldum bian korktym axaba cakma oldugumu anladimi diye sonra gordugun kiz nasildi dedim ve tarif etti bendim yani gercek ben dond kaldim dedim allah razi olmadi iyi bi insan demekki e peki naptin kizla dedim neyse dedim oturduk cay icmeye basladik iki guvercin gelmis biri beyaz biri kirli bi renk benim cayimi icmis kirli olan ve rengi bembeyaz olmus ucmus gitmis guvercin evliliktir sen benim evlenicem kizsin ben hic ruya gormedim aylardir ilk defa bu bi isaret diyo ben ise hala ruyanin sokundayim :(

Bu benim basima geldi. Birisi fotograflarimi kullanmis ve tesadufen esimin kuzeni gormus. Sizin gibi herkesi de ekliyor ohh. Ilk once kuzen abi esin neler yapiyor vs diyerek esime anlatmis. Hakli olarak uzun surw gozlemlemis takip etmis ve kizin yazismalari igrencmis. Seks icerikli msjlar herkese askim canim vs msjlar. Esim tespit ettirmis yazilan bilgisayarı ve adresi bulunup evine gitmisler. En son ogrendim şok oldum. Kiz Bursa dan biri hic tanimam etmem resmen resimlerimi kullanmis ve iğrenç yazismalarla. Bilisim suclarindan haberiniz var mi bilmiyorum da fotolarimi kullanmak ve bir hesap acip erkeklerle benmisim gibi yazışmaktan davalarimiz hala devam ediyor. Yalvardi agladi asla vazgecmedim esim mantikli bir adam olmasa belki cinayetle bile sonuclanirdi. Asigim vs geyigini bırakıp bence utanin yaptiginizdan derhal foto vs imha edip yol yakinken vazgecin. Masum birinin canini yakabilirsiniz ve umarim sizin de basiniza gelir neymis anlarsiniz. Bir de 26 yasinda egitimli bir bayanmissiniz yazik

398107_319217424846052_316166494_n.jpg
konuyu okudum ve aklıma ilk gelen sey bu oldu

Yaa cok tuhaf arkadaslar var icinizde yazim kurallarina takmis ben turkce ogretmenligi mezunuyum ve suan fazla vaktim yok telden yaziyorum tel dokunmatik asiri moralim bozuk ilahi yani imla kurali dusunecek haldemiyim el insaf

Oha adam sapik :KK57: bu isin sonu tehlikeli. Gercegi soylemen hirs yapip intikam almasına neden olabilir.

Şayet biri beni boyle kandirsa yanina birakmazdim. Adam sapik olmasa sadece resmini gordugu birine bu kadar yapismaz. Kurtar kendini. Bu aşk değil bos zaman doldurmaca ;)

Bu benim basima geldi. Birisi fotograflarimi kullanmis ve tesadufen esimin kuzeni gormus. Sizin gibi herkesi de ekliyor ohh. Ilk once kuzen abi esin neler yapiyor vs diyerek esime anlatmis. Hakli olarak uzun surw gozlemlemis takip etmis ve kizin yazismalari igrencmis. Seks icerikli msjlar herkese askim canim vs msjlar. Esim tespit ettirmis yazilan bilgisayarı ve adresi bulunup evine gitmisler. En son ogrendim şok oldum. Kiz Bursa dan biri hic tanimam etmem resmen resimlerimi kullanmis ve iğrenç yazismalarla. Bilisim suclarindan haberiniz var mi bilmiyorum da fotolarimi kullanmak ve bir hesap acip erkeklerle benmisim gibi yazışmaktan davalarimiz hala devam ediyor. Yalvardi agladi asla vazgecmedim esim mantikli bir adam olmasa belki cinayetle bile sonuclanirdi. Asigim vs geyigini bırakıp bence utanin yaptiginizdan derhal foto vs imha edip yol yakinken vazgecin. Masum birinin canini yakabilirsiniz ve umarim sizin de basiniza gelir neymis anlarsiniz. Bir de 26 yasinda egitimli bir bayanmissiniz yazik

Başınıza gelen ne kadar üzücü ne manyaklar var ya eşiniz o hesabı size ait sanıp hiç sorgulamadan inansaydı:KK43:

bu bir suçtur benimde facesimde fotolarım var korktum valla kötü niyetli biri yapar mı yapar böyle iğrençlikler ,

Allah ıslah etsin ve mutlaka cezalarını çeksinler.

adam benle bulusmak istemeye basladi watsaptan suan cek dogal halinle foto yolla demeye basladi sirilsiklam asik herif bana face sifresine kadar vermek istiyo evlenicem senle diye evlilik hayalleri kuruyo bi bahane uydurup ayriliyorum ama oyle yalvariyor ki msjlar atiyorki yuregimin sesine dayanamayip konusuyorum cunku adama asik oldum resmen gel diyo gidemiyorum o beni baskasi saniyo beni gorse bu yaptigimi bilse nefret edecek benden ne yapicam gercegi soylemelimiyim yoksa hic seslenmeyip bitireyim mi soylesem polise bile verir belki ve ben adama gercekten asik oldum gormeyede gidicem cafe sahibi ayni zamanda benim oldugumu bilmicek bile biraz izler giderim ama adam suan perisan anlam veremiyor davranislarima bilmiyoki fotograflar sahte ben o kiz degilim soylemesem biliyorum bu adam vazgecmicek kafayi yemis durumda sabah 6 gunaydin mesajiyla basliyo ben uyuyana kadar her kadinin istedigi erkek ama ben sandigi kiz degilim kafayi yicem ahhh bide asik oldum ki uyku uyumuyorum bi haftadir perisan oldum tam anlatabildim mi bilmiyorum ama anlayip yardim edenden allah razi olsun

Her kadının istediği erkek?

Netten tanışıp karşısındakinin gerçek olmadığı ihtimalinden emin olmadan onunla evlenmek isteyen zeka düzeyinde bir erkek mi?

Üstelik kendisinden ayrılmak istediğini söyleyen kadına yalvaran...

Adam değil japon yapıştırıcısı, şu basiretsizlikle hangi kadının hayallerinin erkeği olur ki bu?

İki taraf da "uyanmasa bari" diye diye bu günlere gelmiş işte...

Sırılsıklam aşık dediğiniz adam için en iyi ihtimal...

Gerçek hayatta kimsenin yüzüne bakmadığı bir tip olması....

Diğer ihtimaller evli, yalancı olması vs...

Sizin fotoğraf sahte, onun anlattıkları gerçek yani?

Kendinizin gerçek olmadığını biliyorsunuz, onun gerçek olduğuna nasıl inanabiliyorsunuz?

Kazanın doğurduğuna inanıp öldüğüne inanmayanlar gibi...
:KK14:

Yaa cok tuhaf arkadaslar var icinizde yazim kurallarina takmis ben turkce ogretmenligi mezunuyum ve suan fazla vaktim yok telden yaziyorum tel dokunmatik asiri moralim bozuk ilahi yani imla kurali dusunecek haldemiyim el insaf

siz nasıl öğretmensiniz bu yaptığınız alenen suç farkında mısınız?

Site kuralları gereği yazım kurallarına dikkat etmemiz gerekiyor.:KK52::KK52:

adam şüphelenmiş belli zaten, rüya olayında anlatmış, ağzını yoklamış. o an çekilen bi fotoğranızı istemiş vs...

bence ne kadar basit bi adam olsa da kimsenin duygularıyla oynamaya hakkınız yok. ne kadar çirkin ya...

Arkadaslar telden giriyorum biraz sorunlu bi tel net baglantim kopuyo tum yorumlara yazamiyorum bazilari diyoki fake oldugunu nasil anlamadi simdi sizi eklesem siz bile anlamazsiniz bi iki resmi yok kizin bende 100 u geckin foto hayatinin her anindan ama resimlerin tamamini acmadim insafsizlik edip sadece bu adami sevdigimden inandirici olsun diyw buna yolladim cok inandirici zaren hitabet gucum konusmam duzgundur her konudan anlarim turkceciyim ayrica niye yaptim bosluktaydim sorun bunlar degil ne olur ne yapayim onu soyleyin demelimiyim dememelimiyim dersem isin ucunda polis bile olabilir adam kolej muduru kulturlu birikimli bende bos degilim ama tipi degilim iste ama sevdim napayim uzak tutuyorum yine geliyo sastim kaldim

İnşallah hak ettiği cezayı alır o kız,işte bu yüzden sanal aleme fotoğraf yüklenilmesini doğru bulmuyorum fotoğrafları çalıp farklı amaçlarla kullanıyorlar,sizin kini çalan kız kaç yaşında peki.

Back
X