• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi aptallık yaptım:(

ben kesin değilm eminim faceye foto koymam çünkü benımde başıma geldi çıkma teklifini kabul etmediğim bi serefsiz benım fotomu alıp üstüne bırde aynı adımla sayfa açmıştı sapık şeyler paylaşıp üye toplamaya çalışmıştı , korkuttumda kapattırdım ya sayfayı ya neler çektim ,o gun bugundur foto koymuyorum. tehlikeli malesef.
Evet öyle. fotoğrafları arkadaş dısına kapatmak gerekiyor ama gerçi konu sahibi de kendi arkadaşının fotoğraflarını almış mesela. Kimseye güven olmuyor artık.

kiz gercek facemde ekli olan bi arkadasim ama sahte fake hesabi fazla kullanmadim ve adini kirleticek bisey yapmadim resimlerini cok kullanmadim

kizin 100 u geckin fotosundan sadece 10 kadarini herkese actim yorum yapilmasina izin vermedim

Arkadaşınızın hesabı ve fotoğraflarından komşudan istediğiniz tuz gibi bahsetmeseniz?

Az kullanmak nasıl oluyor resimleri?

Bu nasıl bir açıklama, nasıl bir savunma...

Madem o kadar masum bir şey yaptığınız arkadaşınızdan izin alarak kullansaydınız...

O size az kullanmak nasıl oluyormuş açıklasaydı...

Benim hesabımdaki tüm fotoğraflarım arkadaşlarım dışındakilere kapalıdır mesela...

Listemdeki bir arkadaşım tek bir fotoğrafımı alacak onu herkese açacak...

Arkadaş filan dinlemem gereğini yaparım ki bilişim suçlarıyla ilgili gereğini yapmışlığım vakidir hiç acımam.

Memlekette en hızlı işleyen sistem bilişim suçlarının değerlendirilmesinde mevcut...

Siz de tüm yazılanlara rağmen adamla görüşüyor musunuz, gidiyor musunuz bilemem.

Ama çoktan yapmanız gerekeni yapın o hesabı derhal kapatın...

Sadece tanıdıklarının arkadaşlık teklifini kabul etmekle de bitmiyor, onları da eleyeceksin demek ki...
:KK12:

Neden başka birinin resmini kullanarak kendinizi oymuş gibi tanıtmaya gerek duydun hala anlamadm? özgüven sorunun mu var? ya da sizi görse beğenmeyip konuşmucağınımı düşündün?

ama er ya da geç ortaya çıkıcak değlmi? seninkisi düpedüz kandırma yani. Şimdi ya gerçekleri söyleyeceksin çıkıcaksın karşısına ya da (seni engellemesi ihtimalini göze alıp) kendi fotolarını atıcaksın ona ve herşeyi açıklayacaksın. O zaman seninle bir daha görüşmek istermi muamma tabi...

Bir daha böyle saçma işler yapmamayı da öğrenirsin umarım.

Herif sırılsıklam aşık. Herif cafe sahibi ve kolej müdürü. Ve yine aynı herif internetten tanıştığı bir kıza evlilik vaadlerini sıralıyor. Herife bak sen! :KK14:

canim adam fake yalan soyluyor diye gormeye gitmicem dediklerinin.dogru oldugunu biliyorum seviyorum uzaktanda olsa bi goreyim istedim bu yuzden gidecegim :KK43:(

Bence sen git başka yerde Eğlen. .kızın resmini kullanıyorsun izinsiz, araklıyon, sahte face acıyor sun, inandırıcı olsun diye bir sürü arkadaş ekliyorsun ama kk yi kullanmayı bilmiyon. .yazılan yazıları görmeyip anlamayip soruyorsun yazdiklarim okunuyor mu diye..kafa buluyon sen yav...

eger soylediklerin dogru ise yoneticilerin duruma el etip sizi sikayet etmeleri lazim mumkunse ..orta da itiraf da var..hem ozguvene ihtiyacin var..bence git bi tedavi ol iyi gelir belki belli ki iyi degilsin sağlıklı dusunemiyorsun.:KK66:

Bu yaptığın bilişim suçlarına girer, hapis cezası var bunun, bu ne cesaret ya
Canim actigim fake hesap 3 hafta kullandim cok kimseye yazmadim kizi kucuk dusurecek bisey yapmadim sadece bu adama cvp verdim konustum

Evet öyle. fotoğrafları arkadaş dısına kapatmak gerekiyor ama gerçi konu sahibi de arkadaşımın fotoğraflarını almış mesela. Kimseye güven olmuyor artık.
benim herkese açıktı nerden bilebilir insan böyle bır sey başına gelmeden ihtimal vermıyor yani ancak çok kötü niiyetli insanın aklına gelir sen al fotomu adımla sayfa aç sapık şeyler yaz üstüne bırde benım haberım bile yok arkadaşlarım söylemese , o kızında haberı yok üzüldüm adına sadece arkadaşlarına açıktı fotosu guvenli sanıyordu belkide ama arkadaşının yaptıgına bak, çok ayıp ya.

yaşlı başlı adamada bak..kesin resimdeki kız resmide gençtir..adamda normal değil bence..yaşından başından utansın..bu yaşta ne aşkı..liseli gençler gibi..bir an önce bu yaptığınız yanlışlara son verin..

Konudaki her şey fake, belki konu da fake.
Okul müdürü, kafe sahibi adam falan...

benim herkese açıktı nerden bilebilir insan böyle bır sey başına gelmeden ihtimal vermıyor yani ancak çok kötü niiyetli insanın aklına gelir sen al fotomu adımla sayfa aç sapık şeyler yaz üstüne bırde benım haberım bile yok arkadaşlarım söylemese , o kızında haberı yok üzüldüm adına sadece arkadaşlarına açıktı fotosu guvenli sanıyordu belkide ama arkadaşının yaptıgına bak, çok ayıp ya.
İyi ki haberiniz olmuş. Tanımadığınız insanlar sizin fotoğraflarınız üzerinden neler düşünecekti kimbilir. Çok dikkatli olmak gerek artık bu internet işlerinde. Ne insanlar var.

yaptığın suçtur.
arkadaşın öğrense mahkemeye başvursa yeridir.ben şahsen öyle yaparım.
resmen oltaya yem olarak atmışsın kızı.yazık günah değil mi? arkadaşın bir eşya mı ki onunla erkekleri kandırıyorsun?
böyle yapman o kıza hakaretten,rezillikten başka birşey değildir.
ne kadar geç değil hemen dondur hesabını.zavallı kızında resimlerini sil.gerçi o resimleri alan,bilgisayara kaydeden çoktan almıştır ve kaydetmiştir.

bulurum cunki kiz gercek facemde ekli olan bi arkadasim ama sahte fake hesabi fazla kullanmadim ve adini kirleticek bisey yapmadim resimlerini cok kullanmadim

"kisa zamanda pek cok kisi ekleyerek faceyi gercek bi face gibi yaptim"
"onume gelene yazdim sanki resimlerdeki kiz benim gibi bi iki konusup salliyodum "

Allah için fazla kullanmamışsınız.
Adını kirleticek bir şey yapmış olsanız zaten merak etmeyin kimse tenezzül edip cevap yazmaz. Site yönetimine şikayet edip bilişim suçu işlediğiniz bildirilirdi. Çünkü öyle ad kirletecek şeyler yapan insanlara sakin sakin cevap yazılmaz.

Bu yaptığınız da suç ama. Bence artık bundan vazgeçin.

Uzun süredir taniyorum diyorsunuz gerçeğisl soyleseniz kabul eeder mi ? Bu yaptgnz çok yanlis tabiki ortada büyük bir yalan var ve adamin duygularıyla oynamissiniz ama siz daha guzelsinizdir bence durust olup karsisina cikin derim

Bazilari kizgin.oldugumu yorum yapanlara kizdigimi saniyor suan cok uzgunum.ve basim agriyor anlattiklarim tamamen gercek sadece fikir almak.istedim ama sagolsun bazi arkadaslar fikir disinda hersey verdi.Ben suan zaten yikik haldeyim o faceyi kapadim ve cok kullanmadim olay kapandi sadece bu adamla gorustum cunku harika bi insan benden 10 yas buyuk ama ben yasi problem etmem insanlik onemli yaptigimdan mutlumuyum ki buraya yazdim pismanim mutsuzum cok uzgunum bi daha tovbe zaten ama ben
sizden yardim istedim o kiz zara gormice
k buna emin olun cunku zararina bisey yapmadim zaten cok uzak bi sehirde buraya konu o kiz degil suan konu ne yapayim

Back
X