Aratacağınız fotoğrafı sürükleyip google image arama imlecine bırakın. Fotoğrafın kullanıldığı diğer kaynakları bulursunuz. Bu işte fotoğraf aratmak.
sürüklemek nasil oluyo? Bi de imleci ne demek? Kusura bakma nolur ama cidden bilmiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aratacağınız fotoğrafı sürükleyip google image arama imlecine bırakın. Fotoğrafın kullanıldığı diğer kaynakları bulursunuz. Bu işte fotoğraf aratmak.
Evet öyle. fotoğrafları arkadaş dısına kapatmak gerekiyor ama gerçi konu sahibi de kendi arkadaşının fotoğraflarını almış mesela. Kimseye güven olmuyor artık.ben kesin değilm eminim faceye foto koymam çünkü benımde başıma geldi çıkma teklifini kabul etmediğim bi serefsiz benım fotomu alıp üstüne bırde aynı adımla sayfa açmıştı sapık şeyler paylaşıp üye toplamaya çalışmıştı , korkuttumda kapattırdım ya sayfayı ya neler çektim ,o gun bugundur foto koymuyorum. tehlikeli malesef.
kiz gercek facemde ekli olan bi arkadasim ama sahte fake hesabi fazla kullanmadim ve adini kirleticek bisey yapmadim resimlerini cok kullanmadim
kizin 100 u geckin fotosundan sadece 10 kadarini herkese actim yorum yapilmasina izin vermedim
canim adam fake yalan soyluyor diye gormeye gitmicem dediklerinin.dogru oldugunu biliyorum seviyorum uzaktanda olsa bi goreyim istedim bu yuzden gidecegim(
Canim actigim fake hesap 3 hafta kullandim cok kimseye yazmadim kizi kucuk dusurecek bisey yapmadim sadece bu adama cvp verdim konustumBu yaptığın bilişim suçlarına girer, hapis cezası var bunun, bu ne cesaret ya
benim herkese açıktı nerden bilebilir insan böyle bır sey başına gelmeden ihtimal vermıyor yani ancak çok kötü niiyetli insanın aklına gelir sen al fotomu adımla sayfa aç sapık şeyler yaz üstüne bırde benım haberım bile yok arkadaşlarım söylemese , o kızında haberı yok üzüldüm adına sadece arkadaşlarına açıktı fotosu guvenli sanıyordu belkide ama arkadaşının yaptıgına bak, çok ayıp ya.Evet öyle. fotoğrafları arkadaş dısına kapatmak gerekiyor ama gerçi konu sahibi de arkadaşımın fotoğraflarını almış mesela. Kimseye güven olmuyor artık.
Adam 3 haftada mı aşık oldu?Canim actigim fake hesap 3 hafta kullandim cok kimseye yazmadim kizi kucuk dusurecek bisey yapmadim sadece bu adama cvp verdim konustum
Canim actigim fake hesap 3 hafta kullandim cok kimseye yazmadim kizi kucuk dusurecek bisey yapmadim sadece bu adama cvp verdim konustum
İyi ki haberiniz olmuş. Tanımadığınız insanlar sizin fotoğraflarınız üzerinden neler düşünecekti kimbilir. Çok dikkatli olmak gerek artık bu internet işlerinde. Ne insanlar var.benim herkese açıktı nerden bilebilir insan böyle bır sey başına gelmeden ihtimal vermıyor yani ancak çok kötü niiyetli insanın aklına gelir sen al fotomu adımla sayfa aç sapık şeyler yaz üstüne bırde benım haberım bile yok arkadaşlarım söylemese , o kızında haberı yok üzüldüm adına sadece arkadaşlarına açıktı fotosu guvenli sanıyordu belkide ama arkadaşının yaptıgına bak, çok ayıp ya.
3 haftada nasıl aşık oldunuzCanim actigim fake hesap 3 hafta kullandim cok kimseye yazmadim kizi kucuk dusurecek bisey yapmadim sadece bu adama cvp verdim konustum
bulurum cunki kiz gercek facemde ekli olan bi arkadasim ama sahte fake hesabi fazla kullanmadim ve adini kirleticek bisey yapmadim resimlerini cok kullanmadim