- 9 Haziran 2014
- 1.159
- 975
- 178
Üniversite mezunu olduğuna emin misiniz?..Ugrasacak basķa birseyiniz yok mu?...Ben görmedigin ,dokunamadıgın,gözlerine bakmadigin bir adama aşık olup olmadigin konusunda yorum yapmiyacagim...Zira bunların olmadigi bir iliski bana gore askin yanindan gecemez bile....Ben isin o fotograf dagitma kısmin da kaldim... Birincisi bu bir sucdur....Hem de bana göre gunahdır... Sız o kızin hakkınada girdiniz....Kızın bir ailesi vardır...Bunu düşündunüz mu? Bir egitimci olarak bu yaptiginiz suc oldugunun farkına varmamaniza hayret ettim... Siz bile daha bazi seylerin bilincine varmamıssınız çoçuklara nasıl iyiyi kötüyu aktarabileceksiniz.... Bir ögretmen adayi olmanıza okadar üzüldüm ki...Kızın fotografının hepsini dagitmamamıssınız birde Allahdan cok insafliymıssınız....Asıl yaptıginiz hata bu bunun farkina varmamaniza sastim... İster o kisiye söyleyin ister söylemeyin ama o ķizi bu sacma iliskiye alet etmeyin hic dogru degil....Şunuda belirtiyim çizdigin profilde bir adam böyle sacma bir iliskiye gerek duymaz bana göre sanırim sizde isletiliyorsunuz.....