• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi aptallık yaptım:(

Üniversite mezunu olduğuna emin misiniz?..Ugrasacak basķa birseyiniz yok mu?...Ben görmedigin ,dokunamadıgın,gözlerine bakmadigin bir adama aşık olup olmadigin konusunda yorum yapmiyacagim...Zira bunların olmadigi bir iliski bana gore askin yanindan gecemez bile....Ben isin o fotograf dagitma kısmin da kaldim... Birincisi bu bir sucdur....Hem de bana göre gunahdır... Sız o kızin hakkınada girdiniz....Kızın bir ailesi vardır...Bunu düşündunüz mu? Bir egitimci olarak bu yaptiginiz suc oldugunun farkına varmamaniza hayret ettim... Siz bile daha bazi seylerin bilincine varmamıssınız çoçuklara nasıl iyiyi kötüyu aktarabileceksiniz.... Bir ögretmen adayi olmanıza okadar üzüldüm ki...Kızın fotografının hepsini dagitmamamıssınız birde Allahdan cok insafliymıssınız....Asıl yaptıginiz hata bu bunun farkina varmamaniza sastim... İster o kisiye söyleyin ister söylemeyin ama o ķizi bu sacma iliskiye alet etmeyin hic dogru degil....Şunuda belirtiyim çizdigin profilde bir adam böyle sacma bir iliskiye gerek duymaz bana göre sanırim sizde isletiliyorsunuz.....

bence adama gerçeǧi söylicen..sonra adamda sana gercekleri söylicek :) aslinda kolej mud vs olmaigini..valla yaptigina cesaretmi denir terbiyesizlikmi bilemedim..o kizdan bi an önce hakkini helal etmesini

Mesleğim bilişim teknolojileri, tüm mesajları okumadım ama sana tavsiyem bu hesabı yok et, resimleri sil, isim vs değiştir ve kullanma dondur kapat, gerçekten geçmişte bir süre kullanmış olsanda başın ağrıyabilir küçük düşürücü bir şey yapmamış dahi olsan kanunda aynen şu yazar " bir şahsa ait resmi kullanarak hesabı o kişi ile ilişkilendirmek,..." kendin açıp okuyabilirsin, o yüzden kurtul bu hesaptan

Mesleğim bilişim teknolojileri, o yüzden tüm mesajları okumadım ama sana tavsiyem bu hesabı yok et, resimleri sil, isim vs değiştir ve kullanma dondur kapat, gerçekten geçmişte bir süre kullanmış olsanda başın ağrıyabilir küçük düşürücü bir şey yapmamış dahi olsan kanunda aynen şu yazar " bir şahsa ait resmi kullanarak hesabı o kişi ile ilişkilendirmek,..." kendin açıp okuyabilirsin, o yüzden kurtul bu hesaptan

Nasıl yani şimdi fotoları silse de isim değiştirse de gene de fake hesap olduğu anlaşılıyomuki? hatta dondursa bilemi??

Üniversite mezunu olduğuna emin misiniz?..Ugrasacak basķa birseyiniz yok mu?...Ben görmedigin ,dokunamadıgın,gözlerine bakmadigin bir adama aşık olup olmadigin konusunda yorum yapmiyacagim...Zira bunların olmadigi bir iliski bana gore askin yanindan gecemez bile....Ben isin o fotograf dagitma kısmin da kaldim... Birincisi bu bir sucdur....Hem de bana göre gunahdır... Sız o kızin hakkınada girdiniz....Kızın bir ailesi vardır...Bunu düşündunüz mu? Bir egitimci olarak bu yaptiginiz suc oldugunun farkına varmamaniza hayret ettim... Siz bile daha bazi seylerin bilincine varmamıssınız çoçuklara nasıl iyiyi kötüyu aktarabileceksiniz.... Bir ögretmen adayi olmanıza okadar üzüldüm ki...Kızın fotografının hepsini dagitmamamıssınız birde Allahdan cok insafliymıssınız....Asıl yaptıginiz hata bu bunun farkina varmamaniza sastim... İster o kisiye söyleyin ister söylemeyin ama o ķizi bu sacma iliskiye alet etmeyin hic dogru degil....Şunuda belirtiyim çizdigin profilde bir adam böyle sacma bir iliskiye gerek duymaz bana göre sanırim sizde isletiliyorsunuz.....
yorumun icin.tesekkurler bunun egitimle bi ilgisi yok canim durumumu anlatmistim inan sacma i insan degilim sadece cok mutsuzdum sinavi kaybettim erkek arkadasimi annem babam ayrilmsk uzere adamin guzel sozleri siginicak bi yer bulmami sagladi sigindim sevdim ama yalan sonucta hersey vicdan azabi cekmiyormuyum bi haftadir uyumuyorum konuyu saat kacta actim unuttum hala yemek yemedim ve yorumlari okuyorum o kadar uzgunum ki suan kimse anlamak istemiyor

Mesleğim bilişim teknolojileri, tüm mesajları okumadım ama sana tavsiyem bu hesabı yok et, resimleri sil, isim vs değiştir ve kullanma dondur kapat, gerçekten geçmişte bir süre kullanmış olsanda başın ağrıyabilir küçük düşürücü bir şey yapmamış dahi olsan kanunda aynen şu yazar " bir şahsa ait resmi kullanarak hesabı o kişi ile ilişkilendirmek,..." kendin açıp okuyabilirsin, o yüzden kurtul bu hesaptan
cnm sildim zaten kizla ilgili bisey yok suan kullanmiyorum faceyi

Bazilari kizgin.oldugumu yorum yapanlara kizdigimi saniyor suan cok uzgunum.ve basim agriyor anlattiklarim tamamen gercek sadece fikir almak.istedim ama sagolsun bazi arkadaslar fikir disinda hersey verdi.Ben suan zaten yikik haldeyim o faceyi kapadim ve cok kullanmadim olay kapandi sadece bu adamla gorustum cunku harika bi insan benden 10 yas buyuk ama ben yasi problem etmem insanlik onemli yaptigimdan mutlumuyum ki buraya yazdim pismanim mutsuzum cok uzgunum bi daha tovbe zaten ama ben
sizden yardim istedim o kiz zara gormice
k buna emin olun cunku zararina bisey yapmadim zaten cok uzak bi sehirde buraya konu o kiz degil suan konu ne yapayim

Konu tam da aslında o kız.. 26 yaşında kazık kadar bir kadın -hem de öğretmen- başka birinin fotoğrafını çalarak onun adına konuşuyor, bir de kendisini aklı başında gören bu öğretmen hanım adama aşık oluyor... ama kıza hiç zarar vermemiş, sadece fotoğrafını çalmış.. aman Allah razı olsun...

Yapacağın tek şey adama yalanını açıklamak... senin fotoğrafları bilgisayarına kaydettiyse kızı her türlü bulur... o yüzden yalanını açıklayıp, bu olayı bitirmek...

Benim dilediğim ise, kızın bir şekilde bunu öğrenmesi, dava açılması, belki meslekten men edilmen, bilemem.... 13 yaşında olsan çocukluk derdim de, 26 yaşında birde öğretmensin be... yazık...

O kişiyle ilişkilendirmemiş olur, o bayanla yani, zaten dondurdum yazmış, sadece bu her türlü suçtur bunu demek istedim

başka bir insanın fotografını kullanarak onun özgürlüğüne ve kişilik haklarına tecavüz ettiniz burdaki tek sorun bu, kusura bakma ama hiiç bişey bu yaptıgını açıklayamaz

r
derhaL izini kaybettirip bi daha böyle saçmalığa girişmemeli ama bu yaşta bu olay nasıl olur ya ık yok mu
Bence buna ek olarak acillllll o kizdan helallik almali cok buyuk kul hakkina girmis ben asil o yanindan korktum cunku bu kadar buyuk vebalden degil de asik oldum adam benden nefret ederden korkuyo

Ben iyi yada kotu yazan herkese tesekkur ederim kizla ilgili bi durum yok hesabi sildim zaten adamla benim telden gorusuyoruz tel numaramdan sonra faceyi turlu bahanelerle kapadim telden gorustum hep kiza zarar vericek bisey yapmadim deyince vicdanim rahat etmiyo emin olun zaren yeterice pisman ve uzgunum.kac defa daha yazayim yuz oldu el insaf benim omrum oyunca yaptigim tek yanlisti bu kadar uzulmesem takmasam buraya yazarmiydim salla gitsin derdim vicdanim yuzunden buradayim yardim istedim sadece anlamiyosunuz ne yazijki ben zaten vicdanimla basbasayim suan bi oneri istemistim cani yaptiniz beni resmen tmm haklisinizda ama olan oldu elimden bisey gelmiyor tek yaptigim adama bunu nasil derim dersem sonu polis belkide seviyorum ben o adami uni gormus insanim siz cocukluk saniyo olabilirsiniz ama oldu iste caresizim suan neyse yatiyorum cunku basim cok kotu hepinize tesekkurler ve iyi gecelrr allah razi olsun

Ben iyi yada kotu yazan herkese tesekkur ederim kizla ilgili bi durum yok hesabi sildim zaten adamla benim telden gorusuyoruz tel numaramdan sonra faceyi turlu bahanelerle kapadim telden gorustum hep kiza zarar vericek bisey yapmadim deyince vicdanim rahat etmiyo emin olun zaren yeterice pisman ve uzgunum.kac defa daha yazayim yuz oldu el insaf benim omrum oyunca yaptigim tek yanlisti bu kadar uzulmesem takmasam buraya yazarmiydim salla gitsin derdim vicdanim yuzunden buradayim yardim istedim sadece anlamiyosunuz ne yazijki ben zaten vicdanimla basbasayim suan bi oneri istemistim cani yaptiniz beni resmen tmm haklisinizda ama olan oldu elimden bisey gelmiyor tek yaptigim adama bunu nasil derim dersem sonu polis belkide seviyorum ben o adami uni gormus insanim siz cocukluk saniyo olabilirsiniz ama oldu iste caresizim suan neyse yatiyorum cunku basim cok kotu hepinize tesekkurler ve iyi gecelrr allah razi olsun
Benim boyle bir olayda canim yandi ve hukukcuyum ben. Sizi bilisim suclarina bildirecegim. Onlar degerlendirsin

çok fena

ben başka bişey yazacam

koymayın şu nete fotolarınızı

sonuç :(

ben kesin değilm eminim faceye foto koymam çünkü benımde başıma geldi çıkma teklifini kabul etmediğim bi serefsiz benım fotomu alıp üstüne bırde aynı adımla sayfa açmıştı sapık şeyler paylaşıp üye toplamaya çalışmıştı , korkuttumda kapattırdım ya sayfayı ya neler çektim ,o gun bugundur foto koymuyorum. tehlikeli malesef.

senin anlattığın gibi bir olay bir tanıdığın başına gelmişti kız yüz vermeyin ergenus kızın facesini arkadaşlarıyla birlikte ele geçirmiş abuk abuk yazıyordu ,kendi resmini ekleyip kızın ağzından bu benim .....yaptığım adam yazmıştı:KK57:
böylelerini hapse atmalı kızcağız rezil oldu gerçek zannedenlerde oluyor çünkü.

Kolej muduru olmus faceden gormedigi birine asik oluyor ilginc valla. Size de ne denir bilemedim. Yas 15 olsa neyse de.

Bu ortamda insanlara çok yüklenenlere kin kusanlara karşıyım ama siz 26 yaşındasınız. Gerçek bir kişinin fotoğraflarını kullandığınızı yazmışsınız. Bu gerçekten büyük vebal. Allah korusun böyle bir şey yaşamak da yaşatmak da istemem kesinlikle. Belki şu an o adamın, eklediğiniz birçok erkeğin bilgisayarında telefonunda bayanın fotoğrafları var ve o bayanın bundan haberi yok. Allah rızası için başka insanların sebebi olmayın. Aslında o kadar kızgınım ki benden 4 yaş büyüksünüz, olabilir bunda bir şey yok diyemiyorum.Tanıştığınız kişiye gelince tabi hisleriniz var fakat bu ilişki normal başlayan bir ilişki değil. Bu insanla gelecek kursanız bile yüzünüze her sinirlendiğinde bunu vurması için fırsat vermiş oldunuz. Kaldı ki eğer o kişi gerçekse.

Son düzenleyen: Moderatör:
Koymayın derken? yani kendimize ait face imizde, instagramımızdadamı koymayalım? millet çalacak kullanacak diye...
e ama görüyosun
hakermidir nedir
facende gizli bile olsa giriyolar galiba
tehlikeli değil mi
birisi davalık olmuş
düşünsene eşinin fevri davrandığını
ALLAH korusun

ama bende icazetde almanıza gerek yok
dilerseniz koyun:KK52:

Back
X