Bi bakabilir misiniz?

betty_boop

Nirvana
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2010
424
36
643
39
Herkese Merhaba,
Erkek arkadasm ayrı oldugumuz bi donemde-3 gunluk bir ayrılık- baska birileriyle cinsel anlamda beraber olmus.. Guya beni unutmak için yapmısta bidi bidi işte..
Siz olsanız içinize sindirebilir miydiniz?

Siz sevgili olmadan önce beraber oluyormuydu birileriyle yoksa ilk defa mı olmuş? Çok saçma bence bu erkekler neyin kafasını yaşıyor anlamadım ben

Herkese Merhaba,
Erkek arkadasm ayrı oldugumuz bi donemde-3 gunluk bir ayrılık- baska birileriyle cinsel anlamda beraber olmus.. Guya beni unutmak için yapmısta bidi bidi işte..

sindiremem ben..

sen bende yaptım de bakalım sindirebilecek mi...

Bu senin karakterine bağlı..

Kimi başkasına baktı diye ayrılır , kimi kuma olarak yaşar.

Sindiremem..

O ayrı geçen 3 gün kimle bu haltı yesem de unutsam diye düşüneceğine
neden böyle olduk diye ağlamalıydı çünkü.

Benım tek sındıremıcegım sey aldatmadır. Insandan ınsana degısır bence bu. Kımısı ayrı degılken bıle aldatılıyo hazmedıyo. Senın erkek arkadasında denemıs bakmıs senı unutamıyo gerı donmus. Vıcdan yaptıgı ıcınde sana soylemıs.

Sındırıp sındırmemek sana baglı.

Ole tabi.. Bi yanım diyo ki aman nolcak sncta sizin ayrı oldugunuz donemde yasanmıs bişey bide kesinlikle barısma ihtmalimizin olmadıgını dusunuyouk ikimizde.. Hani neyse ney uzatma onunuze bakın bi yanımda daha 3 gunluk ayrılıgın 2. gununde bole bişey yapıosa demekki hiç sevmemiş.. KAlbimle Mantıgımın fena halde kavga ettiğini dusunuyorum..

Kesinlikle Ayrıl, ileride çok pişman olursun. Nişan yok söz yok hiç bir bağlayacılığın yoksa bırak gitsin.

Yuh diyorum, 3 ay degil bu 3 gun. Yani insana bir ayrilma huznu coker, ne bileyim oturup nerde hata yaptigini tartar, hesap yapar, durup dusunur.

Bence bundan adam olmaz ama yine de siz bilirsiniz.

Herkese Merhaba,

allahına sükret ya seninle birlikte olsaydı,tatlım seni cinsel obje olarak görüyor bence...
ben sindiremezdim vurur tekmeyi hadi başka kapıya derdim...

bızım ne dusundugumuz degıl senın ne hıssettıgın onemlı 5 parmagın 5i blr degıl ben senın yerınde olsam sakınce dusunur kararımı verırdım. Sonucta hayat senın hayatın belkıde erkek arkadasın senın ıcın dogru ınsandır herkesın bır hatası olur buda onun hatası olabılır.

biz burdan ne desek boş hayat senin karar senin ama senden ayrılır ayrılmaz bşkasıyla olması hoş değil olmamalı bnce

böyle birine hiç güven olmaz,arkadaşın dediği gibi demek seni cinsel obje olarak görüyor ki,senden iki gün ayrı kalınca başkasına yaklaşıyor.İnsan bir üzülür,dertlenir,bi bunalım takılır.Üzüntüsü nekadar sürdü 2 dakika mı 2 saat mi.Güvenme canım böyle birine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…