Merhaba ablalarim size birbsey sorucam. Oncelikle yaptigimin yanlis oldugunun farkindayim ve bidaha asla yapmicam. 19 yasindayim 4 senelik sevgilim var ilk sevgilim. Birlikte uniye hazirlaniyoruz. Dun yine ders calisiyoduk onlardaydik normalde gercekten hic bisey olmaz aramizda ama dun anlamadigim bi sekilde olay o seye gitti iste. Ic camasirlarimi cikarmadim o da ic camasirimin uzerinden eliyle biseyler yapti iste. Adetimin sondan bi onceki gunuydu eve gelip vajinami peceteyle sildigimde bisey yoktu sonra pecete koyup bi kac saat sonra baktigimda kan vardi cok fazla degil ama. Normalde adetimin son günlerin de bisey gelmez. Ama dun de oyle bi olay yaşandığımda kizlik zarima bisey oldu mu diye dusundum. Arastirdim ic camasiri verkende bozulur diyolar. Arastirirken burayi buldum size yazmak istedim. Sizce bi kac saat sonra gelmesi reglimden dolayimidir cok korkuyorum
Allah Allah ne desek ki?Merhaba ablalarim size birbsey sorucam. Oncelikle yaptigimin yanlis oldugunun farkindayim ve bidaha asla yapmicam. 19 yasindayim 4 senelik sevgilim var ilk sevgilim. Birlikte uniye hazirlaniyoruz. Dun yine ders calisiyoduk onlardaydik normalde gercekten hic bisey olmaz aramizda ama dun anlamadigim bi sekilde olay o seye gitti iste. Ic camasirlarimi cikarmadim o da ic camasirimin uzerinden eliyle biseyler yapti iste. Adetimin sondan bi onceki gunuydu eve gelip vajinami peceteyle sildigimde bisey yoktu sonra pecete koyup bi kac saat sonra baktigimda kan vardi cok fazla degil ama. Normalde adetimin son günlerin de bisey gelmez. Ama dun de oyle bi olay yaşandığımda kizlik zarima bisey oldu mu diye dusundum. Arastirdim ic camasiri verkende bozulur diyolar. Arastirirken burayi buldum size yazmak istedim. Sizce bi kac saat sonra gelmesi reglimden dolayimidir cok korkuyorum
Tabii ki son olamayacak.Allah Allah ne desek ki?
Bu son olacak mı? Bence hayır..
Madem yaşayacaksın bir şey senin için neyin tabusu varsa ona saygı duy ki karşındaki insanlar da sana saygı duysun. Bu şekilde devam ederse bir gün bu da gider sonra ağlarsın da karşındaki adam "zorla mı yaptım çek git" der.
Cok komiksiniz. Bilmedigim icin korktugum icin fikirlerinizi istedim. Madem dalga gecicek kadar cok iyi biliyosunuz dalga gecmek yerine yardimci olabilirsiniz. Eger ki olmak istemiyossaniz da dalga gecmenize hic gerek yok gulup gecin mesaj yazmayin insanin moralini iyice bozuyosunuz kendi egonuz icinHamilesin
Cok haklisinizSabır sabır ya sabır...
İki ellemeyle zar yırtılmaz ama bekaret kalır mı o tartışılır
O iş öyle kolay olmuyor merak etme bişey olmamıştır ama karşındaki kişi ergenliğin doruklarında. Kendine dikkat et diyorum o kadar :)
Yok gercekten biz cok calisiyoruz hatta ben calismadigim zaman o zorla calistiriyo beni suan basariliysam ikinci kez hazirlaniyosam onun sayesinde. Yoksa ben ilk sene neresi tutucaksa gidicektim onun sayesinde suan cok daha iyi yerdeyim. Ailesi evde yok tatildeler tek kaliyo bizde hep evde calisiyoduk ama yemin ederim hic boyle bisey yasamamistik. Bidaha da evlerine gidemem zaten bu pismanliktan sonraoyle bir korkun endisen varsa yapma boyle seyler birdaha, sinava boyle mi hazirlaniliyor artik ben anlamiyorum, bide bunu ailesinin evinde mi yapiyorsunuz ? ya seni yari ciplak bassalar orda sen asil oyle bir travmayi nasil atlatirsin onu dusun..
sen simdi bu cocukla ayni yere gitmek icin geleceginide yakarsin oraya gider 3-5 aya ayrilirsiniz sonrada vay ben sevmedigim bolumu okuyorum vay ben sevmedigim sehirdeyim dersin.
Boyle sinava hazirlanilmaz canim , akliniz belliki bir karis havada geleceginin belirlenecegi bu yillar ileride keskelerle hatirlayacagin pismanlik donemleri olmamasi icin, keske daha cok calissaydim, keske aklim bir karis havada olmasaydi, keske ailem fark edip bana dogru yolu gosterseydi bilmem ne diyebilirsin.
Simdi pantolonunu giy ve o odadan cik bir dahada atesle barutu yan yana getirmeyin, su yasta tek kaygi gelecek kaygisi olmasi gerekirken kendine yasattigin su seylere bak ? su yasadigin kaygilara bak ? Bu tarz seyler yasamak icin onunde koca bir omrun var henuz yaptiklarinin sonuclarini anlayacak ve sorumlulugunu alabilecek bir yasta degilsin o yuzden sana tavsiyem kilotunun iciyle degilde daha cok geleceginle alakadar olmandir.
Cok komiksiniz. Bilmedigim icin korktugum icin fikirlerinizi istedim. Madem dalga gecicek kadar cok iyi biliyosunuz dalga gecmek yerine yardimci olabilirsiniz. Eger ki olmak istemiyossaniz da dalga gecmenize hic gerek yok gulup gecin mesaj yazmayin insanin moralini iyice bozuyosunuz kendi egonuz icin
Cok komiksiniz. Bilmedigim icin korktugum icin fikirlerinizi istedim. Madem dalga gecicek kadar cok iyi biliyosunuz dalga gecmek yerine yardimci olabilirsiniz. Eger ki olmak istemiyossaniz da dalga gecmenize hic gerek yok gulup gecin mesaj yazmayin insanin moralini iyice bozuyosunuz kendi egonuz icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?