Bi bakar mısınız arkadaşlar

durusummm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2016
83
26
88
38
34 haftalık hamileyim, çocuğuma daha 1 don alamadık maddi sıkıntıdan, ben böyle stresli olunca annem sağolsun herşeyini almış yollamış 6 aylık olana kadar bezinden ıslak mendiline kıyafetlerine kadar, 2 valiz eşya kartıyla geldi, eşime dedim ki gel bakalım birlikte annem neler almış diye, görmek istemiyorum dedi, o kadar gücüme gittiki, Allah razı olsun diyeceğin yerde bu ne demek şimdi dedim, beni gömmeye yermeye çalışıyorsun dedi bende kötü ruhlusun dedim, bi insan nasıl böyle iğrençleşebilir, herşeye ailem yetişiyor ne zaman sıkışsam, kendi annesi bir iğne almadı ve hiç oralı olmuyor, çok moralim bozuk Kızlar lütfen birşeyler söyleyin

Daha önce bir problem yaşadı mi eşiniz ailenizle

Aranızda problemler varsa bilemedim. Ama yokken böyle birşey yaptıysa gururu incindiği için görmek istememiştir. Erkekler ev geçindirme kaygısına çok fazla girer çünkü

Hayırlı olsun sağlıkla kucağınız alın güle güle kullnın hediyeleri alamayın bence zoruna gitti eişinizn normal takılmayın bide eşler çok heycanlı olmuyor bizim kadar biz eşimle alırdık bn günlrrce gelir gider bakardım eşim bakmazdı halada ben tekrar tekrar bakarım sldıklarımıza o bi kere bakar

Çocuğuna bakamayan maddi olarak eksik hisseden adamın zoruna gider tabiki
Üzüldüm eşiniz adına
Bence üzerine gitmeyin

Ya ne kadar kötü kalpli yorumlar yapıyorsunuz. Eşinize neler deniyor burada çok ayıp yani. Bence siz de biliyorsunuz asıl sebebi, ben bile buradan anladım. Eşiniz gurur yapıyor. Bir erkek evine yetebilmek ister. Çok gurur kırıcı gelir bu bir erkege. Ustune gitmeden, el altindan yapın tür işleri. Benden size tavsiye. Eşinize de destek olun. Maddi açıdan toparlandikca bu tavırları da düzelir. Çocuğuna bir sey alamamak çok üzüyordur onu.

Kendi annesi doldurup duruyor ,ailem zaten uzaktalar, şuan küslük felan yok , ufak tefek şeyler olmuştu önceden
Aileniz maddi yardım yapıyor ve bunun lafını ediyorlarsa eşin de onlardan gelecek maddi yardımı istemiyor olabilir
Yok ortada böyle bişe yokken bu tavrı gösteriyorsa kusura bakmayın ama kocanız nankör bi adam demek ki siz ne yapsanız boş
O zaman ailenize söyleyin size hiçbir şekilde maddi yardım yapmasın bırakın eşiniz size yetsin

Erkekler kız tarafından ailenin yardımlarından pek hoşlanmıyorlar genellikle. Sanıyorum gurur meselesi onlar için. İletişimin önemini hatırlatıyorum, davranışının sebebini ona sorabilirsin. Ayrıca keşke durumlarınızı düzelttikten sonra bebek düşünseydiniz ama bunun için çok geç. Maddi imkansızlar anlaşmazlıkların temelinde yer alıyor maalesef.

Yahu gücü yetmiyorsa yetmiyordur. Ne olsun yani bebek çıplak mı kalsın.

İnsanlar düşünmüşler, torunlarına hediye almışlar. Teşekkür et, karına maddi gücüm olunca ben de anne babana hediye alırım de, geç.

Zannetmiyorum ki kendi ailesi alsa böyle yapsın.

Kendi tarafindan bisey gelmeyince gururuna yediremiyor belli ki. Laf soyleyecgine öpsün basina koysun. Bakamicaksa yapmicakti o cocugu. Soylenmeye de hakkı yok

Çocuğuna biseyler alamamanin uzuntusuyle böyle davranmış olabilir.Maddi konuları kafasına takiyordur haliyle, yetersizlik hissi insanı asabilestirir.Siz bunun farkında olarak davranın.Senin ailen muhabbetine ben olsam girmem,nankorsun sen diye soylenmem,ya da gönderdiklerinden bahsetmem.Cok hakliysam susarım ben,karşıdaki farkeder azıcık iyi bir duugusu varsa benimle ilgili olarak.Kendi haline bırakın ,bence kendi de yaptığının yanlış olduğunu fark edecek.Simdiden yaşı uzun olsun bebeğiniz ,sagliklica kucağınıza alırsınız umarım.

Her ıvır zıvır için koca ve koca ailesi kredi çeker, borca girer ama 34. haftaya gelmiş hamile eşe / geline bir don bile alınamaz. Çocuk doğunca ama herkes sarar etrafınızı. Söyleyeceğim tek şey: Çocuğunuzun ismini siz koyun! Gururmuş. Yemişim...

Detaysız sağlıklı yorum yapılmaz ki duruma.
Adam sorumsuz olduğu için hep böyle maddi sıkıntı var mıydı?
Yoksa yeni, özel bir durum yaşıyor, bu yüzden bunalımda ve eksik mi hissediyor?

Yani şu tepkiyi hep sorumsuz davar verse vayy totomun kenarı hem kafa yok hem gururlu takılıyor deriz ama..
Diğer durumda adam bunalımda, hoş görün gözüne sokmayın bir şeyleri deriz.

Burdaki bazı yorumlari fazla art niyetli ve düşmanca görüyorum. Adama batmıştır bu, üzülüyordur. Yani sanki çocuk sadece kadının çocuğu, adamin da çocuğu. Bilerek mi almıyor adam?

Konu sahibine diyecegim sey ise, bu davranışı bunu inanılmaz kafaya taktığını gösterir. Hic umursamayanlar da var. Gelip pişkin pişkin tesekkur etse daha iyi mi olurdu? Sürekli de hatirlatmayin bunu, başına kakılıyor gibi hisseder. Destek olun eşinize. Sagda solda öküz demelerine de izin vermeyin. O sizin kocanız.

Erkekler genelde sevgilerini dahi evin gecimini , ihtiyaclarini sağlayarak göstermeye calisiyorlarmis bi yerde okumustum bunu ve dogru bence. Esiniz de evin erkeği olarak zaten ihtiyaclari gideremedigi icin yetersizlik duymustyr , ustune birde anneniz karsilayinca iyice kendini ezik hissetmistir. Bence bu tür yardimlari ona caktrmayin

Bilemedim açıkçası, alamadığı içim mi üzülüyor, yoksa annemi sevmediği için mü öyle söyledi, bu hafta para ayarlamaya çalışacaktı güya, bugün Kargo gelince görünce annem çocuğa birşeyler yollamış deyince, eksik olanları sen al karta çektir ben sana sonra ödeyim demeye başladı, gel annem neler yollamış bakalım dedim görmek istemiyorum dedi, kafam çok karışık niyetinin ne olduğunu anlayamadım Sağlıklı düşünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…