Daha önce bir problem yaşadı mi eşiniz ailenizle34 haftalık hamileyim, çocuğuma daha 1 don alamadık maddi sıkıntıdan, ben böyle stresli olunca annem sağolsun herşeyini almış yollamış 6 aylık olana kadar bezinden ıslak mendiline kıyafetlerine kadar, 2 valiz eşya kartıyla geldi, eşime dedim ki gel bakalım birlikte annem neler almış diye, görmek istemiyorum dedi, o kadar gücüme gittiki, Allah razı olsun diyeceğin yerde bu ne demek şimdi dedim, beni gömmeye yermeye çalışıyorsun dedi bende kötü ruhlusun dedim, bi insan nasıl böyle iğrençleşebilir, herşeye ailem yetişiyor ne zaman sıkışsam, kendi annesi bir iğne almadı ve hiç oralı olmuyor, çok moralim bozuk Kızlar lütfen birşeyler söyleyin
Aranızda problemler varsa bilemedim. Ama yokken böyle birşey yaptıysa gururu incindiği için görmek istememiştir. Erkekler ev geçindirme kaygısına çok fazla girer çünkü34 haftalık hamileyim, çocuğuma daha 1 don alamadık maddi sıkıntıdan, ben böyle stresli olunca annem sağolsun herşeyini almış yollamış 6 aylık olana kadar bezinden ıslak mendiline kıyafetlerine kadar, 2 valiz eşya kartıyla geldi, eşime dedim ki gel bakalım birlikte annem neler almış diye, görmek istemiyorum dedi, o kadar gücüme gittiki, Allah razı olsun diyeceğin yerde bu ne demek şimdi dedim, beni gömmeye yermeye çalışıyorsun dedi bende kötü ruhlusun dedim, bi insan nasıl böyle iğrençleşebilir, herşeye ailem yetişiyor ne zaman sıkışsam, kendi annesi bir iğne almadı ve hiç oralı olmuyor, çok moralim bozuk Kızlar lütfen birşeyler söyleyin
Kendi annesi doldurup duruyor ,ailem zaten uzaktalar, şuan küslük felan yok , ufak tefek şeyler olmuştu öncedenDaha önce bir problem yaşadı mi eşiniz ailenizle
Aileniz maddi yardım yapıyor ve bunun lafını ediyorlarsa eşin de onlardan gelecek maddi yardımı istemiyor olabilirKendi annesi doldurup duruyor ,ailem zaten uzaktalar, şuan küslük felan yok , ufak tefek şeyler olmuştu önceden
Bilemedim açıkçası, alamadığı içim mi üzülüyor, yoksa annemi sevmediği için mü öyle söyledi, bu hafta para ayarlamaya çalışacaktı güya, bugün Kargo gelince görünce annem çocuğa birşeyler yollamış deyince, eksik olanları sen al karta çektir ben sana sonra ödeyim demeye başladı, gel annem neler yollamış bakalım dedim görmek istemiyorum dedi, kafam çok karışık niyetinin ne olduğunu anlayamadım Sağlıklı düşünemiyorumYa ne kadar kötü kalpli yorumlar yapıyorsunuz. Eşinize neler deniyor burada çok ayıp yani. Bence siz de biliyorsunuz asıl sebebi, ben bile buradan anladım. Eşiniz gurur yapıyor. Bir erkek evine yetebilmek ister. Çok gurur kırıcı gelir bu bir erkege. Ustune gitmeden, el altindan yapın tür işleri. Benden size tavsiye. Eşinize de destek olun. Maddi açıdan toparlandikca bu tavırları da düzelir. Çocuğuna bir sey alamamak çok üzüyordur onu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?