Bi bakar mısınız

Daylongg

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2016
827
938
18
30
Merhabalar içim içimi yiyo su an.
Kısa kesiyim kızlar.
17haftalikken karnında bebeğim öldü ve suni sanciyla normal doğum yaptım ve kürtaj oldum. 6 ay d.k hapı kullandım bıraktım ve reglm gecikmeye basladi -ki eskiden de geç olurdum hep -
10 gün gecikmem oldu gecen ay bi sonraki ay da 4 gün .
Bu ay da 22 martta regl oldum. Ama bu ay farklı birşeyler var sanki. Karnında batma hissediyorum ve gecen sene hamile kaldığımda da bu belirtiden şüphelenip girmiştim Dr a . neyse o batmalar yine var ve tuhaf ama karnının içinde sıvı doluymuş gibi birşey hissediyorum bunu ilk defa yaşıyorum. Hamileyim sanki.. Yarin gidip beta HCG ne baktirsam mi beklesem mi bilemiyorum. Baktiriyim diyorum ben belirsizlikten iyidir demi ? Sizce napiyim eşim bana bıraktı üzülme yoksa bile diyo sadece.. Ama ben hamileyim gibi hissediyorum tıpkı gecen sene hamile kaldigimdaki gibi...

Baktırın tabii
Ama yoksa da kendinizi üzmeyin
Hakkımızda tayin edilmiş bir yazgı var
Bize düşen hayırlısını istemek
Rabbim hayırlısıyla nasip etsin size de inşallah

Baktırın tabii
Ama yoksa da kendinizi üzmeyin
Hakkımızda tayin edilmiş bir yazgı var
Bize düşen hayırlısını istemek
Rabbim hayırlısıyla nasip etsin size de inşallah
Hani birkaç gün gecikmesini beklesem mi diyorum onu yazmayı unutmusum en azından 32-33gun olsa mi.
Amin inşallah isteyen herkese.

Adetime 3-4 gün kala, hem de ucuz bir gebelik testi yapmıştım. Negatif çıktı. Bir poşete sardım ve attım.
Ertesi gün çöpü çıkarırken bir şey dürttü beni. Aldım çöpten baktım ki ikinci çizgi var. Hamileymişim :)

Yani diyeceğim o ki, test al yap ama ertesi güne kadar sakla bir şey çıkmasa bile. O da çıkmazsa sonra tekrar yaparsın :)

Hani birkaç gün gecikmesini beklesem mi diyorum onu yazmayı unutmusum en azından 32-33gun olsa mi.
Amin inşallah isteyen herkese.
3. Kızımın hamileliğinde yumurtlama günü hesaplayarak planlamıştım
Adetime 4 gün kala dayanamadım eczaneden idrar testi alıp yapmıştım ve çıkmıştı
Beklemeyin bence
Zaten duramıyor insan
:-)

Adetime 3-4 gün kala, hem de ucuz bir gebelik testi yapmıştım. Negatif çıktı. Bir poşete sardım ve attım.
Ertesi gün çöpü çıkarırken bir şey dürttü beni. Aldım çöpten baktım ki ikinci çizgi var. Hamileymişim :)

Yani diyeceğim o ki, test al yap ama ertesi güne kadar sakla bir şey çıkmasa bile. O da çıkmazsa sonra tekrar yaparsın :)
Hafta sonu geliyo ya pozitif çıkarsa kanda baktiramam deliririm :eek:

Merhabalar içim içimi yiyo su an.
Kısa kesiyim kızlar.
17haftalikken karnında bebeğim öldü ve suni sanciyla normal doğum yaptım ve kürtaj oldum. 6 ay d.k hapı kullandım bıraktım ve reglm gecikmeye basladi -ki eskiden de geç olurdum hep -
10 gün gecikmem oldu gecen ay bi sonraki ay da 4 gün .
Bu ay da 22 martta regl oldum. Ama bu ay farklı birşeyler var sanki. Karnında batma hissediyorum ve gecen sene hamile kaldığımda da bu belirtiden şüphelenip girmiştim Dr a . neyse o batmalar yine var ve tuhaf ama karnının içinde sıvı doluymuş gibi birşey hissediyorum bunu ilk defa yaşıyorum. Hamileyim sanki.. Yarin gidip beta HCG ne baktirsam mi beklesem mi bilemiyorum. Baktiriyim diyorum ben belirsizlikten iyidir demi ? Sizce napiyim eşim bana bıraktı üzülme yoksa bile diyo sadece.. Ama ben hamileyim gibi hissediyorum tıpkı gecen sene hamile kaldigimdaki gibi...
Hic yoktan idrar testi yapin..

Canim peki diğer gebeliğine genetik tezt falan yaptirdin mi..
Hayıt hiçbirşey yaptirmadim. Doktor engeli vardır büyük ihtimal dedi çünkü iki uçlu testlerini de yaptirmamistim. İlk gebelikte çok normalmis tekrarlarsa arastiririz demiştik..

Haklisiniz ama kan daha garanti ve 16-17 saat beklesem kesin sonuç alicam idrarda bakınca negatifse ya yanlissa diye yer bitiririm kendimi yarin sonuç çıkana kadar
1 kere olsun adetim gecikmedi hic gebelik testi yapmata nasip olmadi bana insaallah hamilesinizdir cani gonulden cok isterim hayirli haberler almanizi :dua:

Back
X