Bi bakar mısınız?

Rengarenk kelebekler

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2017
608
283
23
35
Merhabalar arkadaslar.Ailelerin aracı olduğu bir beyle gorusuyorum.ailem ve onun ailesi bizim ilişkimizin evlilikle sonuçlanması için çok hevesliler.
3 günden beri telefonla gorusuyoruz.buraya gelecek yüzyüze de görüşeceğiz.Beufendi benden iki yaş kucuk.Sorun yapmadım ama..
Ve 3 günden beri 2 saat her gün telle konuşuyoruz.Fazla mi kapatırdık acaba diye düşünüyorum.Bu durum da beni korkuttu.Yani ne bileyim izin versem şimdiden sevgili olacak gibi.Ama ben geri adım atiyorum.Sanki böyle çabuk bağlanacak gibi.bu durum da beni korkutuyor.Benden çok fazla etkilenmis.bu hafta sonu gelecek.
Nisan atmış biri olarak da korkularım var.
O da geçmişte birini sevmiş 6 sene once.ayrilmislar.uzun bi süre peşinden kosmus.evine mektuplar filan göndermiş..baya bi aşık olmuş yani.aonra da kız evlendihini ve peşini bırakmasını söylemis.uzun bi süre depresif takilmis.oyle yani..Bu da beni etkiledi simdi..peainden koşması uzun bi süre filan..hic hoş degil..
Çocuk tatlı görünümü olan biri ama sanki güçlü değilmiş izlenimi verdi.

Daha yüzyüze görüşmemişsiniz bile 2 saat telefon bana fazla geldi.
Şundan dolayı fazla geldi; çocuk ümit besler, sen de karşılaşınca beğenmezsen ne yaparsın? Çek kendini biraz geri yüzyüze görüştüğün de aklına takılan şeylerin cevabını zaten alırsın.

Her insan duyguları aynı yoğunlukta yaşamaz illaki ama bu duygusal bağlanma karşıdaki kişiyi rahatsız edecek boyuta ulaşıyosa sıkıntı var demektir buna istinaden hoş olmadığını düşündüm ben

Onyargili olmak dogru degildir. Bazen insanlar ilk gorusmelerde/konusmalarda tam manasiyla rahat olamaz. Prensip olarak bazi seyleri cok ters gelmedigi surece, ve hissi olarak tamamiyle negatif dusunmediginiz surece date'ler bence en az iki olmali, ondan sonra karar verilmeli. Bi gorusun bakalim. Erkek bi kadinin pesinden tabiki kosacak ayrica, kosmadigi vakitte verip veristiriyoruz. Yani nasil davransin ki bu adamlar. Ayrica iki saat konusmak istemiyorsaniz kapatin, sizde buna izin veriyorsunuz sonucta. Adam arayip bes dk konussa bu seferde 'ilgisiz mi acaba istemiyor mu acaba' diyeceksiniz.

tabiki anlatacak, siz sevgili olma niyetiyle, yani flort ettiginiz biriyle ilk donemlerde bu konulari konusmaz misiniz?

Eski sevgilimin peşinden koşup mektuplar yolladigimi mi :) bence bunları söylemek ben onu unutmadım demektir

katilmiyorum, konu nerden oraya geldi bilmiyoruz bile. belki nekadar fedakar veya romantik oldugunu anlatirken bu orneklerle vurgulamak istedi.

Ben eskilerin konuşulmaması taraftariyim. Ben mesela eski bile olsa kıskanırım bilsem. Bilmemek mutluluktur :) eşim de sagolsun benim gecmisimle ilgili hiç didiklemedi böyle şeyleri. Benim gecmisim beni bağlar. Bana sanki adamın muhabbeti hani kankanla dertlesirsin ya şöyle çok sevdim o böyle yaptı filan şeklinde öyleymiş gibi geldi o yüzden garipsedim.

Konu sahibi bence biraz relax ol. Yuzyuze gorusunce netleşirsin. Ama geçmis iliskisini kafana takma sen de nisan atmissin o da bunu kafasina taksa ne hissedersin. Biten bitmis.
Haklısın relax degilim.sanki nişanlamışım da düğün yaklaşmış morundayım.gorusecegim kişiyle akrabalar tanıştırdığı için özgün davranamiyorum.Endiselerimi bir kenara atamiyorum

biraz daha tanımaya ihtiyacınız var. önyargılı olmayın.karşılıklı oturup görüşmek önemli
Görüşeceğim canim.
katilmiyorum, konu nerden oraya geldi bilmiyoruz bile. belki nekadar fedakar veya romantik oldugunu anlatirken bu orneklerle vurgulamak istedi.
Inşallah oyledir.durust olmak istediğini söyledi. Benim de başıma gelmişti böyle bir durum ama ben anlatmam.hayatima girdi ve bitti dedim.

Toy delikanlı edasıyla sevmek isteyen biri gibi gemdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…