- 1 Mayıs 2017
- 608
- 283
- 23
- 35
- Konu Sahibi Rengarenk kelebekler
-
tabiki anlatacak, siz sevgili olma niyetiyle, yani flort ettiginiz biriyle ilk donemlerde bu konulari konusmaz misiniz?Daha sevgili bile olmadığı birine bir insan bunları neden anlatır ki?
Aynen hatta bence en bastan sadece bir kez konusulmali bir daha bu konular acilmamali.tabiki anlatacak, siz sevgili olma niyetiyle, yani flort ettiginiz biriyle ilk donemlerde bu konulari konusmaz misiniz?
aynen.Aynen hatta bence en bastan sadece bir kez konusulmali bir daha bu konular acilmamali.
tabiki anlatacak, siz sevgili olma niyetiyle, yani flort ettiginiz biriyle ilk donemlerde bu konulari konusmaz misiniz?
katilmiyorum, konu nerden oraya geldi bilmiyoruz bile. belki nekadar fedakar veya romantik oldugunu anlatirken bu orneklerle vurgulamak istedi.Eski sevgilimin peşinden koşup mektuplar yolladigimi mi :) bence bunları söylemek ben onu unutmadım demektir
katilmiyorum, konu nerden oraya geldi bilmiyoruz bile. belki nekadar fedakar veya romantik oldugunu anlatirken bu orneklerle vurgulamak istedi.
Haklısın relax degilim.sanki nişanlamışım da düğün yaklaşmış morundayım.gorusecegim kişiyle akrabalar tanıştırdığı için özgün davranamiyorum.Endiselerimi bir kenara atamiyorumKonu sahibi bence biraz relax ol. Yuzyuze gorusunce netleşirsin. Ama geçmis iliskisini kafana takma sen de nisan atmissin o da bunu kafasina taksa ne hissedersin. Biten bitmis.
Görüşeceğim canim.biraz daha tanımaya ihtiyacınız var. önyargılı olmayın.karşılıklı oturup görüşmek önemli
Inşallah oyledir.durust olmak istediğini söyledi. Benim de başıma gelmişti böyle bir durum ama ben anlatmam.hayatima girdi ve bitti dedim.katilmiyorum, konu nerden oraya geldi bilmiyoruz bile. belki nekadar fedakar veya romantik oldugunu anlatirken bu orneklerle vurgulamak istedi.
Toy delikanlı edasıyla sevmek isteyen biri gibi gemdiBen eskilerin konuşulmaması taraftariyim. Ben mesela eski bile olsa kıskanırım bilsem. Bilmemek mutluluktur :) eşim de sagolsun benim gecmisimle ilgili hiç didiklemedi böyle şeyleri. Benim gecmisim beni bağlar. Bana sanki adamın muhabbeti hani kankanla dertlesirsin ya şöyle çok sevdim o böyle yaptı filan şeklinde öyleymiş gibi geldi o yüzden garipsedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?