Bi bakar misiniz?

fnd_50

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2015
12.510
20.751
398
35
hamilelik belirtisi olarak göğüs ucu ağrısı yasayan arkadaşlarım . sorum şu göğüs uclariniz dokununca mi o aciyi hissediyorsunuz dokunmadan da o aciyi hissediyor musunuz? yani ben dokundugum zaman o aciyi hissediyorum baya bi hissediyorum. ama tabi adet belirtisi de olabilir emin olamiyorum. bata en fazla 2 gün var. belki de daha yakin. gögüs ucuna dokundugumdaki acidan baska belirgin bi belirtim yok :( gerci hamilelik belirtisi olup olmadigindan bile emin değilim . okadar inanmiyorum ki hamile kalabilcegime nedense. Allahim tabiki en dogrusunu bilir ama sanki olmayacak gibi kabullenmis gibiyim

Hiç öyle düşünme canım kafani rahat bırak benim adete 2-3 gün kala afedersin iç çamaşiri acitiyordu kıyafet bile acitiyordu belimde ince bir ağrı oldu bazıları hiç belirti bile yaşamıyor Rabbim inşallah sana da en kısa zamanda müjdeli haberi yaşatır bol bol dua et bende sana dua edeceğim

NEDEN HAMİLE KALAMAYACAĞINI DÜŞÜNÜYORSUN CANIM RABBİM İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA ANNELİK DUYGUSUNU SANA DA TATTIRIR . GÖĞÜS UÇLARINDA ACI OLUYOR VE GÖĞÜSLERDE AĞRI OLUYOR CANIM

Hiç öyle düşünme canım kafani rahat bırak benim adete 2-3 gün kala afedersin iç çamaşiri acitiyordu kıyafet bile acitiyordu belimde ince bir ağrı oldu bazıları hiç belirti bile yaşamıyor Rabbim inşallah sana da en kısa zamanda müjdeli haberi yaşatır bol bol dua et bende sana dua edeceğim
Amin insaALLAH canim cok tesekkur ederim cok uzuluuorum ya her ay o hüsranla karsilasmaya alisinca artik inanamaz hale geldim. sanki gene olmayacak gibi diyorum. ne belirti arıyorum ne de hamile olup olabilecegime inanamiyorum :(

NEDEN HAMİLE KALAMAYACAĞINI DÜŞÜNÜYORSUN CANIM RABBİM İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA ANNELİK DUYGUSUNU SANA DA TATTIRIR . GÖĞÜS UÇLARINDA ACI OLUYOR VE GÖĞÜSLERDE AĞRI OLUYOR CANIM
Canim yanlis anlasilmasin tabiki RABBim en uygun zamani biliyor ne zaman olacagini biliyor ama iste nedense bu ay da mi olmadi hissini icimden atamiyorum. Rabbim affetsin biliyorum yanlis bir his ama elimde degil. insaALLAH RABBim isteyen herkese tattirir

CANIM KENDİNİ SIKINTIYA SOKMA YALNIŞ ANLAMADIM DUALARIM SENİNLE ADETİNE KAÇ GÜN VAR BANA DA MESAJ YAZARSIN BU ARADA CANIM FOLİK ASİT BAŞLA GEBE KALMAK İSTİYORSAN ;)

hamilelik belirtisi olarak göğüs ucu ağrısı yasayan arkadaşlarım . sorum şu göğüs uclariniz dokununca mi o aciyi hissediyorsunuz dokunmadan da o aciyi hissediyor musunuz? yani ben dokundugum zaman o aciyi hissediyorum baya bi hissediyorum. ama tabi adet belirtisi de olabilir emin olamiyorum. bata en fazla 2 gün var. belki de daha yakin. gögüs ucuna dokundugumdaki acidan baska belirgin bi belirtim yok :KK43: gerci hamilelik belirtisi olup olmadigindan bile emin değilim . okadar inanmiyorum ki hamile kalabilcegime nedense. Allahim tabiki en dogrusunu bilir ama sanki olmayacak gibi kabullenmis gibiyim
Canım benim adet öncesi göğsüm ağrırdı bu ay farklı olarak sadece uçları ve dokununca ağrıyor inşallah hamileyizdir

Canım benim adet öncesi göğsüm ağrırdı bu ay farklı olarak sadece uçları ve dokununca ağrıyor inşallah hamileyizdir
Ben de pek gogus ucu ağrısı belirtim olmazdi adet belirtisi olarak. ya da demek ki dikkat etmiyordum simdi dokununca artik farketmeye başladım . Dokununca hafif skyor gbi yapinca baya agridigini hissediyorum. insaALLAH hamileyizdir bikac güme adet olmam gerek. tabi insaALLAH gebelik varsa olmaz :KK43:

CANIM KENDİNİ SIKINTIYA SOKMA YALNIŞ ANLAMADIM DUALARIM SENİNLE ADETİNE KAÇ GÜN VAR BANA DA MESAJ YAZARSIN BU ARADA CANIM FOLİK ASİT BAŞLA GEBE KALMAK İSTİYORSAN :KK66:
5 aydir gebelik dusunuyprum ve inan 5 aydir folik asit iciyorum :( olursa buradan haber ederim mesaj atarım canim cok tesekkur ederim ALALH razi olsun dualarin icin. insaALLAH hayirlisi ile kabul olur

hamilelik belirtisi olarak göğüs ucu ağrısı yasayan arkadaşlarım . sorum şu göğüs uclariniz dokununca mi o aciyi hissediyorsunuz dokunmadan da o aciyi hissediyor musunuz? yani ben dokundugum zaman o aciyi hissediyorum baya bi hissediyorum. ama tabi adet belirtisi de olabilir emin olamiyorum. bata en fazla 2 gün var. belki de daha yakin. gögüs ucuna dokundugumdaki acidan baska belirgin bi belirtim yok :KK43: gerci hamilelik belirtisi olup olmadigindan bile emin değilim . okadar inanmiyorum ki hamile kalabilcegime nedense. Allahim tabiki en dogrusunu bilir ama sanki olmayacak gibi kabullenmis gibiyim

Benim belirtim halsizlik ve göğüs ağrısı olmuştu. İnşallah gebesindir cnm.

CANIM KENDİNİ SIKINTIYA SOKMA YALNIŞ ANLAMADIM DUALARIM SENİNLE ADETİNE KAÇ GÜN VAR BANA DA MESAJ YAZARSIN BU ARADA CANIM FOLİK ASİT BAŞLA GEBE KALMAK İSTİYORSAN :KK66:
Bu arada bi iki güne adet olmam lazim bat en fazla 2 gün var onu yazmayo unutmuşum sormussun canim

Pe

Peki bu göğüs agrisini dokununca mi hissediyordun canim? insaALLAH canm ya cok istyorum

Dokununca hissediyordum bişey değdimi hafiften bi ağrı oluyordu. Belimde acı hissetmiştim. Halsizliğim çok olmuştu hatta bunların hepsini hastalığa yormuştum dedim hasta olcam ondan böyleyim ama meğer hamileymişim. İnşallah cnm Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

dokundugun zaman degilde daha cok sizlama seklinde. yururken bile sizliyordu. ben 16 haftaligim hala ayni sizliyor gecmedi. oglumdada ayniydi. gebeliklerimi gogus sizlamasindan anlamistim hatta. normalde bata 2 3 gun kala agrir. 13 14 gun oncesinden baslamisti sizlamaya

Benim dokunmadan da üstümü değiştirirken acıyodu hamile olduğumdan öyle şüphelenmiştim

Ben de senin gibi idim çocukken ağır bir olay yaşadım uzun zaman hasta olamadım çocuğun olmayabilir dediler evlendim 3 ay sonra doktora gittim çocuğum olmuyor diye hamile oldugumu öğrendim ama kaybettim bebeğimi kaybettikten 10 gün sonra hamile kalmışım yine sen Rabbinden daha iyi bilemezsin. Allah sana da nasip etsin inşallah canım benim

Benim meme ucundan ziyade gogus cevresi agriyo bastirmadan dokundugumda bile

Vallahi ben hiç göğüs acısı falan çekmedim doğru düzgün herkezde olan bisi değil hatta bende hep öyle olcak sanırdım kuzenime sordum oda çekmemiş 3 ay oldu hala ağrı yok hafif dokununca bi acı oluyo

Ben de senin gibi idim çocukken ağır bir olay yaşadım uzun zaman hasta olamadım çocuğun olmayabilir dediler evlendim 3 ay sonra doktora gittim çocuğum olmuyor diye hamile oldugumu öğrendim ama kaybettim bebeğimi kaybettikten 10 gün sonra hamile kalmışım yine sen Rabbinden daha iyi bilemezsin. Allah sana da nasip etsin inşallah canım benim
Dogru soyluyorsun RABBimin büyüklüğü O bizden daha iyi bilir. Hz. Meryem eşi olmadan bebek sahibi olabilmis çünkü Rabbim "ol!" demis. yeter ki o istesin. haklisin canim sonucunu ALLAHima biraktim

Back
X