Bi bakar misiniz?

Vallahi ben hiç göğüs acısı falan çekmedim doğru düzgün herkezde olan bisi değil hatta bende hep öyle olcak sanırdım kuzenime sordum oda çekmemiş 3 ay oldu hala ağrı yok hafif dokununca bi acı oluyo
Aynen aslinda ben adet belirtisi bile dogru duzgun yasamam. sadece burnumun kenarında bir sivilce cikar. bikac güne adet olacagimi anlarim. onun disinda hic bi belirti yasamam. suan hala sivilcem cikmadi. ama her an olabilir cok merak ediyorum ya günler yaklasinca cok fena oluyor insan heycandan

hamilelik belirtisi olarak göğüs ucu ağrısı yasayan arkadaşlarım . sorum şu göğüs uclariniz dokununca mi o aciyi hissediyorsunuz dokunmadan da o aciyi hissediyor musunuz? yani ben dokundugum zaman o aciyi hissediyorum baya bi hissediyorum. ama tabi adet belirtisi de olabilir emin olamiyorum. bata en fazla 2 gün var. belki de daha yakin. gögüs ucuna dokundugumdaki acidan baska belirgin bi belirtim yok :KK43: gerci hamilelik belirtisi olup olmadigindan bile emin değilim . okadar inanmiyorum ki hamile kalabilcegime nedense. Allahim tabiki en dogrusunu bilir ama sanki olmayacak gibi kabullenmis gibiyim
Ilk hamileligimde gogus ucum aciyordu kiyafet degistirirken bile. Ama bu sefer ucu değil etrafı aciyor canim

Aynen aslinda ben adet belirtisi bile dogru duzgun yasamam. sadece burnumun kenarında bir sivilce cikar. bikac güne adet olacagimi anlarim. onun disinda hic bi belirti yasamam. suan hala sivilcem cikmadi. ama her an olabilir cok merak ediyorum ya günler yaklasinca cok fena oluyor insan heycandan
Anlıyorum canım ben 4.5 sene her Ay yaşadım o heyecanı dediğin gibi o sivilce ciktimi tamam geliyo derdim ama hamile oldugumu öğrendiğim ay hiç sivilce çıkmadı :)

Canım bide ben hamile internetten okumuştum ısrarı limon sikiyosun tortular dibe çökerse hamilesin bide idrara karbonat dokuyosun hafifte olsa kopuruyosa hamilesin ben denemistim olumlu olmuştu hep ilk inanmadım esimde baya bi gulmustu öyle seymi olur dedi ama olmuştu adete 4 gün kala falan yaptım :) adete 2 gün kalada belim çok agridi test yaptım pozitif cikmisti:)

Anlıyorum canım ben 4.5 sene her Ay yaşadım o heyecanı dediğin gibi o sivilce ciktimi tamam geliyo derdim ama hamile oldugumu öğrendiğim ay hiç sivilce çıkmadı :)
Ay ya haklisin sivilceyi gorunce her ay sen de bnim gibi o zaman aha geliyo dedin:) ben de kesinlikle burnumun kenarinda ciktigi an tamam diyorum bu ay da olmadi adet kapida. ve bi iki gün icinde olurum. hala sivilcem yok. ciktigi an umutlar yerlerde olacak tabi:) bakalim hayirlisi beklemedeyim:)

Ay ya haklisin sivilceyi gorunce her ay sen de bnim gibi o zaman aha geliyo dedin:) ben de kesinlikle burnumun kenarinda ciktigi an tamam diyorum bu ay da olmadi adet kapida. ve bi iki gün icinde olurum. hala sivilcem yok. ciktigi an umutlar yerlerde olacak tabi:) bakalim hayirlisi beklemedeyim:)
Hakkında hayırlısı olsun canım ☺

Kizlar bugün kan testi yaptitmayi düşünüyorum sizce erken mi? yani illa gecikme olmasi gerekiyor mu? bugün 33. günüm. bu civarda adet olmam lazim. ama çok merak da ediyorum bilemedim

Canım bende ağrı yoktu ama adete 15 gün kala göğüslerim şişti. 2 3 gün kala da baş dönmesi yaşıyordum ani kalkışlarda. Diğer belirtiler sonradan geldi. Şu an bile Göğüslerimde hafif bir ağrı var dokununca sadece. 6. Haftadayım Yavaş yavaş belirtiler başladı. Bir mide bulantısı yoktu o da geldi bu sabah kahvaltıdan sonra kustum

Kizlar bugün kan testi yaptitmayi düşünüyorum sizce erken mi? yani illa gecikme olmasi gerekiyor mu? bugün 33. günüm. bu civarda adet olmam lazim. ama çok merak da ediyorum bilemedim
varsa illaki cikar ven adete 7gun kala ogrendim ve baya bi yuksek bi deger idi varda idrardada cikar zaten.

Canım bende ağrı yoktu ama adete 15 gün kala göğüslerim şişti. 2 3 gün kala da baş dönmesi yaşıyordum ani kalkışlarda. Diğer belirtiler sonradan geldi. Şu an bile Göğüslerimde hafif bir ağrı var dokununca sadece. 6. Haftadayım Yavaş yavaş belirtiler başladı. Bir mide bulantısı yoktu o da geldi bu sabah kahvaltıdan sonra kustum
Canim benim cok teskekur ederim guzelce aciklamissin ben de ayni sekilde goguslerim sadece dokununca agriyor onun disinda suan pek bi belirtim yok ama cok merak ediyorum yarin kan vericem insaALLAH

Canim benim cok teskekur ederim guzelce aciklamissin ben de ayni sekilde goguslerim sadece dokununca agriyor onun disinda suan pek bi belirtim yok ama cok merak ediyorum yarin kan vericem insaALLAH
Canim benimde birtek belirtim buydu once agri seklinde sonrada uçlari dokunca yara gibi aciyordu belkide hamilesin ama test yap bence yapsan kop koyu cikar emin ol.

Back
X