Bi bakar mısınız?

Konsantreniz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2016
1.466
501
123
31
Kızlar biraz komik bi sorum var. Aranızda eşinin dokunmaya bile korktuğu hamişler var mı? Evet eşim resmen bebeğe zarar veririm diye benden uzak yatıyor. Yatağın diğer ucunda diyebilirim. Sürekli uykudan sıçrayarak bişey mi yaptım diye fırlıyor. Hal böyle olunca yakınlaşmıyorz. Yine bebeğe zarar vericem diye çekiyor kendini. Bu doğal bişey mi? Benzerinş yaşayan var mı?

Kıyamam ya o adamdan zarar gelmez çok sevmelisin :) biz burda ne odunlar okuyoruz evlerden uzak..
Ben yaşamadım ama ovülasyon takibi yapıyorum her çift çizgi çalışmasından sonra eşim sanki hamileymişim gibi hassaslasiyor bide hamile olsam sanırım aklını kaybeder :) gerçekten istemek böyle bir şey sanırım.

Ayni seyi bizde yaşıyoruz tatlim. Hamileliği öğrendiğimizden beri iliski yaşamıyoruz diyebilirim. Ilk zamanlar garip geliyordu ama sordugumda bu bebegi cok istiyorum bisey olmasindan cok korkuyorum dedi. Oyle uzaklasmasi sogumasi yok aksine ustume daha cok dusuyor hareket bile ettirmiyor diyebilirim

Evet benim eşim de öyle, kendinden sakınır. İş yaptırmaz, her şeye her yere koşturur. Aylardır da ilişkiye girmiyoruz. Zaten bizim gittiğimiz doktorlar da pek desteklemiyordu ilişkiyi. Bir doktor ilişki yok dedi, diğeri 28. Haftaya kadar haftada bir dedi. Biz de hiçbir şey yapmadık. Ben de korkuyorum, o da. Eşin bu kadar hassassa Demek ki seni ve bebeğini çok seviyor. Daha ne istiyorsun? Hamileyken kocalarından dayak yiyen kadınlar var burada.

Allah tum hamileleri oyle kotu adamlardan korusun okuyunca icim aciyor. Ilk zamanlar garip geliyordu ne yani 9 ay yaklasmayacakmisin diye:) ama şimdi daha iyi anliyorum nedenini. Doktora sordum yanindayken. Doktor riskli bi durumun yok girmeyin diyemem dikkatli olun sadece dedi. Onu duymasına ragmen psikolojik olarak hazir olamam cok korkarim bisey olacak diye soyluyor:)

Bebeğimi hissettiğimiz 18-19.haftadan sonra ben bile hamile olduğumu anca anlamıştım ve evet o saatten sonra eşim dokunmaya kıyamadı hala daha öyle :) onlarda hamilelik psikolojisine giriyorlar bence :))) bizim babamız bizle beraber kilo bile aldı :)))) tabi benim kadar değil ama :)))

Kızlarrr hepinize teşekkürler :)

çok şanslısın canım ben çok kapıştım bir şey olacak diye bazı yazıları okuyorum zararı yok doğuma yardımcı bazı yazılarda yok yasak kendimizi ne kadar sakınırsak iyidir :)

Biz de öyleyiz sürekli diken üstünde ben ikna etmeye çalışıyorum artık bu kadar hassas bir konu olmadığına her şeyin normal olduğuna makaleler falan okuyorum üç gün normal dördüncü gün yine aynı

Sizin mi canınız istiyor? Nasıl bir süreç merak ediyorum. Gebelik daha mı aktif hale getirdi dürtülerinizi?

Ben de esim de fazla rahatiz sanirim.
Hamilelikten once yaptigim her seyi hala yapiyorum.
Esim de bu sekilde dokunmayayim uzak durayim kafasinda degil.
Oyle olsa bozulurdum sanirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…