- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok tesekkur ederim ALLAH razi olsun canim uyguluyorum cok sagol ❤❤❤Canım bebeğe herhangi bi zararı yok şuan, ama ilerlemesin gribe dönmesin boğaz ağrn dikkat et. Ballı süt, karabiberli bal bebeğe zarar vermez, bi bardak ıhlamur da içebilirsin canım. Çok geçmiş olsun. İshal için patates kaynat, muz falan ye iyi gelir hem muz bebişe çok faydalı
Tamam canim elimde sise bol bol icicem RABBIM hepimizin yavrusunu korusun INŞALLAH ❤Ishal sıvı kaybı yapar bol sıvı al sen bir şey olmaz inşallah
Cok gecmis olsun canim valla kendim icin degilde bebegime bisi olur diye cok korkuyorumCanim gecmis olsun.. benim de dun boğazım ağrıyordu baya ilerlemeden hemen bal filan yedim toparladim şükür.. bi bardak sıcak suyun içine bir yemek kaşığı bal , yarim limon suyu , yarim çay kaşığı zencefil koyup içtim ben.. cok iyi geldi bana.. ishalin için de yoğurt ye canim. Ishale en iyi gelen sey bol su içmek ve yoğurttur.. patates haşlaması muz vs de tuketebilirsin..
kuzum ishal icin bir kasik kuru kahve yarim limon sık icine biraz yut onu hemen keser.Kizlar bogazlarim sisti bide soylemesi ayip ishal var bebegime bogaz sisligi ishal zarar verir mi acaba? Bide kizlar karabiberli bal yada balli sut bebege zarari yok degilmi bogaz icin icicem de??? Tecrubeli hamiler anneler yardim edermisiniz ❤
Yaptım simdi kuzucanim cok sagol teşekkür ederim bal köpüğümmm ❤kuzum ishal icin bir kasik kuru kahve yarim limon sık icine biraz yut onu hemen keser.
Cok cok tesekkur ederim ilgin icin canimmmm❤ yarin guzelce corbami yapip icicem cok sagol❤ simdide muz yiyorum ALLAHIM INŞALLAH sifa versin hepimize❤Geçmiş olsun canım. İshalde süt tüketme. Artırabilir. Ama patatesi sumaklı yiyebilirsin. Çok iyi geliyor. Şeftali suyu ve muz tüketebilirsin. Keçiboynuzu pekmezi de ishale iyi aynı zamanda grip içinde. Ben maalesef 2.gribimi yaşadım hamilelikte ama 12 haftada bana antibiyotik verdi o bile tam geçirmedi. Keçiboynuzu pekmezi günde 3 kaşık yiyorum sabah öğle akşam. Papatya çayı ve ıhlamur içebilirsin. Sıcak suya limon ve bal ekleyebilirsin. Bol sıvı tüket. Yoğurtlu pirinçli yayla çorbası da hem ishale hem gribe çok iyi..
rica ederim kuzum gecmis olsunYaptım simdi kuzucanim cok sagol teşekkür ederim bal köpüğümmm ❤
Sagol balim ❤rica ederim kuzum gecmis olsun![]()
Cok cok tesekkur ederim ilgin icin canimmmm❤ yarin guzelce corbami yapip icicem cok sagol❤ simdide muz yiyorum ALLAHIM INŞALLAH sifa versin hepimize❤