Bi bakarmisınız kızlar hamile miyim acaba

Kızlar lütfen yardım edin 8 aylık evliyim çocuk istiyoruz bel ağrısı, mide bulantısı, af edersiniz ishalim vardı sonra ad edersiniz kabızlığa döndü , iştahsızlık, baş ağrım oluyordu adetim 7 fün önce bitti adetim lekesi az gekiyoken son iki günü ilişki oldu bacaklarım ağrıyor çok özür diliyerekten söylüyorum günlük pedime açık kahve bi iki damla leje geliyor doktora gittim dün değil evelgün beta tedti istedi 0,175 çıktı dediki yarın bir daha yap dün gittim0,197 çıktı bilginiz varmı acabs gebelik varmıdır soğukta almıştım doktor giç bişi vermedi bana lütfen biliginix cçvarsa yardımcı olun

Adetiniz 7 gün önce bitmiş 7 günde hamile olsanız bile kanda çıkmaz. Düşük bir ihtimal.

Doktor şüphelisin dedi yeni olabilir dedi adet bitmeden iki gün öncesinde ilişki oldu iki kez sönuçlarım bunlar

Bu sonuçların arasında bi gün var

Eklentiler

• 16576978393366498229827516094080.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 114
  • 16576978712497431901703165202706.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 115
Doktor şüphelisin dedi yeni olabilir dedi adet bitmeden iki gün öncesinde ilişki oldu iki kez sönuçlarım bunlar
Regl oldunuz, ilişki oldu sonrasında, şimdi gebelikten şüpheleniyorsunuz. Yumurtalamadın ki daha kuzum nasıl tutsun bebek

Canim test bas bas bagiriyo hamilesin yani cok net. Hamile degilsin diyenler de beni şok etti
İki çizgi olunca gebe olunuyor biliyordum bende sizler degilsiniz diyince umitlenmek istemedim bilemedim kızlar ikinciyi alıp yapıcam tekrar
Çok mutlu oldum hamilemiyim şimdi ben Allahım çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…