Bi bakarmisınız kızlar hamile miyim acaba

Yalnış yer belirgin çık ış bence testte sorun var c olan daha belirgin olması gerek siz yinede bi tane daha yapın

Yalnış yer belirgin çık ış bence testte sorun var c olan daha belirgin olması gerek siz yinede bi tane daha yapın

Testte sanırım filmi ters koymuşlar. Bu sonucu etkiler mi bilmiyorum ama ben de olsam tekrarlardım.

Tinininihanım senmisin vajinusmus konusunda bana yardımcı olan.İnsallah gebeyimdir
Canım beniim evett hatta bende diyorum nicki tanıdık geliyor hatırladım uzun bir süreydi değil mi kuzum ahh ne güzel rabbim sağlıklı bir şekilde devam etmesini nasip etsiin banada dua eder misin

Canım beniim evett hatta bende diyorum nicki tanıdık geliyor hatırladım uzun bir süreydi değil mi kuzum ahh ne güzel rabbim sağlıklı bir şekilde devam etmesini nasip etsiin banada dua eder misin
8 yıllık Bi sürüven 4 qyda yenmiş biri olarak
Acile gittim lejelenmem geldi karın ağrısıyla ultrasyondan baktı kese oluşmamış gebelik yok dedi
Düşük önleyici ilaç verdi 1 hafta sonra tekrar gel dedi
Üzüldüm
Benim gibi testi pozitif çıkan çoğu hamileyim diyor

Kan testi de almadılar pazartesiye kaldı

Rabbim sana hayırlı gebelik nasip etsin
Dualarimdasın sen unuturmuyum senin sayende başardım sen söyle böle yap dedin çok iyi geldin bana

Rabbim sana hayırlı gebelik nasip etsin
Dualarimdasın sen unuturmuyum senin sayende başardım sen söyle böle yap dedin çok iyi geldin bana
Ahh vuslatt şükürler olsunn kuzumm aminn Allah razı olsunnn bir gün o dualar inşAllah kabul olacak güzel günlerimiz kapıda

Kuzucum belki beta daha düşüktür genellikle 1000 üstü olunca kese gözüküyor o ilacı alman çok iyi olmuş ay keşke beta baksalardı ya tüh

Doktor şüphelisin dedi yeni olabilir dedi adet bitmeden iki gün öncesinde ilişki oldu iki kez sönuçlarım bunlar
O nasıl dr ya sonuclar yuzde yuz negatif hala olabilirsin suphelı testi tekrarla mi demiş umarım tıp cıkışlıdır dr mesela ben tıp okumadım şu sonuclara bakarak gebelik yok gununu bekle derim. Hcg testi 5 altı negatif tır biraz sakin olup yumurtlama gunlerınızı degerlendırmenızı tavsiye ederim.

Adetime 15 gun var sizce varmi gebelik kizlar ya

Eklentiler

• 20220721_020118.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 57
  • 20220721_014605.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 54
V Vuslat46 kuzum çok sevindim böyle bir haber vereceğini biliyordum biliyo musun Şükürler olsun Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin darısı ben ve benim gibilerin başına

:) bhcg cok fazla yuksek oldugunda artık boyle cıkar. c t ye gore sılık kalır. bısı yok yanı testte. gıdıp kan tahlılı verdıkten sonra ıdrar testıne devam etmedıgınden kımse bunu bılememen normal:)

V Vuslat46 kuzum çok sevindim böyle bir haber vereceğini biliyordum biliyo musun Şükürler olsun Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin darısı ben ve benim gibilerin başına
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun amin inşallah darısı sizin başınıza sizinde olur
Tek sorunum yine bugün kanamam olmuş doktor Protestan verdi sanırım riskli gebelik beni bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…