Emin olmak için kan test yapınemin olmak içindi
Yalnış yer belirgin çık ış bence testte sorun var c olan daha belirgin olması gerek siz yinede bi tane daha yapın
Bunun üzerine 2 tane daha yaptım sonuç aynı çıkıyorYalnış yer belirgin çık ış bence testte sorun var c olan daha belirgin olması gerek siz yinede bi tane daha yapın
Maşallah ne güzel çıkmış kırmızılarBunun üzerine 2 tane daha yaptım sonuç aynı çıkıyor
Pazartesiyi beklemek zorundayım kan testi için
Tinininihanım senmisin vajinusmus konusunda bana yardımcı olan.İnsallah gebeyimdirMaşallah ne güzel çıkmış kırmızılarhayırlı olsunn canım
Canım beniim evett hatta bende diyorum nicki tanıdık geliyor hatırladım uzun bir süreydi değil mi kuzumTinininihanım senmisin vajinusmus konusunda bana yardımcı olan.İnsallah gebeyimdir
8 yıllık Bi sürüven 4 qyda yenmiş biri olarakCanım beniim evett hatta bende diyorum nicki tanıdık geliyor hatırladım uzun bir süreydi değil mi kuzumahh ne güzel rabbim sağlıklı bir şekilde devam etmesini nasip etsiin banada dua eder misin
Rabbim sana hayırlı gebelik nasip etsinCanım beniim evett hatta bende diyorum nicki tanıdık geliyor hatırladım uzun bir süreydi değil mi kuzumahh ne güzel rabbim sağlıklı bir şekilde devam etmesini nasip etsiin banada dua eder misin
Ahh vuslatt şükürler olsunn kuzummRabbim sana hayırlı gebelik nasip etsin
Dualarimdasın sen unuturmuyum senin sayende başardım sen söyle böle yap dedin çok iyi geldin bana❣
Kuzucum belki beta daha düşüktür genellikle 1000 üstü olunca kese gözüküyor o ilacı alman çok iyi olmuş ay keşke beta baksalardı ya tüh8 yıllık Bi sürüven 4 qyda yenmiş biri olarak
Acile gittim lejelenmem geldi karın ağrısıyla ultrasyondan baktı kese oluşmamış gebelik yok dedi
Düşük önleyici ilaç verdi 1 hafta sonra tekrar gel dedi
Üzüldüm
Benim gibi testi pozitif çıkan çoğu hamileyim diyor
Kan testi de almadılar pazartesiye kaldı
3 gebelik testine pozitif çıkınca direk ultradyondan bakalım dediler işte almadılar varsa da mucize olacak yoksada hayırlısını diliyorumKuzucum belki beta daha düşüktür genellikle 1000 üstü olunca kese gözüküyor o ilacı alman çok iyi olmuş ay keşke beta baksalardı ya tüh
O nasıl dr ya sonuclar yuzde yuz negatif hala olabilirsin suphelı testi tekrarla mi demiş umarım tıp cıkışlıdır dr mesela ben tıp okumadım şu sonuclara bakarak gebelik yok gununu bekle derim. Hcg testi 5 altı negatif tır biraz sakin olup yumurtlama gunlerınızı degerlendırmenızı tavsiye ederim.Doktor şüphelisin dedi yeni olabilir dedi adet bitmeden iki gün öncesinde ilişki oldu iki kez sönuçlarım bunlar
Kuzucum belki beta daha düşüktür genellikle 1000 üstü olunca kese gözüküyor o ilacıKuzucum belki beta daha düşüktür genellikle 1000 üstü olunca kese gözüküyor o ilacı alman çok iyi olmuş ay keşke beta baksalardı ya tüh
6 haftalık hamileymisim ultrasyondan muayne etti keseyide gördük kalp atışında dinletti çok şükür mucizem oldu
O yüzden kan testi istemedi
20 gün sonra tekrar gel dedi
Canım çok silik çizgi var en iyisi kan testi vermenAdetime 15 gun var sizce varmi gebelik kizlar ya
:) bhcg cok fazla yuksek oldugunda artık boyle cıkar. c t ye gore sılık kalır. bısı yok yanı testte. gıdıp kan tahlılı verdıkten sonra ıdrar testıne devam etmedıgınden kımse bunu bılememen normal:)Yalnış yer belirgin çık ış bence testte sorun var c olan daha belirgin olması gerek siz yinede bi tane daha yapın
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun amin inşallah darısı sizin başınıza sizinde olur
Az önce yaptim ama kan veremem henuz cok erken ya eşime soz vermistimCanım çok silik çizgi var en iyisi kan testi vermen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?