İhtarnameyi noterdenmi cekicem yoksa kaymakamligami gitmem gerekiyor bilgilendirirmisinizPazartesi gerekiyorudur sure, haftasonlari,tatil gunleri sayilmaz.
İhtarname cekin kesin sonuc alirsiniz.
Takila takila onami takildiniz ahahahBN ne demek? Anlamadım?
150kaç para?
süreç nasıl işliyor bilmiyorum ama eğer dava açma aşamasına gelecekse bilginiz olsun diye söylüyorum dava harçları ve masrafları 150 liradan fazla tutacak :) hak aramak kolay değil memleketimizde...
Önce noterden ihtarname çekmen lazım. Ürün 100 liranın altındaysa hiç uğraşma bence. Zaten bir ihtarname 90 liradan aşağı değil. Onu çekince gereğini yerine getirmezlerse mahkemeye vereceksin. İhtarnameyle gereği yapılırsa da 90 liran gitmiş olacak. Geri almaya kalksan bir dünya davasıydı bilmem nesiydi uzayıp duracak.Kapidan satisla kaziklandim gecen hafta cumartesi sözleşme tarihi ve BN yarin tüketici haklarına gidicm basvrcm ...yanliz ihtarname suresi 7 gunmus BN anlamadm iade suresi 14 gun denildi sözleşme üzerinde de yaziyor. Bi arkadas gitmiş bir hafta içinde o firmaya ihtarname cekmenz gerekiyordu demişler ...BN smdi basvuramicakmym ya lutfn yardım eden...bi kurtulamadim!!!
Ben demeye çalışmış. Oldukça uzun bir kelime olduğu için de kısaltmış....hakkaten BN nedir? ben de ona takıldım :)
Ben demeye çalışmış. Oldukça uzun bir kelime olduğu için de kısaltmış....
Anlamayanlara da ahahhaah diyerek karşılık veriyor. En neşeli dolandırıcılık mağduru olarak tarihe geçecek..
BK çağrışım yaptı borçlar kanunu. Düşünüyorum bn diye bişey var mı diye. Bi de özenle büyük yazmış. Hey allah..
Buyuk harfle yazilinca bende baska bir sey zannettim. Firma ismi ya da hukuksal, ticari bir terimi kisaltmasi.. gibi.
BN kelimesi ile ilgili bi sorum veyada onu ilgilendiren birşey olmadigi icin neden oraya takildi arkadaş onu merak ettim ve komigime gitti..burada ne yapmam gerekli olduğunu soruyorum sen anlamadn heralde :)) takila takila merak ede ede onu merak etmesi herkesin de anladigi beni arkadasin anliyamamasi kkomige gitti cok tuhaf dimi canm ( canim demek istedim )Ben demeye çalışmış. Oldukça uzun bir kelime olduğu için de kısaltmış....
Anlamayanlara da ahahhaah diyerek karşılık veriyor. En neşeli dolandırıcılık mağduru olarak tarihe geçecek..
sanırım öyle :)Ben demeye çalışmış. Oldukça uzun bir kelime olduğu için de kısaltmış....
Sagolun ..cidden hic kolay degilmis ...süreç nasıl işliyor bilmiyorum ama eğer dava açma aşamasına gelecekse bilginiz olsun diye söylüyorum dava harçları ve masrafları 150 liradan fazla tutacak :) hak aramak kolay değil memleketimizde...
Hanımefendi bir şeye takıldıgim yok yazım hatası mı yoksa bilmediğim bir terim mi anlamadım. Halen de anlamadım.Takila takila onami takildiniz ahahah
Hah şimdi son yazdığıniz açıklamayı okuyunca anladım..Hanımefendi bir şeye takıldıgim yok yazım hatası mı yoksa bilmediğim bir terim mi anlamadım. Halen de anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?