- 4 Aralık 2024
- 75
- 6
- 1
- 22
- Konu Sahibi almila5858
Arkadaşlar Vajinismus tedavisini Servet calıkoğlundan alan varmı yada istanbulda önerdiğiniz bi doktor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktora boşuna para vermeyin bence ben tek başıma yendim ve çok mutluyumArkadaşlar Vajinismus tedavisini Servet calıkoğlundan alan varmı yada istanbulda önerdiğiniz bi doktor
nasıl yendınız pekiDoktora boşuna para vermeyin bence ben tek başıma yendim ve çok mutluyum
Bende aldım o spreyden gırerken duyuyor musunuz acı hıssettınız mi peki bende onla deneyecegım inşallah sizin gıbı faydası gorurumDaha öncede yazdığım gibi vemcaine sprey kullandım bir hafta boyunca yavaş yavaş içeri almaya başladım hiç düşünmedim bir hafta sonında oldu
Ben bir acı hissetmedimBende aldım o spreyden gırerken duyuyor musunuz acı hıssettınız mi peki bende onla deneyecegım inşallah sizin gıbı faydası gorurum
Ben çok uğraştım ama tek başıma yenemedim dr nazife ergen’e gittim ve dört seansta yendim allah ondan rzı olsun omzumdan kamyon yük kaldırdıArkadaşlar Vajinismus tedavisini Servet calıkoğlundan alan varmı yada istanbulda önerdiğiniz bi doktor
Nasıl yendiniz bende yenmek istiyorumDoktora boşuna para vermeyin bence ben tek başıma yendim ve çok mutluyum
Nasıl yendiniz bende yenmek i
Vemcaine sprey eczaneden al kullan her gün dene yavaş yavaş giriş yapmasına izin ver yaparsınNasıl yendiniz bende yenmek istiyorum
Emla krem mi alayım bunu mu alayım ? Emla denediniz miVemcaine sprey eczaneden al kullan her gün dene yavaş yavaş giriş yapmasına izin ver yaparsın
Emla krem de kullandım yapamadım olmadı en iyi dediğim sprey çünkü anestezi sprey çok iyiEmla krem mi alayım bunu mu alayım ? Emla denediniz mi
Vajina üzerine mi sıkılıyor içine mi nasıl kullanıcamEmla krem de kullandım yapamadım olmadı en iyi dediğim sprey çünkü anestezi sprey çok iyi
İçine ve çevresine sürün ilk 30 sn yakar sonra bir dakika olmadan tamamen uyuşuyor yarım saat uyuşukluk kalıyor diş anestezisi gibi düşünün ne kadar işlem yapılsada o kadar baskıya rağmen yinede nasıl birşey hissetmiyorsak o anda da hissetmiyoruzVajina üzerine mi sıkılıyor içine mi nasıl kullanıcam
Alacağım bugün inşallah çok teşekkür ederimİçine ve çevresine sürün ilk 30 sn yakar sonra bir dakika olmadan tamamen uyuşuyor yarım saat uyuşukluk kalıyor diş anestezisi gibi düşünün ne kadar işlem yapılsada o kadar baskıya rağmen yinede nasıl birşey hissetmiyorsak o anda da hissetmiyoruz
Merhaba faydasını görürseniz banada dönüş yapar mısınızAlacağım bugün inşallah çok teşekkür ederim
Rica ederim inşallah yenersinizAlacağım bugün inşallah çok teşekkür ederim
hep bu spreyi kullanılmıyordur muhtemelen nasıl bıraktınız acı hissi o duvar varmış gibi durum yok muyduVemcaine sprey eczaneden al kullan her gün dene yavaş yavaş giriş yapmasına izin ver yaparsın
TabikiMerhaba faydasını görürseniz banada dönüş yapar mısınız
Giriş uzun zaman hemen olmadı ki bu spreyle yarı yarı giriş oldu sonra girdikten sonra alışıyorsun o duvar hissi gidiyor girdiğini ve birşey olmadığını biliyorsunhep bu spreyi kullanılmıyordur muhtemelen nasıl bıraktınız acı hissi o duvar varmış gibi durum yok muydu