Bi bakarmısınız vajinismusla ilgili

almila5858

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2024
75
6
1
22
Arkadaşlar Vajinismus tedavisini Servet calıkoğlundan alan varmı yada istanbulda önerdiğiniz bi doktor

Daha öncede yazdığım gibi vemcaine sprey kullandım bir hafta boyunca yavaş yavaş içeri almaya başladım hiç düşünmedim bir hafta sonında oldu

Daha öncede yazdığım gibi vemcaine sprey kullandım bir hafta boyunca yavaş yavaş içeri almaya başladım hiç düşünmedim bir hafta sonında oldu
Bende aldım o spreyden gırerken duyuyor musunuz acı hıssettınız mi peki bende onla deneyecegım inşallah sizin gıbı faydası gorurum

Vajina üzerine mi sıkılıyor içine mi nasıl kullanıcam
İçine ve çevresine sürün ilk 30 sn yakar sonra bir dakika olmadan tamamen uyuşuyor yarım saat uyuşukluk kalıyor diş anestezisi gibi düşünün ne kadar işlem yapılsada o kadar baskıya rağmen yinede nasıl birşey hissetmiyorsak o anda da hissetmiyoruz

İçine ve çevresine sürün ilk 30 sn yakar sonra bir dakika olmadan tamamen uyuşuyor yarım saat uyuşukluk kalıyor diş anestezisi gibi düşünün ne kadar işlem yapılsada o kadar baskıya rağmen yinede nasıl birşey hissetmiyorsak o anda da hissetmiyoruz
Alacağım bugün inşallah çok teşekkür ederim

hep bu spreyi kullanılmıyordur muhtemelen nasıl bıraktınız acı hissi o duvar varmış gibi durum yok muydu
Giriş uzun zaman hemen olmadı ki bu spreyle yarı yarı giriş oldu sonra girdikten sonra alışıyorsun o duvar hissi gidiyor girdiğini ve birşey olmadığını biliyorsun

Back
X